💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 798
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Точно така, Ket_G
Не случайно не показваха дъската на Вальо. И нямаше и да я покажат, но откъде да знаят, че момчето в превъзбудата си ще извика 'готов' (защото той реално си беше готов и то пръв) и тогава няма как да не се фокусира малко камерата върху него и това беше достатъчно да хванем една от най-наглите и долни лъжи/измами в историята на родната телевизия.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 09:47 от Diavolo

# 1 786
  • София
Чудя се дали има вариант самата продукция да не е знаела? Не е като да не са некадърни. И все пак, при различна начална подредба, броят на пермутациите необходим за решаване на пъзела може да варира драстично. Самият факт, че нямат равен старт е достатъчна излагация.

# 1 787
  • София
Ако е така наистина ако съм на мястото на Валентин, ще ги съдя. Ще изискам записите от дрона и от GoPro камерата на гърдите на Валентин и ще ги съсипя.

# 1 788
По същия начин миналата година с Любо. Не искам да обидя Тодор, но Любо има инженерна мисъл и би трябвало тези плъзгащи се пъзели да са му по-лесни. Вместо това станахме свидетели как Тодор го реши за минути, а Любо се оплете като пате в калчища.

# 1 789
  • София
Абсурд да е заради некадърност/пропуск, съвсем умишлено си е, не им е за първи път.
Но ако се стигне до разследване (което за съжаление няма да стане), нищо чудно да се измъкнат с това, че е неволна грешка (хаха).

Обаче аз бих попитал, защото четиримата не започват с една и съща подредба???
И защо ние зрителите не виждаме всичко това и защо почти нищо не е прозрачно, както е например при Иван и Андрей???

Тупарев, Тушев и Фродо, отговорете???

# 1 790
Ако е така наистина ако съм на мястото на Валентин, ще ги съдя. Ще изискам записите от дрона и от GoPro камерата на гърдите на Валентин и ще ги съсипя.

Само, че съм сигурна, че в договора им пише, че нямат право и че това е шоу и продукцията има право да предлага игри с различна трудност на различните участници и те нямат право да възразяват. Облекли са го в някакви красиви оправдания, че това се прави с цел да се даде равен старт на мъже и жени, хора с различни кг и т.н, но в крайна сметка се получава точно това- те могат да се гаврят с теб както си искат, ти не можеш да направиш нищо!

# 1 791
  • София
Това вече е публична тайна, за толкова издания конкретно на този формат, а и на предишните, е ясно, че продукцията прави каквото реши, а играчът трябва да се съобрази и да изпълни, иначе е аут и неустойки го чакат. Участниците или са решили, че сделката ги удовлетворява, или че ще спечелят много, или че ще бъдат изключението.

# 1 792
Какво стана с Тодор от ИВ2? Съдят ли го?
Алекс бил казал, че него никой не го е търсил за неустойки до сега.

# 1 793
Миналата година Тодор хвърли доста светлина върху договорите. Макар че не съм го видяла с очите си този договор, не се и съмнявам, че инстаграм активността е част от договора. Продукцията си е вързала гащите по всевъзможни начини, убедена съм.
Тодор беше казал, че дори имената на племената по договор са оставени същите като в първия сезон, просто немарлива работа.
Дано всички добри млади хора с повечко капацитет, като Вальо, да не се връзват повече на това тъпо предаване, защото то е само за Манита, Паулинки и Елизабетки, които правят сеир и/или интриги.

Александър защо би трябвало да плаща неустойки? Той не направи кой знае какво, просто си тръгна с повече викане. Дори да е имало компрометиращи продукцаята изказвания от негова страна, те удобно са резнати.
Не вярвам да не можеш да си тръгнеш по твое желание, дори да не е обвързано с контузия!

В тоя ред на мисли някой знае ли дали участниците дават лице за контакт отвън, примерно роднина/партньор? Всичко се случва все пак.

