💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 287
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 255
Моето предположение: Мани отпада заради контузия. Рабухчиев отива срещу Андрей и отпада.

Дано, дано, дано. Рабухчиев вън, че ми е много безличен.

# 256
  • София
А, ако под взема главата имат предвид пленява? 🤔
Според мен това е по-вероятно да се случи.

# 257
Скрит текст:
Последният спойлер е, че след Кремена отпадат Мани и Рабухчиев. Има логика той да си тръгне утре. Мани няма да се върне.

# 258
Останах с впечатление, че избират Симеон.
Който има спойлер, моля да го сподели. Може и на лична Simple Smile

# 259
Е не утре вярно, ако под взима главата Тупарев смята, че означава пленява Андрей или отива при приключенците или си връщат Мани, ако бие. То това е и в двата случая загуба.

# 260
Браво на Милена!

# 261
Скрит текст:
Последният спойлер е, че след Кремена отпадат Мани и Рабухчиев. Има логика той да си тръгне утре. Мани няма да се върне.
Имат 2 седмици с тази до обединение. 5бр са Бойците, 7 са Приключенците - Мани отпада, остават 6, утре капитана отпада и стават 5. 2 седмици 2ма човека. И накрая 8играчи в обединението.

# 262
Това с директната елиминация утре е интересно. Ако е Андрей срещу Симеон нещата не се развиват както бяха писани в spoiler-ите.
Какво е писано в спойлерите? Може ли инфо как се развиват нещата?

# 263
Аз лично не съм убеден, че Мани ще отпадне.
Лично аз я подозирам, че не е толкова контузена колкото мисли.

# 264
Скрит текст:
Още в началото на предаването някой пусна уж сигурен спойлер за победа на Андрей, а Симеон и Поли в топ 3. Преди дни друг пък пусна реда на напускане и след Кремена бяха Мани и Рабухчиев.

# 265
И аз искам инфо, но на лично, за да няма спойлери. Кой кога отпада и кой е победителят.
Утре искам Андрей да смачка главата на който и да е от Приключенците, че хич не ме кефят.

# 266
Ей на това се казва да ядеш бой на собствен терен. Игра направена специално за Бойците , без силови елементи , идеална за гимнастици и за финал дълъг пъзел , като застраховка. Но бойците така се оляха , че и продукцията не можа им помогне .
Неделчо и Елизабет са ми като близначки , абсолютно един дол дренки , забавно ми е как си правят мръсотийки .
Може ли някой да ми разясни защо се скараха Симеон и поли , той си говореше нещо за светлото бъдеще и не разбрах какво каза против Полина

# 267
На Симеон не му стиска да отиде на капитанска, да замени Мани. Уж много иска битка с Андрей. Еми, хайде...

# 268
  • London
Колко пъти ще повторят думата люлям Grinning за пръв път чувам някой да го казва така
Ползва се в шопския край. И аз го ползвам.Joy

# 269
  • София
Последният публикуван спойлър в темата за реда на отпадане на участниците:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ами да поръчваме фанфари, защото соред същия спойлър другата седмица си тръгва Елизабет и сме свободни. Sob

Общи условия

Активация на акаунт