💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 925
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 290
  • London
Аааа ясно аз Мани я разбрах, че го казва на Наделчо ..., Който не знам дали е над 30 ...навярно и заради това. Явно обаче друго е имала предвид...

Аз си ги харесвам повече сините, ми мъже са си ....наши български момчета, балкански темперамент. Такива сме си. Неделчовото прилича повече на циганска сплетня, казака е ясен....Морунов е от оня вид политкоректния, но и него яко му треперят гащите да се срещне със синята бригада. Не са мъже при червените.....един Андрей иска да покаже сила, но реално няма менталитито на Борис ( тук Борис победи с акъл и съвети ) той помогна на Симеон да се стегне. А мъжа трябва да има топки ....на Андрей малката му ги прибра още след втората седмица. И да спечели ще е по някакви неведоми пътища за мен вероятно на спринт. И нищо лично няма в коментара ми.....само каквото виждам.

# 1 291
  • София
Неделчо е на 38, но според мен изглежда по-млад. Когато Мани нарече Рабухчиев "дете", аз потърсих възрастта му, защото мислех, че е на около 30-32, а той се оказа на 24. Борис също ми изглежда малко по-голям от 28, както и Морунов от 32. Останалите мъже според мен изглеждат на толкова, на колкото са.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 19:24 от La Vikinga

# 1 292
Уж има спойлер:
Скрит текст:
Неделчо отпада директно. Мани пада от Поли.
Жалко. Дано поне спойлерът за краен победител е верен, че тия сините тъпанари не мога да ги дишам.

Може ли да си коментирате спойлерите в спойлери?Трябваше ли да го изпляскаш това?

# 1 293
Друга информация получих, за днескашното отпадане. Няма да ни хареса.

# 1 294
За снощи - поведението на сините беше грозно и мисля, че говори достатъчно що за хора са. Едно е да викаш от радост, друго е от злоба и то точно по този първичен начин. Не им прави чест. Не видях такова поведение на предишната битка, когато червените имаха повод да викат.

Тук решението на продукцията да даде шанс на червените с тези много капитански игри ми хареса. Иначе щеше да е супер безинтересно - сега изравниха определено силите и до последно ни държаха под напрежение.

Не разбирам обаче Симеон и от какво толкова е доволен, взе победата за племето с решаващата точка, но ако правилно съм броила Андрей го би с 3 на 2? Или не е така?

Браво на Елизабет и Неделчо - взеха победите на косъм, че даже малко и на късмет! Но все пак браво - имаха много добри противници!

Разсърдването на Неделчо за пореден път ми показа, че неговите реакции са по-детски и от тези на така наречените "деца". Мани много стратегически го избра него - поне психически да е разстроен и по-зле от нея и си постигна целта.

Андрей постъпи мижитурски с неговата номинация, ама пък той си се пази и не иска да се конфронтира с никого - има си право и на това!

Елизабет не я разбрах много какво й стана, че се отказа - ама явно реши да си пази грошовете за друг момент, в този прецени, че не е толкова застрашена. Иначе изобщо не беше честно това, че за 250 гроша Андрей щеше да получи имунитет, а Елизабет - не. Какво излиза? Не е важно колко гроша имаш - важно е кой си и какво продукцията иска да направи с теб!

Чакам с нетърпение днешния епизод!

# 1 295
Неделчо  си заслужи номинацията с двуличното си държание. Неделчо не посмя да номинира Андрей за да не настрои Елизабет против себе си. Не посочи и Морунов за да покаже лоялност към него. Той хем се караше с Мани, хем очакваше на съвета Мани да застане на на негова страна. "Стратегът" Неделчо сам се прецака.

# 1 296
Мъчат ме съмнения,че и номинациите са режисирани ама много..
Неделчо дето смяташе номинационни гласове за секунди,снощи просто...
При така развилите се номинации гласа на Милена беше насока , а не на вятъра..След нея и Неделчо, и Мани можеха да закопаят
 Андрей и да му сбъднат мечтите.
Мани си била избирала противник-глупости.
_---_------
Добре де, как сте писали по нощите? Мен снощи ме отрязаха със съобщение за профилактика на БГМ от 00.00 до6.00и ми дръпнаха щепсела точно в 12.00.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 08:02 от vvi

# 1 297
Явно профилактиката е свършила по-рано от 06:00 Simple Smile
За днес си държа на прогнозата от по-рано през седмицата.
Дано не позная, не ми се иска точно такова развитие.

В петък очаквам два варианта на развитие :
1. На четворната битка за спасение от елиминация последния да отпадне директно, първия да се спаси, а втория и третия да отидат на битка за елиминация. Очаквам изометрия, която Поли да спечели, Мани да остане втора, Неделчо трети и Валентин последен. И като резултат Мани и Неделчо на битка за елиминация, Валентин отпада директно.

# 1 298
Ако извади сабите Морунов вече няма да му вярват и ще гледат да го номинират само него затова смятам че той не е сред финалистите
Аз затова казвах, че Морунов трябваше тия саби да ги извади, за да спаси Стоян. Печели си съюзник и благородство за финала Wink

# 1 299
Сабите са персонално предимство за Морунов през финалната седмица за мен лично.

Малко от ИГ

# 1 300
Елизабет нали искаше да се срещне в двубой с Андрей? Сега пък говори, че иска за противник Симеон. В същото време пита как да си купи имунитет.

# 1 301
Не смятам, че Морунов се скатава или страхува от номинация. В иргите е един от първите, които тестват терен и не мишкува. Но, той ми е фаворит и може да съм пристрастна.
Неделчо, Неделчо.... "стратега" остави Мани да реши, при положение, че я нарича лъжкиня малко преди това... Сам си е виновен и ще му струва скъпо. Курбан се сготви заради опит да хитрува.

# 1 302
Нов спойлер относно днескашната битка!
Скрит текст:
Валентин  отпада директно.После Мани отстранява Неделчо.Мани не отпада днес.Другата седмица отпада Мани от Поли.И чак по-другата е обединението.

# 1 303
"Интелигентният" Рабухчиев пише потресаващо неграмотно. И наместо да се сърди за 5 минутката да иде да се прегледа, че не е хубаво това, което показва за 24 годишен. От промото Мани ме усмихна с това, че помоли Неделчо да се хванат за ръка. Актьори са си отвсякъде...Или гладиатори на арената. Мани най-добре знае, че ще стане това, което продукцията реши и разбира, че времето и изтича. Към кого ще крещят "приматите" като се обединят? Ще се надиграват помежду си. И да, за съжаление, когато си се посветил на спорта не ти остава много време за четене и учене. Не си титан на мисълта. Видяхме, че "юристконсултът" Борис не може да сметне две числа, Рабухчиев пише като неандерталец, за Симеон и характеристики не ми се дават, щото жените трябва да си седим боси в кухнята и да му перем чорапите след битка. Алпинистът паулинкин така и не успя да ме спечели, въпреки че има качества на атлет. Не харесвам Паулина. Притежава всичко, което не уважавам в жените, особено лигавенето. Но е много амбициозна. И умее да се абстрахира от напрежението и да се бори. Ех, Мани, ех Неделчо. Най-близо сте ми за българската народопсихология. Знам, че ще оцелеете в живота. Успех на битката тази вечер. Вальо- стискам палци и за теб! Не беше лесно да изкараш толкова време като пето колело. Благодаря младежи за забавлението!

# 1 304
Друга информация получих, за днескашното отпадане. Няма да ни хареса.

Стига сте обсъждали такива неща без спойлери! Колко пъти вече?

Общи условия

Активация на акаунт