💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 930
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 320
А Неделчо е вечно фиркан, почти винаги ми прилича на почерпен като заговори.
Ей така му излиза име на човек!,🤪😜
А на мен ми се струва, че изчезна живинката в него(нещо подобно на Стоян последните седмици).Напъва се там нещо скандал да спретне, казва си думичките и готово, все едно,че норма гони.
Общо взето досега всички, които ги обземаше някаква странна апатия и губеха "светлинката в очите си", си тръгваха на следващата елиминация.(Стоян,Елена,Соня и т.н).Предполагам знаят "кой кога" и се примиряват, и губят хъс.Та по тази моя логика колкото и да не ми се иска довечера са Вальо и Неделчо.Ще бъда много щастлива,ако продукцията ме опровергае и направи наблюденията ми на пух и прах.😄

# 1 321
Според мен Паулина със сигурност ще остане, има способности, а и жените биха останали много малко без нея, става много предсказуемо и безинтересно.
  Неделчо не знам дали фирка,  ама е много чувствителен и сантиментален и това му вреди и го разкрива прекалено. Обяснявам си го с по-артистичната му натура,  нали е художник - аниматор. Нищо че се прави на хитряга и прагматик, не му се получава особено.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 11:00 от araselia

# 1 322
Неделчо към Мани - Мачкай Мани!!!  Еххх, малко не ти достигна!
Smile

Сега сериозно - това беше може би най-добрата битка досега и една от малкото (те се броят на пръстите на едната ръка) които могат да се нарекат игри.

# 1 323
Скрит текст:
В спойлера за реда на отпадане нямаше информация за Неделчо и Валентин. Отдавна се говори как Неделчо ще отпадне от Мани, а тя от Паулина. Ако Неделчо отпадне директно днес, то няма да е от Мани, а от всички. По тъпата продуцентска логика ще държат Мани до обединеното племе, което ще рече и другата седмица. Ако отпаднат Валентин и Неделчо днес, отборите пак са с равен брой играчи, а това доста често е цел на продукцията. Страшно тъпо за Валентин, а и донякъде за Неделчо- поредните играчи, които си тръгват преди Мани. Това в нормално и нережисирано предаване никога няма да се случи. Абсолютна пародия.

# 1 324
Не разбирам къде търсите нережисирани предавания? То олимпийските игри вече са режисирани, вие за ИВ говорите! ШОО, като си го повторите няколко пъти и разбирате, че става дума само за парите на рекламодателите. Уви, други аргументи нямат място.

# 1 325
Това, което ме впечатлява е тялото Паулина което ми изглежда доста отпуснато, а всъщност има добро физическо представяне. Дали само аз имам такива впечатления?!?

# 1 326
В обединеното племе 8 човека ли влизаха?
Ако е така днес може и трима да разкарат, а другата седмица само 1.(😋Само мечтая, но ще хубаво Мани или Паулина, малко да балансират...)

# 1 327
В обединеното племе 8 човека ли влизаха?
Ако е така днес може и трима да разкарат, а другата седмица само 1.(😋Само мечтая, но ще хубаво Мани или Паулина, малко да балансират...)
През миналата година бяха 9 човека във финалното обединено племе. Предполагам, че и тази ще са толкова.
Осем човека бяха през първи сезон.

# 1 328
Да се подиграваш на опонента си, че е паднал определено няма нищо спортно. Понеже бяха на крачка от загуба и изпуснаха парата по грозен начин.
Реакцията на Елизабет беше много на място спрямо поведението на Симеон.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 12:06 от Не се сърди, човече

# 1 329
  • София
Спортна злоба казвате. Да, ама лично за мен спорт и злоба са взаимно изключващи се понятия. Кой го измисли не ми е ясно. От край време, преди още да навлезе комерсиализацията и да го опорочи в спорта е имало честни и благородни спортисти, уважаващи противника си.
Снощното поведение на сините, няма нищо общо дори със спортната злоба, колкото и да не ми харесва това словосъчетание. Няма нищо общо и с възпитанието. Чисто и просто слязоха до нивото на Мани и Елизабет.
А Симеон дори ги надмина. Злобен, отмъстителен и дребнав човек. Може в живота да не е такъв. Тук това показва.
Защо не гледам? Защото както писах преди в живота съм се сблъсквала и продължавам да се сблъсквам с такина екземпляри, които лично за мен са противни, та чак ми се повръща от тях. И докато в живота не винаги мога да ги игнорирам, тук мога.
Хубав ден.

# 1 330
След битката някои от червените не пляскаха, ама Ралица не се сети да ги пита защо....

# 1 331
Мъжете Приключенци ясно осъзнаваха, колко са близко двама от тях да се окажат на арената днес. Реагираха толкова бурно, защото се спасиха на косъм. Всъщност, реакцията им беше малко на стаден принцип и си беше злобна, проста и брутална. Каквито са и някой от мъжете там - прости и злобни. Борис при Приключенците е просто друг човек. Приятелството му със Симеон изкара всички не толкова приятни качества наяве според мен. Докато при Жълтите беше коректен и примерен играч, то сега вкарва много повече злоба и започна да играе нечисто.
Симеон на битката с бягането прави заслони на Морунов, Борис "писа" само и само Елизабет да не спечели, Борис в играта с поясите също игра много некоректно .. реално тези двамата са пример за неспортменско поведение.

# 1 332
Хм аз съм между двете мнения Grinning
Приемам реакцията след победа да бъда бурна и шумна. Но не съм съгласна, че при червените няма мъже, а видиш ли някакви бабаити да са мъже. Симеон не може да бъде пример за мъж ... той хем е на 24, хем сякаш е от преди 100 години като мислене. Не харесвам мъже, които биткаджии или грубияни, псуващи и т.н.   Боби го харесвам като играч, но много ми опротивя с някакви псувни и т.н.
В това отношение харесвам Морунов. Много по-секси ми е когато някой е сериозен, отколкото да се разпсува. Но също харесвам и когато Стратимир защитаваше разпалено Поли.

# 1 333
Доообреее, изразявам надежди за тази вечер Мани да отпадне. Стискам палци и правя молебен продукцията да не я остави още в предаването. Така ок ли е?

Какви надежди, ти направо си каза кой не отпада.Аман от глупости.

# 1 334

Общи условия

Активация на акаунт