💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 921
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 305
Нов спойлер относно днескашната битка!
Скрит текст:
Валентин  отпада директно.После Мани отстранява Неделчо.Мани не отпада днес.Другата седмица отпада Мани от Поли.И чак по-другата е обединението.
Скрит текст:
На мен ми харесва

# 1 306

Не му е ясна употребата на пълния член в българския език, тук няма изненада 🙂 Както и че храната прави борбата.

# 1 307
Аз лично предпочитам животинската радост на сините пред изкривените от злоба лица на Джуджи и сие. Млади и надъхани мъже, изпълнени с адреналин и спортна злоба. А и водещите достатъчно се постараха да ги надъхат преди играта.

Елизабет не можа да преживее, че Симеон я прати на елиминации. Нито подлост, нито стратегия виждам в това, че Симеон даде гласа си за нея на оня съвет. Оставен да гласува последен, той беше поставен пред дилемата Борис или Елизабет да са на елиминации, защото Красима беше сигурна. Ако Боби като капитан беше оставен да избира, със сигурност щеше да прати себе си, Симеон реши да не му дава този шанс. Смятам, че изборът му беше логичен и правилен и цялата тази злоба, която последва от страна на Злобарчето и Мухльото просто е абсурдна. Сякаш някой й е длъжен да я пази от номинации.
Че и квалификации тръгнало да дава Малкото човече - кое било добро и зло. Тя съвсем си навири носа, направо за Последна инстанция се взе.

# 1 308
  • София
Чудя се как си изкарват хляба тез момчета. Все в залата, само снимки как работят върху себе си..Въобще работят ли нещо. А това пък мъж само да се оглежда и да се снима пред огледалото...много ми е смешно...

# 1 309

Не му е ясна употребата на пълния член в българския език, тук няма изненада 🙂 Както и че храната прави борбата.

Тоалетната чиния у нас е по-умна и по-грамотна от Рабухчиев 😂😂😂

# 1 310
Нов спойлер относно днескашната битка!
Скрит текст:
Валентин  отпада директно.После Мани отстранява Неделчо.Мани не отпада днес.Другата седмица отпада Мани от Поли.И чак по-другата е обединението.
Оф, дано не е вярно, че Манка вече да си ходи от екрана. Крайно неприятна особа. Пък как така едно положително качество не блесна в тази жена. Дори и по сценарий да е всичко, пак някъде щеше да се прокрадне и нещо добро.

# 1 311
  • София
Ама моля ви се, спойлерите ги коментирайте в спойлери!

# 1 312
Доообреее, изразявам надежди за тази вечер Мани да отпадне. Стискам палци и правя молебен продукцията да не я остави още в предаването. Така ок ли е?

# 1 313
  • Където морето целува небето...
Няма оправия! От снощи не се спирате!

# 1 314
  • London
Аз лично предпочитам животинската радост на сините пред изкривените от злоба лица на Джуджи и сие. Млади и надъхани мъже, изпълнени с адреналин и спортна злоба. А и водещите достатъчно се постараха да ги надъхат преди играта.

Елизабет не можа да преживее, че Симеон я прати на елиминации. Нито подлост, нито стратегия виждам в това, че Симеон даде гласа си за нея на оня съвет. Оставен да гласува последен, той беше поставен пред дилемата Борис или Елизабет да са на елиминации, защото Красима беше сигурна. Ако Боби като капитан беше оставен да избира, със сигурност щеше да прати себе си, Симеон реши да не му дава този шанс. Смятам, че изборът му беше логичен и правилен и цялата тази злоба, която последва от страна на Злобарчето и Мухльото просто е абсурдна. Сякаш някой й е длъжен да я пази от номинации.
Че и квалификации тръгнало да дава Малкото човече - кое било добро и зло. Тя съвсем си навири носа, направо за Последна инстанция се взе.

Именно....пак питам той разсърди ли се на същите, че нон стоп номинираха Красима? Еми нагло е наистина. Боби му е по-близък, избрал е него.  Оная щяла вече да отмъщава. Та драми, та циркове.

# 1 315
Вчера малко се ядосах за номинацията на Неделчо, но той сам си е виновен като се коалира с Мани през втората седмица...
До сега мислех, че той я е избрал за ракета носител, но ми просветна, че всъщност Тя го е избрала.
ММ казва, че го е видяла, че се влияе от женски чар - като подари розата на Паулина и може да го изманипулира по-лесно от другите мъже.
Много интересни са им взаимоотношенията, хващането за ръка също ги описва. Хем се мразят, хем са близки в трудни моменти.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 11:42 от Лъчестлъч

# 1 316
Тогава ако Елизабет беше дала глас за Борис нямаше да е номинирана. Не е права да се сърди на Симеон за номинацията му, трябва да се сърди само на себе си. Независимо, какво е говорил Симеон преди това. Тя самата не се подсигури. Точно както направи и снощи - отново не се подсигури. Като цяло много слаба като тактика и мислене се показа Елизабет в тези моменти, да не използвам думата глупава, която е по-удачното определение принципно в случая.

# 1 317
  • London
А Неделчо е вечно фиркан, почти винаги ми прилича на почерпен като заговори.

# 1 318
Дали имат алкохол в стопанството. Уж храна нямат, пък алкохол.....

# 1 319
Стана ми забавно, как индиректно Андрей направо и сипа на Елизабет, като го питаха дали иска имунитет до обединеното племе и той отговори, че не иска защото не е мишка и веднага след това Елизабет веднага почна да се пазари,за да си вземе такъв имунитет Grinning

Общи условия

Активация на акаунт