💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 932
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 275
Може ли спойлера за следващите отпаднали ?

# 1 276
Аз пък не мога да разбера, защо щом някой тренира и изглежда добре за повечето потребители е тъп и ограничен.

Това са две напълно различни неща. Някой може да изглежда добре и пак да е тъп като на кучето г*за. За справка - синята сбирщина от примати.
Много се радвам, че никой от тия дебили, наречени “приключенци”, няма да е краен победител 😎
Мхм, дали?

# 1 277
Хубаво радвай си се на победата, но да се подиграваш и нарочно да дразниш победения е много грозно. Борис ми падна много в очите - то не бяха подвиквания маймунски звуци.
А се пише интелигентен. Станал е същият като Симеон.
Малко на "булинг" ми прилича поведението на нацепените батки.
Само Тими е страхотен - спокоен, уверен и уравновесен.

# 1 278
  • Където морето целува небето...
Добре де, под ягодите, хайде спрете на всеки втори пост да ни казвате от кое племе е победителят!!! Уж големи хора, а не разбирате какво е спойлер ли?

# 1 279
Аз пък не мога да разбера, защо щом някой тренира и изглежда добре за повечето потребители е тъп и ограничен. Извинявам се, но това мислене е ограничено. Това, че си показал емоции и то такива като сините, може да го разбере само спортист. Адреналина и емоциите след победа са уникални. И аз съм крещяла от кеф, ама не съм тъпа да знаете. Grinning Може и да пресилиха мандата малко, но ако срещу мен една такава джинка ми подскача и ми говори на "бе", обижда ме постоянно....ми извинете. Не ме издразниха приключенците, приех го ката радост. Но пък провокациите на някои от бойците определено дразнят. Добро изказване на Андрей/все още не го харесвам/. Стискам палци на Вальо и....не съм вярвала, че ще го кажа Поли.
Само да кажа,че ограничението е само във главите на ограничените.Да, крещяла си /сме , но не сме ревали като говеда на заколение, тук и приматите вече се издигнаха нива над ония двамцата.
И каквито и доводи да ползвате/ме нито вие ще убедите нас, нито вие нас.Хайде да си гледаме спокойно оставащите режисирани (иначе хубави) игри и да  се наслаждаваме на волята си.

# 1 280
Държанието на сините беше в отговор на държанието на червените. И по скоро на някои индивиди. Някой чу ли обиди към Елизабет или Мани. А тя ми говори на "бе".  Когато мен не ме уважават за победата, аз как да отвърна. Лично мнение разбира се. Затова хората сме различни. Мен ме впечатлява едно, друг друго. Пак казвам, пресолиха малко, но това съм склонна да отдам на емоциите, злобата обаче не.
Съгласна, да си изгледаме сериала до край.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 23:49 от Lafusko

# 1 281
  • София
Обидата говори повече за обиждащия, отколкото за обидения.
Както и да е. Гласувах за Вальо и Неделчо, не ми се ще Морунов сам-самичък Боец да остане.

# 1 282
Поведението на сините беше много недостойно. Това не е радост, а обидно отношение към противника. Изключително неспортсменско и грозно. Симеон е противен чвор, наистина примат. Борис също е доста семпъл, изключително е далеч от интелектуалците. Само Вальо бива в тази сбирщина.
Червените направиха интересен съвет. Неделчо доста се прецака, а Андрей добре го отигра. Имаше и култови реплики.

# 1 283
  • España
В многобройните навъдили се реалити формати в тв- пространството повечето “герои” определят като основен свой приоритет “ да бъдат себе си “ ( леле как ме дразни) , каквото и да значи това ! От там насетне “драгият зрител” смело раздава присъди: кой “лицемер”;кой “лигав”; кой “готин” и тнт итнт…И те така …сините мъжаги са спонтанни…сиреч “себе си” … Мани “раздава акъли” и прави интриги в изобилие…Елизабет обяснява липсите си в социалната игра с велика стратегия -чудо невиждано , за която само Доли , Моли и зайците в стопанството не са се усетили още , а Морунов и Миленка само се озъртат ( все пак първият дебне сдвата ножа , да не  забравяме! ).
Утре искам да победи Поли ! Освен , че върви добре в игрите е и хубавица …те всъщност това не могат да и простят другите жени в предаването ! 😉

# 1 284
И Рабухчиев ми е симпатичен и не споделям общото мнение тук, че е тъп. Млад е, повече адреналин и тестостерон, но определено е добряк.
Добряк, който е нощувал в Американски килии, след като е счупил и двата крака на пиян мъж. Innocent

# 1 285
  • London
Аз пък не мога да разбера, защо щом някой тренира и изглежда добре за повечето потребители е тъп и ограничен.