# 1 794
Мани по Нова току що свърши.

# 1 795
Не вярвам да не можеш да си тръгнеш по твое желание, дори да не е обвързано с контузия!

Сериозно ? 😂   Simple Smile
Интересно какво ще снимат, ако всеки решава да си тръгне щом нещо не му харесва, изнерви се или огладнее.
Ами естествено, че не можеш да си тръгнеш. Аз съм подписвала договори за съвсем различни неща и ако си хванеш пътя преди срока дължиш пари или ако те трябва да ти дават не ти плащат. И на работа имаш предизвестие примерно, и ако си тръгнеш преди него дължиш неустойка.

# 1 796
Снощният епизод остави горчивина и разочарование, като чета, за доста хора.
Сеира на Поли и Мани беше цел за продукцията. И двете се изложиха много. И двете са прости като дъно на гайда. Паулина не можа да преживее изобличаването й пред двете плема в зословие към Симеон. Всичко го чухме и видяхме. Нямаше топки да застане и да каже - Да, Симеоне, такъв си! Аз казах и мисля това и онова за теб! Започна да се оправдава и да напада Мани, че търси интрига. Не търсеше. Интригата я имаше, защото няма смелост. От там нанатък и двете стремглаво се понесоха под дъното. Мани я атакува по най-елементарния начин и успя. Паулина не й подаде ръка още в началото и разправията се получи като по ноти. Накрая ги оставиха да се заплашват и да чакат водещите да се появят със заключителна реч. Мани си замина твърде късно. За жалост на другите преди нея - Стоян, Мартин, Соня. Очкавам и искам Паулина да си замине още другия петък.
Валентин трябваше да стигне до обединението. Гаврата с него най-много загорча. Понесе стоически загубата, когато не успя да мине по въжената стълба в предходна игра. Достойно и много се обвиняваше за това. Играта губи. Можеше да покаже добри ходове и стратерии, когато са сами за себе си. Много жалко и същевременно БРАВО. Отново достойно понесе цялата помия от последната си игра. Не заслужаваше да си тръгне сега и преди поне още 5 играчи и от двете племена.
Опасявам се, че има още какво да видим в този нюанс от продукцията до финала.
Исках Неделчо в обединеното племе, но не можах да се зарадвам, че успя снощи.

# 1 797
От Тъпарев, Фродо и екипа им - толкова.
Толкова са некадърни, че даже не могат да си скрият нацапаните гащи при монтажа.

# 1 798
  • Далечният изток
Леле, леле, разследване, съд, отговорност.....
Някои хора, излезте от телевизора, като зомбирани сте.... Много лично я възприемате, а това е просто една телевизионна игра...

# 1 799
  • London
На Паулина и Неделчо им е нареден първи ред и част от втори ли? Ако е така, не е грам честно.
На Неделчо 50 или 100 гроша му дадоха? И другата седмица двама ли се предполага, че ще отпаднат?

Това може да са кадри след като вече са наредили част от пъзела и е имало местения.  Аз лично не вярвам да е имало нещо гнило в пъзелите.

Тодор, също смятам си нареди пъзела преди Любо, това че някой простее не значи, че не мисли. А, това че някой е инжинер не значи, че по презумпция все трябва пръв да си е решил пъзела.

Ако комбинацията на Вальо е била нерешима смятам най-логичното нещо е той да си потърси правата в съда - посочвайки комбинацията от числа която е получил и доказвайки тяхната невъзможност за правилно подреждане. Ако това се докаже може да си изкара пари за едно апартаментче в София. Успех му желая...., ако е прав да си подгони нещата, а не да се скрие като мишка зад завесата, защото ако си трайка.... значи няма за какво да го оплакваме. Той поне за сметка на Красима имаше логически алгоритъм в който е доказуемо, че има манипулация..... та може спокойно да се бори за правата си и да очаква благополучен завършек.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 10:39 от La Catrala

Общи условия

Активация на акаунт