Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 53 040
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ох, че и мнителни 😵💫
Идваш и питаш, отговорих ти директно. Ако искаш вярвай. Снимки на непознати по интернет не изпращам. Снимките на работата на момичето ги има на фб страницата и.

# 526
  • Sofia

За другото – не знам, но имаш изключително обаятелни очи. Simple Smile

# 527
Идвах със същото мнение.
Роси, имаш прекрасни очи! И веждите ти ги подчертават страхотно. Харесват ми и като форма, и като изпълнение. Учудих се колко време е минало от предната направа и ми е интересно как са били непосредствено преди процедурата, защото е минало доста време от тогава.

# 528
  • София Младост 3
Идвах със същото мнение.
Роси, имаш прекрасни очи! И веждите ти ги подчертават страхотно. Харесват ми и като форма, и като изпълнение. Учудих се колко време е минало от предната направа и ми е интересно как са били непосредствено преди процедурата, защото е минало доста време от тогава.
Точно 6 г. Правих ги на 22 септември 2016 г. като неработен празничен ден и сега отново пак на празничния неработен 22 септември 2022 г. От старият микроблейдинг беше останал само блед керемиден пигмент над едната вежда, на която нямам окосмяване, но не биеше на очи за околните, виждах си го аз.
2016 г., когато я избрах се бях побъркала да гледам вежди, във фейсбук, по телевизията, на хората, които срещам, но съм зодия везни и трябва да взема правилното решение, което е много изтощително, все пак е нещо на лицето. Спомням си, че едно от нещата за които я избрах, беше че е доктор, после се оказа, че не в медицинския смисъл на думата, а като образователна степен по рисуване, наистина много е прецизна освен с инструментите, които ползва при изчисленията, а и с око на творец. Внимателна е, мила и този път смятам да се освежавам един път годишно.
Пожелавам ви успех момичета, нека бъдем по-красиви, защото го заслужаваме!

# 529
  • Sofia
Добре, де, за перманентна очна линия, последно кои артистки се водят най-добри? Simple Smile

Бях харесала работата на Веска Тодорова (гр. Пловдив), но един негативен отзив по-назад леко ме разубеди.

Попаднах случайно и на една дама, на име Любов Димитрова (гр. София), чиито творения също ми допадат.

Други предложения конкретно за очна линия?

Колебая се толкова, защото, все пак, става въпрос за лицето – не съм се подлагала на такива процедури досега...

Припомням, че търся такъв ефект:

Скрит текст:

# 530
И аз се интересувам и събирам мнения, но аз искам нещо такова

# 531
  • Бургас
Добре, де, за перманентна очна линия, последно кои артистки се водят най-добри? Simple Smile

Бях харесала работата на Веска Тодорова (гр. Пловдив), но един негативен отзив по-назад леко ме разубеди.

Попаднах случайно и на една дама, на име Любов Димитрова (гр. София), чиито творения също ми допадат.

Други предложения конкретно за очна линия?

Колебая се толкова, защото, все пак, става въпрос за лицето – не съм се подлагала на такива процедури досега...

Припомням, че търся такъв ефект:

Скрит текст:

Това е постигнато при мен, но се води попълване на междумиглено пространство. В Бургас е салона, по-напред в темата бях давала контакти.

# 532
  • Sofia
Мерси, но ще е по-добре да напишеш името му отново – едва ли ще го намеря с търсачката.

# 533
  • Бургас
Мерси, но ще е по-добре да напишеш името му отново – едва ли ще го намеря с търсачката.
Simple Smile https://www.facebook.com/beautystudioeva

# 534
Колко време горе-долу е заздравяването при очна линия ?

# 535
Някой има ли идея как изчезва очната линия ? Избледнява изцяло или цвета става както на татуировките ? Това ме спира от доста време, а така искам да си направя микропигментация.

# 536
Здравейте, интересувам се от перманентен грим за скалп. PHI Scalp? Бихте ли препоръчали някого в София?
Искам да намеря решение за брат ми защото доста му оредява косата и му се отразява зле на самочувствието.

# 537
Цвети Бита

# 538
  • София
Момичета, някоя имала ли е дразнене и сълзене в очите 3 седмици след ламиниране на мигли? Или е от друго...Днес съм на очен....

# 539
Някой правил ли си е вежди с Phibrows техника от Александра Спасова ?Инстанграма й е: akexabdra_spasova_pmu

Искам да намеря най- добрата в София.

Общи условия

Активация на акаунт