Това са две напълно различни неща. Някой може да изглежда добре и пак да е тъп като на кучето г*за. За справка - синята сбирщина от примати.
Много се радвам, че никой от тия дебили, наречени “приключенци”, няма да е краен победител 😎
Мхм, дали?
Той щото крайния победител понеже не е нацепен е пък многооооото умен. Направо мъдра мисъл кипи в тая глава....хайде да не се разсмиваме. Joy

Доколкото разбрах е бил охрана.....и при тази работа се случват такива неща за жалост. Прекалено млад е нормално човек да греши, да има издънки.....прекалено праведния и Богу не е драг. То му личи на Рабухчиев, че е добродушен. Душата говори, очите, изражението......няма нужда да му гледам биографията. Елизабет спрямо нейната следваше да е момиче мечта, а то какво се оказа.....злоба по-голяма от осъден на смърт извади.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 00:57 от La Catrala

# 1 286
Повечето играчи - било то Шампиони, Бойци, Приключенци - не блестят с акъл.  Доста често ме забавлява мисловната им дейност. Вие тук се дъвчете кой е по-крив, но както Симеон простее и наглее, така и Елизабет, така и Мани, така и на моменти Неделчо и Боби, така и други го правят. Конкретно за днес - ни Симеон и други Приключенци се държаха особено спортсменски, ни Елизабет и Неделчо. Мани няма какво да я коментирам - тя е дъното на дъната. Всеки от тях доказва във всеки епизод как НЕ заслужава да спечели. И аз като зрител пред екрана се чудя кой от цялата сбирщина ми е най-малко противен. Все още си държа основно на Милена, Валентин и Морунов, но и тримата не са блеснали с характер. Откровено не разбирам целия хейт по Боби като има не малко други играчи, достойно заслужили доста повече хейт.

# 1 287
  • София
Тъй като закъснях и пропуснах първите 20 минути от последния епизод, сега ги гледам. Бойците се чудят защо Рабухчиев и Стратимир, за които Мани твърди, че са интелигентни момчета, се водят по акъла на Симеон и са оставили Симеон и Борис да превземат собственото им племе. Мани отговаря, че били малки, били деца и това за тях било спортен лагер. Рабухчиев е на 24, Стратимир на 28, а Симеон на 25... Sweat Smile Сметките не излизат.

# 1 288
  • London
Еми малки са ....с по 10 Тина години сме по-големи с наборката Мани от тях. И аз сега гледам ....значи Симеон не може да праща Елизабет на дуел, а Андрей, Красима може.....???? Симеон да му е направил проблем? Не..... Изобщо не вярвам, че Андрей за такова нещо е обиден на Симеон, а и няма право. А ако е очаквал Симеон или Боби да идат на елиминации то с какъв довод те да ходят пък той не? Лисан бе.

Догледах по нощите! Тоя Неделчо такава женааааа чак ме е срам да го гледам. И пак пиян ми се видя....

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 04:15 от La Catrala

# 1 289
  • София
Еми малки са ....с по 10 Тина години сме по-големи с наборката Мани от тях.
На мен ми прозвуча, че Стратимир и Рабухчиев са "деца" и затова слушат Симеон. Въпросът на Неделчо беше как може да го слушат щом са толкова интелигентни и Мани ги оправда с това, че са "малки". Нищо, че Симеон е по-малък от Стратимир с три години и по-голям от Рабухчиев само с една година. Не за първи път този сезон се набляга на възрастта и тя се изпозлва за оправдание (макар и в този случай да няма нужда от такова). За мен това е абсурдно, след като на двама души, които бяха на една и съща възраст - Елизабет и Красима, се гледаше по абсолютно различен начин от останалите участници.

Общи условия

Активация на акаунт