💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 949
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 050
Искам Бойците да победят и от Приключенците да трябва да се размърдат "непоклатимите".

# 1 051
Искам Бойците да победят и от Приключенците да трябва да се размърдат "непоклатимите".
И мен ми се иска, но не виждам как е възможно да се получи.
При три жени в племето на Бойците ще има смесени дуели днес.
Това прави играта много лесно предвидима. Даже бих казал, че резултатът е възможно да е разгромен в полза на Приключенците.
Миналия сезон жените записаха само една победа срещу мъж в тази игра - на Йо срещу Вайс. Подарената от Вайс победа на Джери не я броя.

# 1 052
Според мен няма да е с един глас само Неделчо.
Елизабет ако е стратег няма да го позволи това.
Стратегически е грешно да се остави на Мани да си избира съперник. Първо, защото може да посочи всеки. И второ, защото точно Неделчо е мишената, в която се е прицелила.
Така даже и Мани да посочи друг играч Андрей ще има думата накрая и ще прати Неделчо. Освен ако Мани не посочи Андрей, само това би спасило Неделчо от номинация. Но шанса за това е под един процент.
Мани няма толкова акъл да се сети да направи нещо такова, само ако ПРОДУКЦИЯТА й подскаже, може да се стигне до този вариант.

# 1 053
Според мен няма да е с един глас само Неделчо.
Елизабет ако е стратег няма да го позволи това.
Стратегически е грешно да се остави на Мани да си избира съперник. Първо, защото може да посочи всеки. И второ, защото точно Неделчо е мишената, в която се е прицелила.
Така даже и Мани да посочи друг играч Андрей ще има думата накрая и ще прати Неделчо. Освен ако Мани не посочи Андрей, само това би спасило Неделчо от номинация. Но шанса за това е под един процент.
Мани няма толкова акъл да се сети да направи нещо такова, само ако ПРОДУКЦИЯТА й подскаже, може да се стигне до този вариант.
Тя няма да иска да спасява Неделчо Simple Smile Напротив - според мен Мани иска точно Неделчо за съперник.
Аз говоря от гледна точка на подсигуряването на Елизабет. Стратегически е грешка да оставиш контрола на друг играч в случая. Юли допусна подобна грешка ( не се подсигури и остана зависим от решението на Пламен ) при един от съветите, но тогава Пламен не я наказа.

А ако Елизабет остави САМО на Мани да си определя съдбата, тогава повече никога няма да напиша, че е стратег. Защото ще се окаже, че не е.

# 1 054
Аз честно да си кажа най ще се изкефя днес,да паднат сините Simple Smile Тогава ще има гоУем смех..кои ли, ще са другите 2 ма номинирани, а ?
Как мислите?
аз мисля че ония "пърдюхи /по Мани/" екс жълтите ще засилят Стратимир и Рабухчиев.
и така цялото приключенско племе ще се бие за оцеляване..това би било интересно раздвижване преди финалото обединение

# 1 055
Аз честно да си кажа най ще се изкефя днес,да паднат сините Simple Smile Тогава ще има гоУем смех..кои ли, ще са другите 2 ма номинирани, а ?
Как мислите?
аз мисля че ония "пърдюхи /по Мани/" екс жълтите ще засилят Стратимир и Рабухчиев.
и така цялото приключенско племе ще се бие за оцеляване..това би било интересно раздвижване преди финалото обединение
Това е в сферата на фантастиката Simple Smile Ето какво мисля аз.
Симеон има сигурен глас от ПСР.
Другия би бил Стратимир според мен.

# 1 056
  • Испания
kechi_influencer Последните мохикани 🤣🤣🤣 @dimitar.morunov.ski @boris.nalbantov @valentinmichev @balkan.beast

# 1 057
Защо мислите че Мани и Неделчо ще са сигурните номинирани?А Милена?По принцип тя е от редовните кандидати за номинация.А няма да се учудя,  напълно в стила на продукцията,  да кажат,  че Мани има имунитет,  като пленен капитан;)

# 1 058
  • Испания
Казвам ви аз: едни продават дрехи, други стават треньор, а някои - и двете. И не ме интересува кой кога е започнал. Аз ги "познавам" от около три месеца.

# 1 059
хаха Мани на днешната игра ще е comedy gold Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Ако паднат Бойците, мисля че ще номинират Мани и Милена, защото Елизабет и Андрей, няма да искат да се конфронтират с Морунов и Неделчо(ако се върне), поне не на този етап. Yum

# 1 060
  • Испания
Ако имате нерви да гледате /аз - не/, лайв на Милена и Александър от ИВ 2.

# 1 061
  • София
kechi_influencer Последните мохикани 🤣🤣🤣 @dimitar.morunov.ski @boris.nalbantov @valentinmichev @balkan.beast
Скрит текст:
[/spoiler]

много добра работа на Дечо.
Как пък се е сетил за един от най-любимите ми филми с една от най-великите филмови музики изобщо. Simple Smile

Като стана въпрос за играта, това е адски гадна игра, защото тичат върху пясък, а върху пясък се тича трудно заради триенето, а и жегата и влагата в комбинация, бррр.

Щеше да е много интересно ако имахме един лекоатлет спринтьор, можеше и футболист. Щеше да ми е много интересно колко би издържал и дали Андрей би се спасил. Спринт и победа ; после почива и другите се раздват на макс, но и уморяват 'врага' и така на всеки нечетен кръг спринтьора да записва по една точка.
Ама няма такъв играч. Този Златозар беше с такъв профил май, скок на дължина ли беше, бягане ли беше не си спомням, но показа страхотно кардио в битката със Симеон и Иван.

# 1 062

Щеше да е много интересно ако имахме един лекоатлет спринтьор, можеше и футболист. Щеше да ми е много интересно колко би издържал и дали Андрей би се спасил. Спринт и победа ; после почива и другите се раздват на макс, но и уморяват 'врага' и така на всеки нечетен кръг спринтьора да записва по една точка.
Ама няма такъв играч. Този Златозар беше с такъв профил май, скок на дължина ли беше, бягане ли беше не си спомням, но показа страхотно кардио в битката със Симеон и Иван.

Спринтьорите "умират" след 400 метра. Ако някога си опитвала да спринтираш ще знаеш, че след 300-ия метър краката се "одървят" и едва мърдат. И това на писта, а тук има препятствия, нарушаващи ритъма и се бяга на пясък, което е по-тежко. А и Андрей може и да спринтира все пак, с оглед на препятствията достатъчно бързо  за да си опази преднината докато онзи капне.

# 1 063
  • London
Вальо голям дечко ми се видя в лайва. Joy Погледах малко. Миленка е душица и тя ми е Дечко.

# 1 064
  • Испания
Александър от ИВ 2 е нетърпим. Включих за малко, ръсеше поредните цинизми.
Той проявява тези инициативи. Преди време беше включил Туджаров, но не издържах да гледам.
Като безделник, се чуди къде да се навре.

Общи условия

Активация на акаунт