💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 852
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Catrala, знам, че си по-първосигнална Simple Smile, аз просто съм друг типаж и не бих слязла на нивото на обиждащия ме. Да се дърлим и да се овъргаляме в пясъка за радост на продуцентите? Не, мерси. Убий простака с мълчание, както се казва.

anadiflores, именно, кой знае какво става извън това, което ни показват.

# 1 816
  • London
Catrala, знам, че си по-първосигнална Simple Smile, аз просто съм друг типаж и не бих слязла на нивото на обиждащия ме. Да се дърлим и да се овъргаляме в пясъка за радост на продуцентите? Не, мерси. Убий простака с мълчание, както се казва.

anadiflores, именно, кой знае какво става извън това, което ни показват.

Това са хипотези, хипотетично можем да реагираме по много начини, но в ситуация да е съвсем друго. Заради това казвам.... без да си на мястото на човека в този точен момент вероятните ти реакции си остават само хипотези. Човек винаги може да бъден изненадан от самия себе си....заради това не бива да се съди Поли за реакцията й. Не сме роботи да реагираме по правилния начин в 100% от времето.

# 1 817
Валентин прави толкова пари в Лондон, че няма проблем да си купи и там апартаментче.

Това е разпалване на градски легенди. Няма млад човек, който не взема дивиденти от банка или друга голяма фирма, който да може да си купи апартамент в Лондон. Хубавите апартаменти в центъра на Лондон започват от 700 000 паунда поне. Каква заплата трябва да има, че да може? При това има един гаден номер - данъците. Може и 250 000 лири да му е заплатата (съмнявам се), но му вземат 40% данък, а трябва и да си покрива разходите за живеене (над 2000 лири само за наем например). Е, с ипотека може, но пак млад човек, нерешил къде ще го отвее вятърът, не прави такива неща.

Наясно съм какви заплати вземат финансистите в Лондон, както и с имотния пазар там. Не е пожелал апартамент, не си е купил. Мои познати поработиха няколко години на добра работа и вече са с две къщи и апартамент. Трябва да е луд човекът, че да се занимава с българските съдилищта и продуценти.

# 1 818
Не съдим Поли за реакциите, просто такива хора като Мани или игнор, или ги пребиваш, (но тъй като има камери и само ще става сеир, а за нея никаква полза), много повече ще ядоса Мани, ако не й отвръща, защото такива хора се захранват с интриги.  Аз съм отвратена, че Димо и Ралица седяха и ги гледаха... трябваше само да ги снимат как се подхилкват и после все едно нищо. И някаква тирада относно успехите на Мани..гнусно. Че и Ралица коментира как била стигнала до тук благодарение на нейни постижения, не можело да й се отрече! Grinning Наглост до безкрай.

# 1 819
  • London
Валентин прави толкова пари в Лондон, че няма проблем да си купи и там апартаментче.

Това е разпалване на градски легенди. Няма млад човек, който не взема дивиденти от банка или друга голяма фирма, който да може да си купи апартамент в Лондон. Хубавите апартаменти в центъра на Лондон започват от 700 000 паунда поне. Каква заплата трябва да има, че да може? При това има един гаден номер - данъците. Може и 250 000 лири да му е заплатата (съмнявам се), но му вземат 40% данък, а трябва и да си покрива разходите за живеене (над 2000 лири само за наем например). Е, с ипотека може, но пак млад човек, нерешил къде ще го отвее вятърът, не прави такива неща.

Наясно съм какви заплати вземат финансистите в Лондон, както и с имотния пазар там. Не е пожелал апартамент, не си е купил. Мои познати поработиха няколко години на добра работа и вече са с две къщи и апартамент. Трябва да е луд човекът, че да се занимава с българските съдилищта и продуценти.

Живея над 10 години в Лондон, мъжа ми 17.... ама най-обичам да слушам градски легенди. Истината е, че не вярвам много и на Валентин.... за казаното във визитката. Да не говорим, че от лятото насам ми се струва все е в България. Изобщо не ми прилича на трайно устроен в Лондон честно казано..... , но това си е мое виждане и ще си го запазя за мен.

# 1 820
  • Испания

Eто затова е пътувала за София. Вчера Кремена беше в "На кафе". Мигла не знам защо са я записали, а не е в студиото. Със същия тоалет се беше снимала с Кремена в тоалетната на "Хепи".

Имала страх от височина и от вода. Да я пита човек къде е тръгнала?

Научила се да замълчава във формата. ЖДНБ!

# 1 821
Живея над 10 години в Лондон, мъжа ми 17.... ама най-обичам да слушам градски легенди. Истината е, че не вярвам много и на Валентин.... за казаното във визитката. Да не говорим, че от лятото насам ми се струва все е в България. Изобщо не ми прилича на трайно устроен в Лондон честно казано..... , но това си е мое виждане и ще си го запазя за мен.

Никаква градска легенда не е. Идеята беше, че за човек, който прави що годе добри пари на Запад, не си струва да си хаби нервите, всички знаем какви са нашите съдилища.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 11:01 от Анонимен

# 1 822
  • London
Водя ви тази прекрасница.Heart Eyes

# 1 823
Ооо супер е Краси. Много повече ми харесва от Паулина дето сте я провъзгласили за най-хубавата жена. Е, Краси в предаването не беше в топ форма, ама.. то и на Поли тялото е доста .. хммм, може и по-добре.
Вчера и двете с Мани се "изявиха", но искам да кажа за постиженията, че като се мерят трябва да се има предвид и какъв ти е старта в живота. Не знам дали мога да вярвам за нещо на Мани, но ако все пак наистина й е бил толкова труден живота, може би пък нейната миглопластика е по-голямо постижение от това на Паулина.. което е, дует с Марсол. С това не оправдавам Мани обаче, ужасно селско поведение.
А Поли колкото и да го увърта, проблемът  й е, че някой разкри какво наистина мисли за Симеон..Ами, да си е мълчала! напоследък забелязвам, че й пажовете й нещо й се дразнят.

# 1 824
  • London
Различни красоти са Поли и Красима. Поли е типичната славянска красота....Краси е по наша си българска красота, тракийска. И двете са хубави според мен.

# 1 825
Добре де, само аз ли не мога да ги позная на снимките които показвате.
Странна работа Confused
И Красима , и Манка, че и Кремена са коренно различни на снимките. Или помадата е много или снимките са яко бутнати.

# 1 826
Странна работа Confused
И Красива , и Манка, че и Кремена са коренно различни на снимките. Или помадата е много или снимките са яко бутнати.

Не "или", а "и" Wink

# 1 827
  • София
На снимките са различни заради многото грим и кой знае колко филтри и фотошоп е играл. На телевизора бяха само те, често без грим, без нищо, само по екипи. Така се вижда и какви са им чертите на лицето, как са в тяло, колко са атлетични и активни.

# 1 828
Странна работа Confused
И Красима , и Манка, че и Кремена са коренно различни на снимките. Или помадата е много или снимките са яко бутнати.
И аз, ако не пишете кои са - не ги разпознавам . И без грим са ми по-симпатични,особено Красима.

# 1 829
  • London
Красима специално е отслабнала много и това не е Фотошоп. Видя се още при Гала.

Общи условия

Активация на акаунт