💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 953
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
La Cartala, не си права за Туджаров. Той си е открил комунизма. Пътешества, блогърства, показва се по телевизора... За какво му е стабилна професия? 😁✌️

# 1 261
Последно примати или машини са сините? Simple Smile
И при двата вида има дефицит на емоция, при втория съвсем липсва де 🙂
Именно! При вторите липсва, а при приключенците са първосигнални. Бе примати, защо ги обсъждаме изобщо?

# 1 262
Аз, оповавайки се на вече близкото ми познавство с продукцията отписвам Поли и Мани от листата със застрашени, да му мислят Вальо и Неделчо. Един от тях ще е.

# 1 263
Аз разбрах, че утре отпадат двама - един директно и един в двубой.

# 1 264
  • София
Може ли спойлъра за победителя, че забравих кой беше Blush

# 1 265
  • London
Не знам за мен човека е безделник. Даже ми е странно как са се сдружили с Вальо, тотално имагинерни реалности. Освен, ако и Вальо просто не е разтегнал локума.....във визитката си, днес на лайва ми се видя многооооото незрял.

# 1 266
Да, двама отпадат утре.
В анкетата глас от мен за Поли и Валентин.

# 1 267
Беше много интересна битка тази вечер. Радвам се, че сините победиха, а червените да отидат на съвет. Ама Морунов как беше застинал преди Манито да си каже с кого ще ходи на елиминации. Хич не иска битки завалията, страх го е. За утре вече, Манка - интригантка трябва да си ходи в къщи. Все едно и също намила и е тегаво. Не им ли омръзна на продукцията. Мисля че ще оттегчат и любителите на Биг Брадър с това еднообразие. То, Манито толкова си може- клюки и интриги, аааа забравих за скандалите, царица е

# 1 268
Искам утре Неделчо и Паулина да си ходят, от самото начало не мога да ги трая, а напоследък съвсем ми опротивяха. Както и бившите шампиони.

# 1 269
Аз пък не мога да разбера, защо щом някой тренира и изглежда добре за повечето потребители е тъп и ограничен. Извинявам се, но това мислене е ограничено. Това, че си показал емоции и то такива като сините, може да го разбере само спортист. Адреналина и емоциите след победа са уникални. И аз съм крещяла от кеф, ама не съм тъпа да знаете. Grinning Може и да пресилиха мандата малко, но ако срещу мен една такава джинка ми подскача и ми говори на "бе", обижда ме постоянно....ми извинете. Не ме издразниха приключенците, приех го ката радост. Но пък провокациите на някои от бойците определено дразнят. Добро изказване на Андрей/все още не го харесвам/. Стискам палци на Вальо и....не съм вярвала, че ще го кажа Поли.

# 1 270
  • София
Лошо няма да изразяват радост, но трябва ли да е в нечленоразделен вид?!

# 1 271
Аз не знам за какви стратегий говорите тук защото каквито и стратегий да си направиш всичко зависи от стратегията на продукцията, Туджаров онзи ден на един лайф спонема че има голяма значение кога номинираш дали последен или първи и това няма ясен ред кой кога номинира, това го определя Ралица в случая.
Щеше да бъде много по интерсно ако се знаеха какви горе долу ще са игрите и самото предимство, когато го има.По този начин ще си направиш стратегия кой играч искаш да пратиш на самата игра, дали да отсраниш силен играч или да махнеш някой от другото племе.
Другото което пречи да правиш стратегия е че водещите могат да издадат всеки момент стратегията която правиш пред другите участници, което губи смисъла на самата стратегия.

# 1 272
Аз пък не мога да разбера, защо щом някой тренира и изглежда добре за повечето потребители е тъп и ограничен.

Това са две напълно различни неща. Някой може да изглежда добре и пак да е тъп като на кучето г*за. За справка - синята сбирщина от примати.
Много се радвам, че никой от тия дебили, наречени “приключенци”, няма да е краен победител 😎

# 1 273
  • София
Много ми опротивяха Сините. Всеки път св държат като маймуни, чак дразнят вече с тези маймунски простотии. Абсолютни примати, двулични. Червените поне си казват нещата.

# 1 274
  • София
Така е, продукцията не дава никакъв шанс за стратегия, защото искат те да дърпат конците през цялото време и това е един от големите минуси. Трябва играчите да са главните герои, а не кукловода в сянка.

Общи условия

Активация на акаунт