Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

 • 51 490
 • 1 213
 •   1
Отговори

Анкета

Ваня или Теди?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

# 1 200
 • София
 • Мнения: 13 298
Цитат на: Diavolo
На Коцето определено му имаше нещо. Ревеше като разгонен бик! 😮



Агитката на Ваня вървеше бавно след подскачащата и ревяща агитка на Теодора.
Стефан: “Изкарахме животните на паша.” Grinning Grinning

# 1 201
 • Мнения: 6 915
И аз съм обнадеждена, че не сме толкова оскотяли като народ, гледайки повсеместната подкрепа за Ваня, за културния и нормален човек!

Но съм сигурна, че Любо, Коце, Иво и Теда, гледайки сега какво е настроенито към тях се самоуспокояват с „Тия простите българи много завиждат, добре, че не живея в България” и въобще няма да си вземат поука...

# 1 202
 • София
 • Мнения: 15 476
след седмица 10

+
Кирил, Пламен, Стефан, Георги и Живка

=
Мартина и Ваня

-
Лора, Ралица, Коцето, Любо и Ивайло


Сериозни размествания при мен. Махнах по един плюс от Пламен и Киро, по ирония на съдбата точно в повече от успешната му фермерска седмица, но се поизложи по време на дуела. Не като Ивайло, но достатъчно. Пламен се изгуби отново, блесна за малко по време на дуела си и после така бързо угасна. Така че Пацо и Кико се изравниха с Живка и Стефан, но голямата новина тук е, че бай Ганьо от твърдия минус в началото, ей го на, вече е на плюса и то сефте за сезона!
На минуса има разнообразна компания, като Иво е най-новия член тук.

# 1 203
 • Мнения: 2 724
И кой трябва да е Бай Ганьо?

# 1 204
 • Мнения: 5 381
Георги има предвид Дяволо.

# 1 205
 • София
 • Мнения: 15 476
Е как кой, не си ли чела темата? Георги разбира се. 😉


Цоньо посреща гости 🙂




обаче тези момичета обичат сладко, не такива тежки месища 😀

# 1 206
 • Другата България
 • Мнения: 25 117
И понеже ви доизчетох, и видях промото за понеделник, да дам своите пет цента за раненото животно - умишлено е без кавички.
Същото това животно, което "случайно" едва в с. Шума разбра, че ще са заедно с жената на приятел, с когото се виждат редовно в Чикаго, същото това животно, което съвсем съзнателно и целенасочено проведе негласна агитация на останалите....животни /и потресаващото е, че успя да ги убеди/ да пазят от дуели един 40 годишен /не/осъзнат мъж, с цел да си осигури самия той лесен противник за евентуален финал, същото това животно, което не се посвени да гласува редовно за женски дуели и дори си агитираше останалите другари да се обединяват срещу жените, същото това животно, което беше основния съветник на Дора при реденето на битките.....та точно това животно сега ще тръгне да отмъщава и да се прави на "ранено"??? Ей това вече е връх на лицемерие и абсолютно нереална оценка на зрителската аудитория, ако вътре онези се оставят да са манипулирани, няма човек, подценил негово величество драгия зрител, който е останал "НЕнахранен" подобаващо. Какво са си мислели двамцата - че ще са заедно на финал? И защо? Ей това за мен е неразбираемо, психически нестабилната и лабилна Теодора ако наистина се  е виждала на финал, прикрита зад фалшиви добродетели, постоянен рев и някакви несвързани словоизлияния, е брутално неадекватна самооценка, дори и да е гледала всички сезони на "Фермата" до момента под индиго и по няколко пъти.

# 1 207
 • Мнения: 1 442
Аз вече сериозно се замислям за умствения капацитет на Ивайло и Кирил.
Те дават ли си сметка как изглеждат отстрани?
Мъже на години, съпрузи, бащи, и да се държат по този начин. Тръгнали да мачкат и да се разправят с жени.
Що за възпитание, как са живели, какво им се е случило, за да се превърнат в това, което виждаме?
В началото си мислех, че това им е стратегия, но снощи се убедих, че това са семпли хора, лишени от емпатия, които нямат място в предаването и трябва възможно най- скоро да бъдат изгонени оттам.
Единствените достойни мъже във Фермата са Георги и Стефан.

# 1 208
 • София
 • Мнения: 13 298
Теодора не е хванала самолета за Чикаго.

# 1 209
 • Мнения: 1 057
Може да е останала за Пламен в България. 😆😆

# 1 210
 • Другата България
 • Мнения: 25 117
Да, всъщност имам фаворит, забравих Стефан.
За Стефан съм, но с условности.
Въпреки това няма друг, който да ми спечели симпатиите.

Пропуснах да "нахраня" и онези двамата, не само за обезопасяването на игрите - това не е за първи път, дори не и заради абсолютно неадекватната реакция при второто падане на Ваня. За мен е необяснима кок при всичките им психолози и всякакви други - ози са допуснали една очеизвадно психически нестабилна жена да влезе в такъв формат. Единственото обяснение е рейтинг и сеир, но надали си дават сметка до какво може да доведе това, което видяхме при Дора в бъдеще, още повече след целенасоченото и умишлено раздухване на никаквия проблем с въпросната Пацова бележка. Не казвам, че Дора е луда, но има проблеми, и винаги има поле за ескалация в такива затворени общества, да не говорим за хейта, който се изливаше и се излива по нея.

# 1 211
 • Мнения: 12 977
Нали като отпадне някой и после явно по договор гостува в сутрешните блокове. Утре може да реве по БТВ при Деси и как беше оня...

# 1 212
 • Мнения: 76
Киро дали ще осъзнае излизайки от еб@ната ферма величината на глупавото си изказване за Стефан - колко щял да направи "за един негов зимен ден". Стефан,  за един зимен ден в реалния живот прави повече от колкото Киро за цяла зима.
На Ванчето - честито. Биткаджия до последно, такъв човек за приятел в живота е голям плюс - би се раздал на пълно, ако имаш нужда, но и би ти казала когато не е съгласна с теб. Надявам се да е здрава и дано няма скрити травми.
За двамата водещи - Иван има дарба да е водещ, има някакъв живец, чувство за хумор. Андрей е абсолютен робот от най-недодялъните - дървени коментари по време на битки, назидателен тон към участниците и абсолютна липса на кавато и да е човечност.

# 1 213
 • София
 • Мнения: 15 476
Заповядайте в ==> НОВАТА ТЕМА <==

Общи условия

Активация на акаунт