Професионални серии за коса- тема 152

• 48 651
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • In transit
Аз си взех права четка NanoThermic Ceramic + Ion. За съжаление ме скубе много повече от най-обикновената, която имам отдавна. А колко коса пада, чак мм се стресна и каза да си купя нещо за косопад.
Отделно така и не разбрах, кое по-точно и е керамичното и йонно покритие...с една дума не виждам никакъв ефект. За мен си е обикновена четка, която струва 20лв. За тази говоря: https://makeup.bg/product/133559/

# 451
# 452
Caroline_Bingley,
По това, което разказваш, косата е не само суха, но и има нужда от възстановяване.
Ампули и терапии най-вече, както и грижа за скалпа. Шампоани и маски няма да помогнат, каквито и да слагаш, особено ако цветът е постигнат без плексове.

Червеното е по-трудно за поддръжка и от русото, да не говорим колко е изтощаващо. Трябва стабилна грижа и безупречно фризиране, за да изглежда добре.

# 453
Момичета, иска ми се да отворя отново темата за плексовете, тъй като Аня ги спомена. От кои сте доволни и оправдава ли Олаплекс толкова високата си цена или има и други достатъчно добре работещи?
Аз съм пробвала само Пауър Плекс доза, но определено има голяма разлика с и без него.

# 454
За плоска четка горещо препоръчвам тази на ФК. Не скубе, много нежно и бързо разресва. Става и за сешоар, заради дупчиците, но тъй като няма достатъчно tension, няма как да изправи напълно косата, но за приглаждане е напълно ок.

# 455
Искам и аз да попитам нещо за плексовете. Четох специално за Hmilk "It can be used with any developer to dilute it and make “in-between volumes.” So the next time you run out of a lower developer or want to make a 5vol, it will surely come in handy!
Examples:
1 part Hmilk + 1 part 20 volume = 10 volume
1 part Hmilk + 3 parts 20 volume = 15 volume
1 part Hmilk + 1 part 40 volume = 20 volume"

Това означава ли, че ако го използвам за обливка/тониране, когато смесвам боята с оксидант 2%, ще го направи 1% и т.е. трябва да прибавям по-голям процент оксидант?

# 456
Hmilk не съм пробвала, най-евтиният, който съм ползвала (ако става дума за цяла система) е този на lakme (Iplex) и нямам забележки.
Оlaplex не си оправдава парите, според мен, но аз не съм от феновете на марката.

# 457
Въпросът ми е дали  наистина плексът намалява от процента на окислителя и ако е така, съобразявате ли това, когато го прибавяте към боята?

# 458
Въпросът ми е дали  наистина плексът намалява от процента на окислителя и ако е така, съобразявате ли това, когато го прибавяте към боята?
Така пише на всички плексове. Но не знам, аз съм ниво 6/7 и с оксидант 6 не съм увеличавала. Но имам малък опит.
Аня, а откъде си взимаш Iplex?

# 459
Да ви държа в течение за моята проба-грешка: ползвах три седмици Lanza за хидратация и сега минах две седмици на Napura S|9 Rikeir за възстановяване на кератина на косата (ш и б). Шампоанът има интересна консистенция; по-течен е и не прави пяна, не се измих този път с друго след него и май си свърши работата.

Имах първо измиване вчера, като ползвах и малко количество от олито Moroccanoil (след измиване на влажна коса) и забелязах, че косата ми не хвърчи толкова. Ще я държа под око и ще сменя пак с хидратираща серия при първи признаци.

Въпросът ми е за Еластисайзър Philip Kingsley с египетски жасмин и мандарина: проблем ли е, ако го ползвам заедно с кератиновата серия?

Скрит текст:
Допълнителни продукти: ампулите Napura по една на седмица (сменям три различни) и маските са мостри и голяма на function of beauty, защото имам много за изразходване.

# 460
  • виртуално

този комплект излиза 75 лв
https://www.xpertbeauty.bg/komplekt-za-kosa-moroccanoil-xmas-hydrating-2021

# 461
Комплект За Коса Moroccanoil XMAS Hydrating 2021
КОД MRCFMC-KIT138ARO
115,00 лв.
рейтинг:
0%
Напишете отзив
Методи на доставка
За съжаление в момента няма налични оферти за тази поръчка

мхм, да тия са пълни нещастници

# 462
  • Някъде там
Подариха ми балсам за коса.
По описание звучи така  Интензивено хидратиращ и подхранващ протеинов  балсам за коса за често третирана коса и увредена коса.

Honey & Macadamia /с аромат на бял мускус/

Балсама за коса съдържа 29 естествени подхранващи съставки и е създаден специално за често третирана и увредена коса. Подходящ е за тънки и заплетени коси. Помага против накъсване на косъма  коса и оказва изключително благоприятно влияние върху кожата на скалпа.  След употреба косата става изключително гладка, подхранена,  мека и лесна за разресване.

Съдържа 29 различни натурални екстракта. Мощна смес от 8 екстракта специално за ревитализация на косата. Незабавни хидратиращи и подхранващи ефекти за увредена коса чрез хидролизиран протеин. Без вредни химикали (MIT / CMIT), намерени във овлажнителите. Съдържа LPP микро протеини.

Как ви се струва състава му , за тези които разбират от състави.Видях ,че има силикон, но това не ме притеснява Simple Smile

Скрит текст:
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Amodimethicone, Alcohol, Tocopheryl Acetate, Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Hydroxyacetophenone, Dipropylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Trehalose, Steartrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, C12-14 sec-Pareth-7, Macadamia Ternifolia Seed Extract, Honey Extract, Betaine, Disodium EDTA, Cyclomethicone, Trideceth-10, Butylene Glycol, Arachidyl Alcohol, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Dipotassium Glycyrrhizate, Calendula Officinalis Flower Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Silk Amino Acids, Cyclohexasiloxane, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Silk, Glycerin, Polygonum Multiflorum Root Extract, Angelica Gigas Root Extract, Asarum Sieboldi Root Extract, Portulaca Oleracea Extract, Thuja Orientalis Leaf Extract, Lycium Chinense Fruit Extract, Sophora Angustifolia Root Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Camellia Japonica Flower Extract, Propolis Extract, Acorus Calamus Root Extract, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Prunus Serotina (Wild Cherry) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Adansonia Digitata Seed Extract, Moringa Oleifera Seed Extract, Laminaria Japonica Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Ceratonia Siliqua (Carob) Fruit Extract, Camellia Japonica Leaf Extract, Diospyros Kaki Fruit Extract, Fragrance, Benzyl Benzoate, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool

Марката е Kundal /корейска май/

# 463
  • София
Комплект За Коса Moroccanoil XMAS Hydrating 2021
КОД MRCFMC-KIT138ARO
115,00 лв.
рейтинг:
0%
Напишете отзив
Методи на доставка
За съжаление в момента няма налични оферти за тази поръчка

мхм, да тия са пълни нещастници

Какво значи това, че го няма ли? Защото при мен има опция да поръчам но сигурно ще анулират и само разочарование

# 464
  • виртуално
На мен ми го дава наличен и код gift сваля 40лв

Общи условия

Активация на акаунт