💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 940
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 230
Има ли някакви спойлери за дуела утре?

# 1 231
Който гроб копае другиму, сам пада в него!

# 1 232
Уж има спойлер:
Скрит текст:
Неделчо отпада директно. Мани пада от Поли.

# 1 233
Много ми се гледа играта на Пламен и Юлиян с висенето на въжето, ама дали ще я видим утре? Съмнявам се.
Ако Неделчо не се върне, Морунов остава съвсем сам в обединеното племе, че и без грошове. Последният оцелял боец. Зор ще види.

# 1 234
Някой разбра ли каква ще бъде елиминацията утре? Като тази дето отпаднаха Соня и Семира ли? Първия се спасява,последния отпада и другите двама на дуел

# 1 235
Ако Дечо беше номинирал Андрей, вторият нямаше да има път за изход, много хубаво щеше да се разиграе ситуацията.
Аз мисля, че Дечо таеше в себе си вярата, че Мани всъщност няма да го номинира. Те от самото началото имат едни особени отношения, не приятелство, но някакъв тип близост и смятам, че той разчиташе на това.
Значи, ако Мани отново не отпадне, аз просто не знам.... мислех да пиша, че ще се явя на кастинг догодина, ама ме достраша, че  пак ще бие Joy

# 1 236
Симпатизирам на бойците със всичките им недостатъци - радват се, страдат, грешат, избухват, съжаляват, най-общо има човешки емоции. Сините са много стерилни,  като кукли, или роботи,  или машини -  нещо програмирано. И като бонус неспортменството на Симеон и Борис.

# 1 237
Много ми се гледа играта на Пламен и Юлиян с висенето на въжето, ама дали ще я видим утре? Съмнявам се.
Ако Неделчо не се върне, Морунов остава съвсем сам в обединеното племе, че и без грошове. Последният оцелял боец. Зор ще види.
Нали има саби. Много се надявам да дойде ред да ги използва, а не да си ги носи у тях.

# 1 238
Ако Дечо беше номинирал Андрей, вторият нямаше да има път за изход, много хубаво щеше да се разиграе ситуацията.
Аз мисля, че Дечо таеше в себе си вярата, че Мани всъщност няма да го номинира. Те от самото началото имат едни особени отношения, не приятелство, но някакъв тип близост и смятам, че той разчиташе на това.
Значи, ако Мани отново не отпадне, аз просто не знам.... мислех да пиша, че ще се явя на кастинг догодина, ама ме достраша, че  пак ще бие Joy
Е, няма как да разчита на това. Той нон стоп я номинира с довода, че приятелството е едно, а играта друго. И аз съм съгласна с него. Няма как сега да очаква към себе си друго отношение.

# 1 239
Симпатизирам на бойците със всичките им недостатъци - радват се, страдат, грешат, избухват, съжаляват, най-общо има човешки емоции. Сините са много стерилни,  като кукли, или роботи,  или машини -  нещо програмирано. И като бонус неспортменството на Симеон и Борис.
+1000Да по-истински са! Звучат поне по човешки.
Морунката може да издържи до обединението!
Все пак още не е вадил "двата ножа".

# 1 240
Последно примати или машини са сините? Simple Smile

# 1 241
  • София
Да.
Прекалено много грешки допуснаха днес на съвета Елизабет и Неделчо.
Стратега остава само Туджаров, тези двамата са просто интриганти.
Неговата последна стратегия зависеше изцяло от Милена и тя предостави капитанството на другата коалиция. Не бих нарекла "стратег" някой, чиято стратегия зависи от друг, на когото дори не може да разчита. Оставям на страна напускането му, но смея да твърдя, че и да не беше напуснал заради пневмония, едва ли щеше да стигне по-далеч от Неделчо. Най-вероятно и двамата няма(ше) да видят обединеното племе.

# 1 242
Нали има саби. Много се надявам да дойде ред да ги използва, а не да си ги носи у тях.
Има саби, ама не знам колко ще му свършат работа. Ако има и съюзници за първите номинации ще е в много по-изгодна позиция.

# 1 243
Уж има спойлер:
Скрит текст:
Неделчо отпада директно. Мани пада от Поли.
Жалко. Дано поне спойлерът за краен победител е верен, че тия сините тъпанари не мога да ги дишам.

# 1 244
Е, не е ли нормално да се радваш, когато победиш! Мани до вчера беше с тях, днес чак не може да повярва как се държат и им се дразни. Айде бее Simple Smile

Честита победааа, викайте момчета, колкото си искате!  Има място, където човек да се държи като джентълмен и къде да се държи като маймуна, на арената след победа е място за второто.
Лошото е, че продължават и след арената. Едно е да викаш, друго е да ревеш и виеш. Ех тези силови спортисти. Явно силата им идва от реването.

Общи условия

Активация на акаунт