Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 53 000
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Не са с еднаква форма, а и снимката не е много чиста, но имат естествен вид.

# 571
Здравейте. Имам тъмни ,почти черни вежди, но съм руса и си ги рисувам с кафяви сенки. Така стават супер, само че нямам време да се занимавам всеки ден да ги рисувам и реших да опитам някоя процедура. Ама коя? Може би като за човек, свикнал с молив и сенки, шейдинг е най -добре? Горе долу са ми плътни, имам си вежди. Просто тук там са рехави. Моля препоръчайте ми техника и специалист. Ще пусна една снимка ,която намерих някъде  из фб, но не помня страницата. Може би максимално ми допадат такива вежди. Също така като почне човек с тези процедури, и един ден реши да спре, остава ли пигмент, какво става с нашите си косми ?!

Пп. Работата на тази Деси Евтимова не ми допада, засега може би съм се спряла на Ана кериган , колко е цената при нея, че не откривам ?

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 15:04 от Yan25

# 572
  • На изток от Рая
Търся добър професионалист в Русе - за микроблейдинг.

Допадна ми работата на Димитричка Стоянова или Кремена /от Студио 6), но нямам отзиви от познати, дали някоя е използвала услугите им, може ли да сподели мнение? Simple Smile

# 573
Здравейте, можете ли да ми препоръчате някой за микроблейдинг в Пловдив? Ходих в един салон и много добре ми направиха веждите, но почти се изтриха за сигурно 2 седмици след това, така че искам да отида при някой друг.

# 574
Здравейте, можете ли да ми препоръчате някой за микроблейдинг в Пловдив? Ходих в един салон и много добре ми направиха веждите, но почти се изтриха за сигурно 2 седмици след това, така че искам да отида при някой друг.
Моите са правени при Христи Русенова https://www.facebook.com/microbladingrusenova
и съм много доволна от нея. Препоръчвам я с две ръце!

# 575
А ретуш след тези 2 седмици?

# 576
Ретушът се прави след 40 дни, а не след две седмици. Моите вежди са от края на септември. Още не съм намерила време за ретуш. Идеални са.

# 577
Имах предвид не е ли имало ретуш, след като са избледняли след тези две седмици.

# 578
По добре на друго място. Щом основата се е затрила за две седмици, то и ретуша ще иде. А ретуш означава да се попълнят дупките. А не не ново да се правят веждите.

# 579
  • Пловдив
Моите са правени при Христи Русенова https://www.facebook.com/microbladingrusenova
и съм много доволна от нея. Препоръчвам я с две ръце!
И аз си ги направих при нея миналия вторник, защото графика на Даниела Георгиева е запълнен за месеци напред и не ми се чакаше.
Формата ми харесва, но друго за момента не мога да кажа, защото още не са се обелили.

Веждите от Даниела ми издържаха три години, обаче не си спомням колко дни трябваше да ги държа мазни, защото кремчето на Фи свърши за два дни и продължих да ги омазнявам с друго, но докога? Забравих да я питам

# 580
Извинете лирическото ми отклонение, но ако в постовете се споменава къде, от кого са правени и не се трият качени вече снимки, биха били много по-полезни.

# 581
Записах си час при Ана. Обаче явно съм се объркала. Аз искам микропигментация, защото доколкото знам е най -повърхностната и атравматична техника,плюс това трае до 3г. Виждам обаче,че Ана прави phi brows, което не е ли микроблейдинг ?! Тя ме увери, че после цвета избледнява равномерно и ако спра да си правя ,няма да избие пигмент след това. Много се колебая дали да си отложа часа . Самите вежди ,които прави ,като резултат много ми харесват ,само че самата техника ме разколебава...

# 582
Записах си час при Ана. Обаче явно съм се объркала. Аз искам микропигментация, защото доколкото знам е най -повърхностната и атравматична техника,плюс това трае до 3г. Виждам обаче,че Ана прави phi brows, което не е ли микроблейдинг ?! Тя ме увери, че после цвета избледнява равномерно и ако спра да си правя ,няма да избие пигмент след това. Много се колебая дали да си отложа часа . Самите вежди ,които прави ,като резултат много ми харесват ,само че самата техника ме разколебава...
Phi е самата академия с пигментите, PhiBrows означава, че веждите се правят с пигменти Phi, PhiLips - че устните се правят с пигменти Phi и така нататък по Phi реда. Ти за какво точно си записа час, за микроблейдинг или за микропигментация? Трайност никой не може да ти гарантира, камо ли точно 3 г., не знаеш кожата ти няма ли да изхвърли пигмента скорострелно. При микропигментация се работи по-дълбоко в слоя на кожата, отколкото при микроблейдинг, където се работи по-повърхностно, работи се с различни пигменти и с различни видове писец. По-добре прочети още по темата, за да изясниш за себе си какво точно търсиш като ефект, струва ми се, че не си наясно, а щом ти не си наясно, то няма как въпросната специалистка да те разбере.

# 583
Харесват ми веждите,които виждам в нейната страница просто,затова се реших . Но четох,че микропигментацията е по -безболезнена и издържлива . Имам доста татуси,така че едва ли ще има проблем с пигмента. От друга страна веждите с микропигментация ,които виждам по фб страници,не ми допадат. Много напудрени и нагримирани ми се струват . С микроблейдинга косъмчетата личат повече и ми допада повече,макар че моите си ги рисувам с молив . Та не знам всъщност наистина съм объркана от всички реклами ,които виждам, с коя техника какъв ефект се постига . Може ли да ми обясните накратко разликите (не че не чета в Интернет,но само се обърквам).

Ана прави само микроблейдинг ,мислех че това е по-дълбокият метод, защото възстановяването е доста по -дълго.

# 584
.]

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 20:00 от sigma

Общи условия

Активация на акаунт