💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 938
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Испания
Приличаше на заготовка, довършена в час по трудово обучение. 

# 1 036
Красима в това писмо (ако изобщо е имало писмо) може и да казва на Симеон, че няма нищо към него, че не е ок да я сваля и разни такива. Баш на Мани ще е дала да чете какво е написала. Но според Мани Красима и Симеон били влюбени...глупости на търкалета. Монката може и да е лапнал по Бамби, но аз така и не видях тя да показва дори леки признаци на увлечение по него. Цирк Мани!
Съмнявам се Елизабет и Андрей да не са вече приятели.

# 1 037
Дреме им на продукцията зад коя дупара ходи победителя. Аз сериозно изобщо не вярвам, че държат да е рицар на бял кон победителя....

Иначе аз чак като видя играта на финал мога да кажа за кой е била продукцията. Ако е пък нещо уравновесено.... има вероятност да е бил финал оставен на съдбата. Ще видим.
Да,миналата година само като представиха играта на финала беше ясно,че е тамън за Милен. Не,че Боби беше ОК за победител,но толкова очебийно подпиране не е било. Моя мъж тогава се зарече никога да не гледа продукция на Тупарев/Тушев,а сега е първи пред телевизора 😂,понякога се прибирам след като е почнало предаването и от коридора го чувам да ги пустосва.

# 1 038
  • София
Още като видях вчерашната игра каква ще е, бях сигурна, че Приключенците ще ходят на съвет. За номинираните предполагах, че ще са Вальо и Поли, но според мен сгрешиха другите посочвайки точно тях. Вече е време да гонят силни играчи и от гледна точка на индивидуалната игра на всеки един, беше по-логично да номинират Стратимир, Боби или Симеон. Рабухчиев е добър, но бързо окапва, а Вальо е добър в логическите задачи, но ако Неделчо е в обединеното племе и има игра с пъзел, то останалите така или иначе горят, без значение дали Вальо е там или не.

За играта довечера съм почти сигурна, че ще победят Приключенците, но ми се струва, че е възможно да е по-равностойна като краен резултат от тази вчера. Бойците смятам, че ще успеят да вземат поне няколко точки.

А относно обединеното племе най-вече чакам момента, в който Морунов ще "резне" главата на някой неподозиращ, когато извади сабите. (Ако стигне до обединеното племе разбира се, което вярвам, че ще стане и не ги е използвал преди това, което ме съмнява).

# 1 039
Аз виждам Андрей и Морунов във финалната тройка, може би със Стратимир. За мен това са най-комплексните. Борис също, но него го очерниха доста.

# 1 040
  • София
на мен не ми харесва това, че накрая пак ще останат само мъже,а жените се оставиха да ги изхвърлят.

# 1 041
Може би няма да стане така, но много ми се иска Морунов и Елизабет да влязат в обединеното племе и на някое гласуване още в началото първо да предложат нещо на Елизабет срещу грошовете, тя да откаже и после Морунов да й резне главата със сабите - да я изпрати на битка и там тя да отпадне. Много ще се изкефя.

# 1 042
Аз пък харесвам Паулина. Вальо също ми е фаворит

# 1 043
Нали Марешка и Елизабет бяха големи дружки? Или и Марешка е осъзнала, че малката лигла се интересува само и единствено от себе си?

Тя щото Марешка е на света цвета... Пример за подражание.

# 1 044
Изобщо не я знам тази Марешка, не съм я гледала. Но Елизабет я виждам и си имам мнение за нея.

# 1 045
Елизабет както е оприличаваха на амазонка, напоследък цялостното и представяне много се срина. Не знам на какво се дължи, но е доста трагична на почти всички игри. За разлика от Андрей и Милена, които според мен са в подем в момента.
Днес очаквам Приключенците да обършат пода с Бойците. С разпределението на силите вероятно ще гледаме няколко пъти мъже срещу жени и колкото и да харесвам Милена тя не може да генерира с краката си такава силна въртене, колкото един Борислав или Симеон.Интересното за мен ще е, че колкото и да са слаби Бойците в момента имат трима играчи, които ще се запазят и ще има наказателна акция в обединеното племе- Андрей с 200 гроша, Елизабет с 700 и Морунов със сабите му могат стабилно да стопят бившите Приключенци в един следващ етап и да си разчистят пътя до финала.

# 1 046
  • Козлодуй
Ако извади сабите Морунов вече няма да му вярват и ще гледат да го номинират само него затова смятам че той не е сред финалистите Simple Smile
Продължавам да мисля че първоначалния ми списък с финалисти ще се сбъдне - Борис, Андрей, Паулина - в този ред Simple Smile

# 1 047
Очаквам днес Бойците да паднат и да номинират Мани и Неделчо. Или всички ще гласуват за Мани, а тя ще си избере Неделчо, или Мани и Елизабет ще гласуват за Неделчо, а другите ще номинират Мани. Няма да има съспенс.

# 1 048
# 1 049
Според мен няма да е с един глас само Неделчо.
Елизабет ако е стратег няма да го позволи това.
Стратегически е грешно да се остави на Мани да си избира съперник. Първо, защото може да посочи всеки. И второ, защото точно Неделчо е мишената, в която се е прицелила.
Така даже и Мани да посочи друг играч Андрей ще има думата накрая и ще прати Неделчо. Освен ако Мани не посочи Андрей, само това би спасило Неделчо от номинация. Но шанса за това е под един процент.

Общи условия

Активация на акаунт