Професионални серии за коса- тема 152

• 48 691
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
medissa,
По-добре е да е протеинов продукт, който ще положи здрава основа и/или ще уеднакви порьозността на косъма, за да стане равномерно навсякъде и косата да не е на петна. Същото и преди боядисване се препоръчва.

# 376
  • In transit
Calabria,
Скрит текст:
А в първия ти имейл с потвърждението на поръчката какво пише като цени?
При мен са идентични нещата...намерих една поръчка да покажа:

# 377
Отказах поръчката,в потвърждението имам само бройките и вида артикул.Иначе,ако имаше и цени веднага щях да реагирам.Приключих с тях.

# 378
Само да попитам вие видяхте ли колко струват комплектите на Керастаз?
 Като е комплект не следва ли да е малко по-евтин? Rolling Eyes
https://www.zlatnaribka.com/kerastase/praznichni-komplekti-keras … bsolu-cicaextreme
Няма да сравнявам с цените на злополучния сайт, но ЗР направо са прекалили ..

# 379
  • Варна
Обявената цена на комплекта е точно сумата от цената на единичните продукти тъй,че комплектът си е повече от изгоден с това намаление....уж. Не ми се коментира тая рибешка ценова политика,но не им е за сефте. Ампулите на Напура в повечето случаи на намаление излизат по-изгодно да си ги купи човек на бройка отколкото кутия. Явно цените се правят от алгоритъм,на който хич не му схващам формулата,но както и да е.

# 380
За съжаление всяка година са такива цените. Реално мисля че излиза около 30% по- изгодно, ако са в комплект от колкото отделно.
Като изключим грешката от преди месец, най-изгодно съм купувала от нотино и бютимол с допълнително намаление на цена отколко 80-90 лв след коледните празници.

# 381
Аа ама аз като ви го пращах си беше на 181 и за това и се възмущавах ... сега с това "намаление" е друга работа, да! Joy

# 382
Извинявам се за глупавия въпрос, но нормално ли е My hair my canvas в parfimo да е с 30 лева по-евтин от рибата и арлен, и дали това по някакъв начин се отразява на качестово на продукта?

# 383
My hair my canvas не е скъпа серия,редовната цена на шампоани и балсами е 20-25 евро.Цената на Арлен и Рибите е ненормална.
Маската Cool Hydrations Nourishing Mask в Арлен е 91лв. Rolling EyesJoy тея много са си повярвали...за сравнение- https://parfumgroup.de/alterna-my-hair-my-canvas-cool-hydrations … 6bf8427ccd86a769c

# 384
Да и на мен ми направи същото впечатление, че нещо са попрекалили 😁 голяма лакомия значи. Много благодаря, ще поръчвам значи! A дали има някакъв код в Парфимо в момента?

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 00:37 от Stensfild

# 385
  • In transit
Ами ako не надуят цените, после как ще ви направят големи намаления? Grinning

# 386
Ако има някоя дама, живееща в UK и ползваща Mediceuticals, би ли ми казала откъде го поръчва?

# 387
  • Бургас/Пз
Аз съм много доволна от филъра. Косата става гладка и копринена без обичайния за мен фриз. Нанасям го като стандартен балсам на мокра коса и след 5-10мин изплаквам.Не че е нещо невижданно, но е много добър продукт.
Рапунцел, преди филъра какви шампоан и маска ползваш?? След филъро само изплакване и нищо друго, нали?? Горе - долу какво количество от филъра се слага??

Може ли да ми кажете този шампоан и тази маска проетин или хидратация. Аз ги оприличавам като балансирани с превес на протеин. Дали е удачно да ги ползвам преди филъра или да заложапна чист протеин като Инфорсър на Лореал например.
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … e-and-pure-250-ml

https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce … ro-di-luce-200-ml
Вчера ми ги подариха, заедно с филъра, но само за него разбрах, че е протеинов. Със сигурност ще го ползвам преди боя.

# 388
  • виртуално
Аз съм много доволна от филъра. Косата става гладка и копринена без обичайния за мен фриз. Нанасям го като стандартен балсам на мокра коса и след 5-10мин изплаквам.Не че е нещо невижданно, но е много добър продукт.
Рапунцел, преди филъра какви шампоан и маска ползваш?? След филъро само изплакване и нищо друго, нали?? Горе - долу какво количество от филъра се слага??

Ползвала съм го както след протеинови, така и след балансирани шампоани.
Слагам го само него директно след шапмоана и после изплаквам.
Количеството зависи от вида на косата и дължината

# 389
  • София
При някой случвало ли се е след започване на спрей Нуминокс да му пада повече коса в началото и да не би това да е нормален първоночолен ефект ? Уж да стопирам косопада, ползвам го от месец и малко, но не намаля, а дори леко се усили.. (по веднъж вечер го ползвам + вода от дива коприва сутрин)

Общи условия

Активация на акаунт