Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 53 010
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
teodorcheto Много, много естествено са се получили, особено съм впечатлена как ти е направила основата на веждите - сякаш леко рошава точно, както стоят истинските вежди! Прави ми впечатление, че повечето пудра и микроби. Ги правят плътни и идеално отсечени в основата, което стои искуствено и се набива на очи от далече.
Честито още веднъж!

# 556
Най-хубавите вежди (за мен), показвани в тема 8.
Честити да ти са! Flowers Hibiscus

# 557
Здравейте. Вчера си направих перманентен грим на веждите. Харесаха ми снимките, гледах отзивите всичко 6..Е, да ама моите вежди ме Стресират. Идват ми много тъмни. Казах още в началото, че не ги искам прекалено тъмни. Казаха ми, четох и чакам да изсветлеят. Колко.. идея нямам. Надявам се. Какво рискувам ако не свикна с тях и не направя ретуш!?

# 558
  • Пловдив
Здравейте Ddani,
 Наистина ще изсветлеят. След седмица вече няма да са толкова тъмни. След две седмици ще са вече почти цвета, който ще е. Имайте малко търпение. А, и при условия, че до сега не сте имала (или са били доста тънки и рехави) вежди е нормално да не може да свикнете с новия си вид.

# 559
Благодаря! Чакам с нетърпение и свито сърце. Учителка съм, децата ме гледат втренчено, а уж го бях преценила 🤷‍♀️! След ретуша потъмнява ли пак?

# 560
А аз да попитам,вече като са заздравели след блейдинга,мога ли да слагам молив,че има места където са по-светли и все едно има дупка,пък празници идват,а ретуша ми е чак януари

# 561
# 562
Ddani, и аз бях като теб. Тотален шок. Много изсветляха и се събраха така да се каже за около седмица. На 40 процента. Сега вече са ми разкошни- извинете ме за нескромността 😁😁😁 На ретуш аз ходих чак след 6 месеца и съвсем не беше както на първия път. Бяха си ми супер и нямах проблеми. Търпение. Търпение 5-7 дни

# 563
  • Пловдив
Ddani, ретушът има за цел да попълни празните местенца, ако има такива. Не се повтарят целите вежди.
Децата ще имат най-готината учителка! Не се притеснявай толкова.

# 564
Много благодаря за подкрепата!

# 565
ddani, изсветляват много!
Моите бяха катран черни и дебели първите 5 дни. След това изсветляха и сега съжаляеам, че даже са един - два тона по-светли от останалите ми косми, а пък забременях и не мога да направя ретуш.
Спокойно, изчакай 7 дни ще са ти съвсем различни.

# 566
Как ви се струва микроблейдинга ми? Ретуш ще правя януари. Пообелиха се. Преди - вежди нямах почти никакви. На 61г.съм.

# 567
  • В къЩи.
Много нежни и естествени.
Харесват ми.

# 568
Супер са

# 569
  • Sunshine state
Много са добре! Честити да са ти.

Общи условия

Активация на акаунт