🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 60 053
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 1 155
Да,наистина не успя да се зарадва… чак и се извини… Ако не успее да стане фермер ще бъде ратай,отново.Сега сигурно още повече са я намразили… Много дребни душици са събрани там,многооо

# 1 156
Обаче Теодора се оказа с добра асоциативна мисъл, което ме кара да съм почти убедена, че си е разшифровала бележката от Пламен.. Ама се прави на "ни лук яла, ни лук мирисала".

# 1 157
  • София
Поздравления за Ваня! Победата й е повече от заслужена. Има невероятен самоконтрол. Пада, пребива се, става, продължава - все едно нищо не се е случило. Аз не мога като нея. Simple Smile

За Ивайло и Кирил - нямам какво да добавя. Не мога да си тровя неделната сутрин с мисли за тези два анти-човека.

Иван и Андрей ме изумиха снощи. Не знам Ваня как не се уби заради малоумно измислените им игри, те я награждават с едно :"Ваня, добре ли си?", след което идва: "Трябва да се върнеш!".
Като не им раждат опосумските глави адекватна моментна реакция - как е човешко да се постъпи в такава ситуация - да вземат да си направят "протокол" и някой в слушалките да им казва - "спрете играта - засечете времето - проверете състоянието на играча".
Не може зрелищата да са им най-важни!
Даже словесните диарии на Ивайло и Кирил не ме отвратиха снощи толкова, колкото това "Трябва да се върнеш!".
И да - отвратително е, че пак същите тези Иван и Андрей допускат безобразното поведение на Ивайло. Както се казва - рибата се вмирисва от главата.

# 1 158
  • София
След Дуела при сбогуването:
Цитат
Вяня към Теди я прегръща: Иавинявай...
Теди: Няма за какво да ми се извинваш... Светлина, пръскай я повече!
Егато злобното същество....

# 1 159
  • sofia
На Теодора злобата й се изписва на лицето, ама не я дават отблизо в такива моменти. Иначе й личи отвсякъде и изобщо не може да се прикрие.
А Ивайло и Кирил са еманация на простотията.....как пък за толкова дуели един път не им се направи забележка. Чак възмутени, че другите не падат на нивото им и не им отговарят.
Аз съм падала като Ваня, като дете от една катерушка....как успя да продължи - не знам. А и предишното й падане не беше леко,  челюстта няма как да не я боляла.

# 1 160
  • Велики Преслав
Аз на мястото на Ваня, за ратаи бих сложил един от изродите Иво или Киро.

# 1 161
  • София
Аз на мястото на Ваня, за ратаи бих сложил един от изродите Иво или Киро.

Аз и двамата бих ги сложила. Да се състезават един срещу друг и да си викат злобно един на друг.

# 1 162
И аз да изразя радостта си от победата на Ваня! Дано стане тя фермер и ратаи Коце и Лора.

# 1 163
Как коцко ратай?! Кой ше разсмива люПчо ВеликиЙ.

# 1 164
  • sofia
А не, ратаите трябва да са 4 ма от "силните", пък ако искат да дърпат после Коце и Лора...поне те ще точкуват

# 1 165
Промото за понеделник https://fermata.btv.bg/videos/ranenoto-zhivotno-e-naj-opasno-utr … -vav-fermata.html
Очаквам вече мъжки двубой идната седмица. Ивайло лази по нервите на Георги.

# 1 166
  • София
Много "ако" има в избора на кандидат-ратаите за следващата седмица.
Ако Ваня стане фермер, логично е да избере четирима от групата на простаците. Поради липса на други жени  при тях, Мартина и Лора са единствените кандидат-ратайки. При мъжете има по-горям избор - не знам кои ще са двамата.
В битката за имунитет от ратайство Мартина ще смаже Лорчето, разбира се, така че - много вероятно е следващият ратай да е Лора.

Нищо не й разбирам на Мартина в промото: "??? ще я изгони/изгоним (?) нея, не се притеснявай" - какво казва?

# 1 167
Кой мислиш трябва да е на дуел?
Мисля си, че Теда ще посочи Любо за фермер.
Ванчето пак няма да отговаря вярно ( нарочно или не ) и Любо ще е фермер . И мъжки дуел.
Жоро ратай и първи дуелист?
Как мислиш?

# 1 168
Някоя съфорумка беше предложила за ратаи Мартина - Коце и Пламен - Живка. От този развой на събитията ще съм най-доволна и аз. Естествено, първите да станат ратаи и най-накрая Коцко да изхвърчи от Фермата. Мечти! А Киро и Иво ще си намерят майстора. Ако Жоро отстрани един от двамата ще пирувам.

# 1 169
От трибуната на своето предаване двамата идиоти, съжалявам за израза, но друг не ми хрумна, с гръмки фрази и патос прокламират възвишени идеи за пробуждане, за обединение и патриотизъм. Но всъщност са си байганьовци, които гонят единствено келепира си.
Не се отличават от мнозинството в края на арената, наречено агитка. Не спряха и за миг "свещената" си продукция да окажат помощ и човещина. Обаче ми направи впечатление, че и другите участнице не реагираха по-адекватно. За мен най-естествената реакция е да се затичаш да помогнеш, но да кажем, че видяха, че се окопити и играта продължи... Не мога да си обясня колко омраза трябва да си натрупал към един човек за краткото време във фермата, че дори при такава гледка да не спреш да играеш, да замръзнеш и малко да се смириш... Толкова ли е оскотял народа ни или това истинската човешка същност...
Кирил излезе окончателно от класацията ми! Каквито и симпатии да имах се изпариха като утринна роса.  Те са просто в една игра и тази игра извади най-лошото у тях. Дали си струва да подкрепяме подобни зрелища и да пълним джоба на продуцентите им - не знам...
Да приемем, че с победата на Ваня справедливостта възтържествува / друг е въпросът, че може продуцентите да са я побутнали, за да замажат мръсотията, която сътвориха и позволиха. Трудно ми е да преценя, но твърде близки бяха времената им/
Теодора се оказа сериозен противник за Ваня, определено беше по-толерирана от И&А, макар да бях за нея ми направи грозно впечатление. Участието й във фермата не и донесе много позитив, набра доста зрителско неодобрение и имаше за какво, дано си преосмисли престоя си, но не вярвам.
Никой няма да се промени кардинално от участието си. Нито да си извлече поука.
Затова ми се ще наградата да вземе човек като Стефан, за който парите не са от значение и ще бъдат /надявам се/ дарени за нещо смислено.

Общи условия

Активация на акаунт