💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 080
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 495
Продукцията явно мрази бойците. Пак ще им върнат Мани. Само дето без грошовете е първата номинирана.
Димо: Мани само трябва да стигне до пъзела и Андрей няма шанс Joy

# 496
Аз не разбрах, защо Мани трябва "само да стигне до пъзела"? Някакво предимство ли има пак?
Ами явно го е редила преди това .. с Димо !!

# 497
В ИВ винаги очаквам неочакваното.

# 498
Сериозно, хора, това е страхотна комедия. Димо какви ги плещи, умирам, силата на Мани бил пъзела?! Андрей колкото и да е семпъл на пъзелите пак ще го нареди преди тя да е слязла от стълбата. Иначе щеше да е страхотна физиономията му,  ако тя го беше победила, само заради това виках за нея, но тя просто няма шанс.

# 499
Май тази година залягат на интимни кадри 😁
Димо и той ли се подиграва с Манка …
Вече не искам да губят само Бойците , жал ме е … И тази вечер съм за Андрей … не мога да пропусна физиономиите на Неделчо и Морунов 😆

# 500
  • Берлин
Попикавам се от смях-Мани припка като гЪзела, като антилопЪ , а на Андрей дъската му лопа- нямал търпение да чуе екшън и буууум - за награда Манка-Калпазанка.
Червените до един са ми противни, нека манка им е подранил коледен подарък

# 501
  • Испания
"И Мани покори стълбата. Браво на нея!". Алексиев надрусан ли е?

Тя отгърмя на тая стълба.

"Стигне ли до пъзела, на Андрей му е спукана работата". Не е добре този човек.

# 502
  • София
Бойците колко се смяха вечерта, облекчени от  транслокацията на Мани... Не е било на хубаво. Grinning

# 503
Приключенците както спечелиха Мани, така и ще я загубят. Grinning

# 504
Чудно как може някой да предпочита Манка пред Андрей. Явно и затова гледаме такава пародия на състезание. Каквото сме зрителите такива са и участниците...
За мен участието на такива Манки и грАнични са подигравка със зрителите.
Заради това чучело спрях да гледам още преди 3-4 седмици и само чета тук за някой сигурен спойлер, кога ще отпадне. Изобщо не ме забавлява гаврата с хора подготвили се физически за участие в игрите да бъдат "мачкани" от една торба, която не може да се набере и да повдигне собствения си гъз.

# 505
250 гроша за Андрей е единственото добро в тази битка за него.
Мани при Бойците е "страхотна" награда.
А този, който ще е пленник някъде заключен, затворен и на тъмно ли ще е, така би се понесло съществуването на манка при победа на Андрей Simple Smile

# 506
Ама Димо как се издаде само … това е като говориш без да мислиш GrinningSunglasses

# 507
  • в моя гьол
Искам да видя физиономиите на Морунов и Неделчо като видят "плячката" Smiley

# 508
  • London
Аз не разбрах, защо Мани трябва "само да стигне до пъзела"? Някакво предимство ли има пак?
Ами явно го е редила преди това .. с Димо !!

Joy

Те по онова време може да са смятали, че Мани ще се харесва като Катерина.....тя имаше бая привърженици. Та ...

# 509
Приключенците както спечелиха Мани, така и ще я загубят. Grinning

Късметлии

Общи условия

Активация на акаунт