💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 923
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 335
Това, което ме впечатлява е тялото Паулина което ми изглежда доста отпуснато, а всъщност има добро физическо представяне. Дали само аз имам такива впечатления?!?

Точно така е. Тя си има меки, женствени извивки - не е спортист, но под малкото мазнинки има мускули.

# 1 336
Няма сигурен спойлер за днес. Аз до момента съм прочела поне 3 варианта на това какво ще се случи.

# 1 337
  • София

Щом има пъзел, значи Неделчо или отпада в първата част (преди пъзела), или не отпада.

# 1 338
  • Испания

Скрит текст:

# 1 339
Скрит текст:
Единственото уж сигурно е, че Паулина остава в предаването.

# 1 340
  • София
Моето мнение е, че двете връзкарки-любимки на Тупарев ще победят. Вальо и Неделчо ще загубят. Да видим кой ще реди пъзелите, ако те отпаднат.

# 1 341
  • София
Според мен, щом има пъзел, или Неделчо, или Вальо, трябва да се спасят. Нито Мани, нито дори Паулина, могат да им стъпят на малкото пръстче. Даже Манито не знам ще може ли да се справи.

Надявам се Вальо да се спаси, той ми е един от малкото симпатични.

# 1 342
  • London
То има една племенна седмица. Вие ако сте вътре ще искате ли да има някой да реди пъзели? Аз лично не ....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 343
  • София
И на мен Вальо и Морунов са ми единствените симпатични в това предаване.

# 1 344
Да, но пъзелът може да е после...във втората част и да се потят двете...дами

# 1 345
  • Където морето целува небето...
Ако пъзелът е във втората част, то много тъпо показват как Полина го реди.

# 1 346
Според мен, щом има пъзел, или Неделчо, или Вальо, трябва да се спасят. Нито Мани, нито дори Паулина, могат да им стъпят на малкото пръстче. Даже Манито не знам ще може ли да се справи.

Надявам се Вальо да се спаси, той ми е един от малкото симпатични.

Така е, но все пак не е ясно какво има преди пъзела - ако е нещо заровено в пясъка например/ма за Вальо и Неделчо много старателно/ - те може и да не успеят да стигнат до пъзела.

Иначе и аз се надявам за Вальо!

# 1 347
  • Испания
Ако пъзелът е във втората част, то много тъпо показват как Полина го реди.

Няма да им е за първи път.

# 1 348
  • София
Миналата година пак го редиха тоя пъзел и май беше в първата част, защото бяха много хора...

# 1 349
Аз защо си мисля, че няма да е една игра само.
Според мен ще са две. Първо Битка за спасение от елиминация, където първия се спасява, последния отпада, втория и третия отиват на дуел за елиминация. След това двамата играчи ще си изберат съюзници. Гледаме дуела на съюзниците и след него и елиминацията.
1.Битка за спасение от елиминация (един елиминиран/един спасен).
2. Битка на съюзниците.
3. Елиминация ( втори елиминиран )

Общи условия

Активация на акаунт