Професионални серии за коса- тема 152

• 48 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Именно! помня и с едни керастаз комплекти преди 15 тина дни същия смях

# 466
Това прословутата маска с кафявата капачка ли е?

# 467
Като сме на тази вълна, някоя от дамите, която подаде сигнал срещу xpertbeauty покрай излъгацията с комплектите на Керастаз, има ли някакъв отговор от съответните органи?

# 468
  • виртуално
Това прословутата маска с кафявата капачка ли е?
Да
И не че много ми трябваше в момента, ама пуста лакомия.
Не съм плащала предварително, ако дойде … тогава

# 469
OliaMirchovska,
Има го iplex в златна рибка, ако си в България.

# 470
OliaMirchovska,
Има го iplex в златна рибка, ако си в България.

Много ти благодаря! Отдавна търся Плекс, с удоволствие ще го пробвам.

# 471
Изчакай малко, за да го хванеш в намаление, често правят.

# 472
Като сме на тази вълна, някоя от дамите, която подаде сигнал срещу xpertbeauty покрай излъгацията с комплектите на Керастаз, има ли някакъв отговор от съответните органи?

Аз изчаквам становището на европейския потребителски център. Те са компетентни, тъй кято търговецът е румънско ЮЛ. Жалбата им беше препратена служебно от КЗП, където я подадох.

# 473
Здравейте,извинявам се че въпросът ми не е за тук,но знам че тук има момичета ,които имат Dyson Airwrap.Някоя от вас купувала ли го е скоро и от къде? Проверявам от около 2 седмици из българските  онлайн магазини за техника,но никъде го няма и не се знае и кога ще го заредят.

# 474
Комплект За Коса Moroccanoil XMAS Hydrating 2021
КОД MRCFMC-KIT138ARO
115,00 лв.
рейтинг:
0%
Напишете отзив
Методи на доставка
За съжаление в момента няма налични оферти за тази поръчка

мхм, да тия са пълни нещастници

Какво значи това, че го няма ли? Защото при мен има опция да поръчам но сигурно ще анулират и само разочарование
При мен кода става, но аз вече си поръчах въпросния комплект от арлен, малко се зачудих дали да не си отменя поръчката, все пак 40 лв не са малко, но като чета тук отзивите ви за този сайт май се отказах, не ми се рискува

# 475
Идея и от мен за протеинова серия:
Schwarzkopf Professional BC Fibre Force
За хидратация със сигурност Joico Moisture Recovery
За финиш Oway Nurturing Drops
Термо Керастаз Нектар термик
И грижа преди измиване:
https://www.arlen.bg/product/16639/vazstanovyavashta-terapia-za- … charge-200ml.html
Много е добро, смея да твърдя, колкото един Olaplex 3, че и повече, за мен ❤️
И последно погледни:
https://sicosmetics.bg/bg/product/948/zashtitno-i-podhranvashto- … -stres-plex-500ml
Става за преуош и за  балсам/маска с или без отмиване, много е харесвано тук и наистина е мултифункционално!

Подкрепям с 2 ръце продуктите на Keune и Joico, невероятни.
Joico имат едно термозащитно мляко, което прави косата уникална, но не мога да го открия да го похваля...
Бих добавила и продуктите на Davines и най-вече тази маска https://www.arlen.bg/product/11957/podhranvashta-i-vazstanovyava … r-mask-250ml.html

# 476
Искрица не съм ползвала Кундал,но съм чела доста ревюта специално за тези шампоани и балсами.До сега не съм попадала на отрицателен отзив.В корейските продукти винаги има силикон,както и във всички профи продукти,то си е нормално,особено за третирани и изтощени коси.Съставът изглежда доста добър,аз не виждам нищо което да ме спре да ползвам балсама.Единствено количеството ме спира да поръчам и аз,500мл ще ми се увидят при моите наличности.
Ползвам много продукти на корейците, за кожа и коса и мога да ти кажа,действай смело,ще ти харесат.

# 477
  • София
Някой беше препоръчал tigi catwalk oat and milk та веднага си взех шампоана и балсама от нотино на черен петък за 25 лв., понеже като цяло много харесвам марката.
Сега го пробвах, но миризмата е непоносима, на евтина химия.
Не е първит продукт на tigi, който ползвам, и съм наясно с ароматите им, но това ми дойде в повече.
Ще го подаря.
Дори най евтините душ гелове с мед и мляко са ги докарали да миришат по-добре от тази серия (макар тази на тиги да се води пшеница и мляко).
Иначе ако носовете ви не са чувствителни може би ще ви допадне, не знам протеин ли е или хидратация, но аз го усетих балансиран.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 09:08 от Мélisande

# 478
Момичета, благодаря на всички, които дадоха съвети и препоръки по моя казус. Аз писах и на ЗР на консултантите.
Имам път към Сф утре и може би ще отида на място.
Четох, гледах, реших, че едно от нещата, които ще взема със сигурност е 2 мин реконструктор на Афоджи, по описание и коментари е точно за моята коса и проблеми. Харесах и някои ампули за възстановяване и вероятно ще взема и маска и олио хидратиращи. Любопитно ми е какво ще ми отговорят консултантите(не, че много им разчитам), но писах. Директно им казах Абсолюта да не ми препоеъчват😃
Бавят се обаче, по 2,3 дни с отговора. Питаха ме каква ми е косата.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 09:42 от Caroline_Bingley

# 479
Въобще даже не разчитай на адекватни препоръки от ЗР. Многократно е писано колко некомпетентни са консултантите им! Ако има такива, то те ще са единици.

Общи условия

Активация на акаунт