Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 53 017
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Преди няколко дни ходих за микроблейдинг във Vogue Clinic,много съм доволна.Прави ми ги момиче на име Елица,може да и разгледаш работата в Инстаграм и фейсбук Ella_Lyubenov.Също работят с Phibrows

# 541
Някой правил ли си е вежди с Phibrows техника от Александра Спасова ?Инстанграма й е: akexabdra_spasova_pmu

Искам да намеря най- добрата в София.
Така като гледам снимките там, продължавай да търсиш...

# 542
  • София
Някой правил ли си е вежди с Phibrows техника от Александра Спасова ?Инстанграма й е: akexabdra_spasova_pmu

Искам да намеря най- добрата в София.

За мен най-добрата е Деси Евтимова
https://desislavabb.com/

Техниката й е  "ефект пудра", micro-shading, веждите стават много хубави, фини и нежни!

# 543
  • у нас
Микропигментация
Трети ден ми е. Не мога да се възприема още и половинката също 😔 отидох за микроблейдинг, но се зачудих дали няма да ми стоят като ципове и в последния момент смених желанието си. Сега тези са ми прекалено тъмни и плътни. Не знам дали ще отида на ретуш

# 544
Нали всички казват, че избледняват.Според мен са много добре.

# 545
  • у нас
Нали всички казват, че избледняват.Според мен са много добре.
да, надявам се. Жената, която ги прави също каза че поне два тона избеляват.

# 546
Микропигментация
Трети ден ми е. Не мога да се възприема още и половинката също 😔 отидох за микроблейдинг, но се зачудих дали няма да ми стоят като ципове и в последния момент смених желанието си. Сега тези са ми прекалено тъмни и плътни. Не знам дали ще отида на ретуш

Точно!!Най-ме е страх да не направя грешка ,защото си е като половин тату и ако се направи лошо ще е кошмар.Струва ми се обаче,че пудрените/микропигментацията изглеждат като нарисувани и не толкова естествени.За това съм се насочила към Phibrows микроблейдинг косъм по косъм на Александра Спасова: аlexandra_spasova_pmu й е instagrama.Някой има ли опит с нея или чул?

# 547
Точно!!Най-ме е страх да не направя грешка ,защото си е като половин тату и ако се направи лошо ще е кошмар.Струва ми се обаче,че пудрените/микропигментацията изглеждат като нарисувани и не толкова естествени.За това съм се насочила към Phibrows микроблейдинг косъм по косъм на Александра Спасова: аlexandra_spasova_pmu й е instagrama.Някой има ли опит с нея или чул?
Нали вече пита за нея вчера, изчакай някой да се включи, не е нужно да се пита през пост.
Освен микроблейдинг и микропигментация има и микрошейдинг, за който се колебае между двете - комбинира 2-те процедури, първо се прави класически микроблейдинг, след това се минава с машинката за опушване в основата на веждите (в една процедура).

# 548
Според мен много зависи кой какви косъмчета има. Моите косми са много дебели и тъмни, но на рядко разположени и ако си направя "пудрени", ще изглеждам комично. На друг тип вежди ми допада.

# 549
Включвам се в темата с моят микроблейдинг от 22.11 във Vogue Clinic.Хареса ми резултата,но вече се лющят и падат цели люспи заедно с пигмента.Не съм сигурна дали така трябва,но се надявам да са добре като се изчистят напълно

# 550
  • София
Включвам се с вежди на няколко часа - микроблейдинг+шейдинг.

# 551
супер са. Как си личи че са на Ана.

# 552
Отлични! Искам да ги видя вече заздравели и след ретуш, моля те. Когато дойде време за подновяване, май съм на път да сменя.

# 553
  • София
Благодаря, sigma!
Да, на Ана Кериган са.

Благодаря, Азалия!
Няма проблем, ретушът го записах за 09.01.

# 554
Изглеждат страхотно, и за мен ще е интересно да ги видя след ретуша.

Общи условия

Активация на акаунт