🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 436
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 1 080
И аз не съм фен на Ваня, но не мога да отрека борбения и дух, не съм фен и на Теди, въпреки че този път бях за нея, но и тя игра страхотно. Няма да страдам, че си тръгна, но сега нещата ще са още по-неприятни вътре.
А, не се знае, току виж интригите спрат...

# 1 081
Нервите ми се опънаха до n-та степен! Grinning Едвам я изтърпях Тедка Сълзата. Идваше ми да тресна телевизора много сериозно.

Иван и Андрей се излагат все повече с това лансиране. Само с мед не я намазаха Теодора.

А Ваня пък ще взема да я харесам. Много борбена излезе. Тодорка щеше да ореве светосията, ако беше паднала наполовина толкова жестоко, колкото Ваня.

# 1 082
  • Велико Търново
Скрит текст:
Поздравления за Ваня, заслужи си финала.
П. П Не издържах, вдъхнових се. Много мразя такива лицемерни хора като Теодора.

Аз предлагам тази снимка да е следващата корица 😂🤣
Няма такава самодоволна физиономия 😆
И на мен ми мина през ума, но се сепнах - необходимо ли е да ѝ гледаме физиономията? Не мисля.

# 1 083
  • София
Ако беше такъв заклет фен, щеше да има бегла представа какво да прави на играта с въртенето на чувала и трупите 😀

От това, което Теодора изхлипа накрая за семейството, хората и бля бля, останах с усещането, че е някакъв фанатичен фен на "Фермата". Има много такива хора между другото и за мен са леко плашещи. Явно е гледала плътно от до и си се е представяла вътре. Само тази теория ми дава поне някакво логично обяснение на нелепото й, незряло и толкова напудрено поведение.

# 1 084
  • Другата България
Йес!
Най-после, няма как да не съм доволна.
Браво Ванче, заслужена, изстрадана победа! Преби се, раздаде се, събра се, имаше хъс и мотивация, и заслужено победи. Дора можеше и да е на нейно място сега, ако вместо да слуша тези, които преди това насоли пред камерата, че пазят Коцето, а не нея, се беше напрегнала сама и си беше наредила битките според възможностите си и според това, което е видяла у Ваня. Ако изобщо си е направила труда да го прави, а не да гледа на Пацо в....плетката. Играта с платформата трябваше да е за най-много точки, и тази с трупите. Тя се подведе по техните наставления, и сега да хваща самолета. Адски натоварваща жена, последните епизоди или пропусках, или превъртах, то не се траеше. Всичко се въртеше само около нея, и драмите и сълзите ѝ. Пацката изглеждаше съкрушен, този наистина здраво е лапнал кукичката, чак не е за вярване. Ами - , хич не го мисля. Да се спасява.
Накрая, това със светлината към Ваня беше брутално грозно и подигравателно, за пореден път си показа истинското личице, с което може да излъже хората вътре, обаче нас тук - .

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 10:20 от Merri_An

# 1 085
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама нека да злобеят бе, нали си отиват един по един 😄
Тя сал една злоба ги крепи. Все повече им оредява редицата.

# 1 086
Честито на Ванчето! Дано наистина не я пратят отново в обора. Сега кой ще плюем? 😃

# 1 087
Не, в никакъв случай ТеТка на корица, сега ще я въртят по всички предавания на Битиви-то, има да реве на воля, на който му липсва да я гледа.

# 1 088
  • София
Ваня не знам с какво се гримира, че така лъщи. По-добре да не го прави. Днес изглеждаше много мила и сладка без грим.

# 1 089
Тодора ако беше фанатичен фен на Фермата, щеше да знае как да събори трупите. А тя изглеждаше, като че я целят със снежни топки и трябва или да се пази, или да ги лови във въздуха😆
Мноого се кефя, че я няма вече.

# 1 090
Честито на Ванчето! Дано наистина не я пратят отново в обора. Сега кой ще плюем? 😃

Сещам се за поне трима! Но важното, че нас вече няма да ни плюят/ наводняват от екрана Joy

# 1 091
  • Бургас
Какво бащино огнище бълнува тази кукувица, то бива превземки и високопарни фрази, ама направо прекалява, олекна ми, че си отива

# 1 092
Много се радвам, ама много.😀 Честита трета победа на Ваня. Този път бая се озори и се преби на два пъти, но въпреки всичко успя да се пребори. Да вземат да и дадат някакъв имунитет вече. Не може все нея да пращат ратай/дуелист.
Теда показа злоба както и очаквах, но пък и добре се представи на битките и стана интересен дуел.😀 Ако си беше и подредила по - добре точките, можеше и да спечели. За мен обаче се получи идеално. 😁 Нека си ходи в Чикаго при семейството. Малко и на тях да пореве, че нас ни мъчи доста седмици.🤣🤣🤣

Ивчо, Любчо и Кирчо - копаят дъното. Няма такива злобни подмятания. Искам някой от тях на дуел следващата седмица.

# 1 093
Честито хора!!! Честито освобождение на ефира от това злобно, лицемерно, интригантско създание!!! Доживях!!!
Аре Кирчо ся ѝ дай подаръка, дето дяла цял  ден за Ваня!
Пламенчо, сори мен, изгората ти си хваща пътя! Терминал 2 я чака, последно повикване за Чикаго! Отива да плете шушони на мъжа ѝ, че зима иде! Там нали много хладно било.
Мислех, че след Нада пчелата от миналата година, няма кой да ме дразни толкова. Ето, че продуцентите са се постарали!
Така не съм се радвала след дуел до сега !!! Кеф!

# 1 094
Урааа! Браво Ванче! Благодарим ти, че най-сетне ни отърва от излишния патос на Теодора! Агитката на на Теди гледат като посрани.
Интересно Коцьо как ще си върне жеста за защитния чадър. Може да е решил да остане, докато не падне под ножа и последната коза.

Общи условия

Активация на акаунт