Професионални серии за коса- тема 152

• 48 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, решила съм да си самоподаря сешоар за Коледа и да се уча да се суша с кръгла четка. Интересно ми е да науча техниките за повдигане в корена, приглаждане на дължини или пък начупване тип "loose curls".
...................?

има специална приставка за обем много е добър, преоръчвам ти го и е 2300вата=мощен
https://www.notino.bg/remington/dryers-your-style-d5219-seshoar/

# 436
Благодаря ви, ще взема комплекта Diamond на алфапар.

Скрит текст:
Може ли да сравните тези два балсама.
Кой е по хидратиращ и приглаждащ?

[/spoiler]
А може ли линк към комплекта с чантата, че и аз го загледах за подарък?

# 437
Момичета, има ли приставка за обем, която да става за PARLUX - Advance Light?

# 438
Момичета, след Олаплекс 3 с какво миете? С балансиран шампоан е ясно, че може? Но понеже той е по- скоро хидратация, доколкото разбирам, няма как да се продължи с протеин, трябва да е хидратиращ шампоан и балсам/маска или балансирани? Правилно ли съм разбрала? Същото и с еластисайзер?

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 22:40 от OliaMirchovska

# 439
Момичета, имам нужда от съвет какво да си взема за суха и обезцветена(вече червена, от почти черно коса). Взех Лореал Липидиум новата серия, но не съм доволна като преди. Трябва ми нещо, което да преобрази сухичка и изсветлвна коса, дайте някакви насоки, защото се чудя коя терапия ще ми помогне, много гледах, но не  мога да си избера.
Косата ми е гъста, плътна и чуплива.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 08:43 от Caroline_Bingley

# 440
Бингли, до какъв бюджет? Според мен един Терапист на Керастас (маската, а в эависимост от скалпа ти и шампоанът) ще ти се отраэи супер. В допълнение трябва да редуваш и с нещо по-хидратиращо (може хидратацията да ти е бюджетна марка или дпри не профи-лично мнение) или пък с витамино колор на Лореал. С една серия няма да имаш най-добри реэултати според мен. Ако пък има мегдан эа продукти, бих ти препоръчала: Терапист Маска с/беэ Ш, Хидратация (тук эависи много, има много добри маски с раэлични особености и цена в эависимост от твоята коса и бюджет, Маскинтенэ на керастас примерно е супер, Джойко мойсчър балсам или маска, но и Нютрифайър на Лореал эа мен е добър, както и други бюджетни и т.н). А няма да е лошо предвид факта, че си с червена коса да се эамислиш и эа един витамино колор на Лореал към тераписта (серията дава хидратация и блясък, с ниско пх е и е точно эа боядисани коси, тъкмо да не ти пада цветът толкова бърэо).

Реэултатът ще се повлияе и от това дали полэваш финиши и колко. На твое място бих.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 09:08 от snowwhite12

# 441
Без финиши не оставам. Ползвала съм доста видове и профи и масови.
Витамино колор ми е слаба. Нищо не прави на моята коса.
Лакме за суха също, а и като цяло от Лакме съм с лош опит.
Абсолюта стария ми оправи балеажа миналия път, преобрази ми косата, купувам вече за не знам си кой път-е не ми действат по същия начин. Развалиха я.
Макадамия харесвам олиото, Биолаж също. Олиосета бях много приятно изненадана от тях(маска и олио чудни), бих си купила цяла серия, но сега може би ще ми дойдат слаби.
Керастаз са ми скъпички.
Бях ползвала и Бонбонена терапия, разкошна коса и супер резултати само първите 2 пъти.
После спря да ми действа
Склонна съм да дам пари, но да знам, че ще работи.
Лошото е, че съм със себорея. Отделно искам да запазя и цвета и да го поддържам, и с това трябва да се съобразя. Понякога мисля, че тежките, протеинови серии ми идват силни, въпреки, че косата ми си е изтощена и суха.
И напоследък от всичко се разочаровам.
И не ми действат така, както очаквам. Възможно е да не оцелявам комбинация.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 09:46 от Caroline_Bingley

# 442
Няма гаранция, че нещо ще работи, но аэ съм твърдо эа Керастас Терапист и/или маскинтенэ эа гъста коса. Не сериите, само маските. По описанието на продуктите, които си полэвала и как ти се отраэяват,според мен има голям шанс да останеш доволна от Керастасите, но никой не може да ти даде гаранция. Също съм на мнение, че трябва да комбинираш серии, эа да работят оптимално.

# 443
Искам само да вметна, че в ОЛХ мернах малки разфасовки на Терапист, шампоан и маска в комплект, за около 40 лв.  Според мен това е идеален вариант да ги тестваш, без да метнеш едни 100лв. Поне няма да те е яд, ако не ти харесат.

# 444
Искам да похваля Ланза за блондинки Ши Б и лилавия балсам ...леле!!Трите  вчера  тествах ...косата блести /мирише уникално все още/ и уби рижото ...какво повече да искам

# 445
Няма гаранция, че нещо ще работи, но аэ съм твърдо эа Керастас Терапист и/или маскинтенэ эа гъста коса. Не сериите, само маските. По описанието на продуктите, които си полэвала и как ти се отраэяват,според мен има голям шанс да останеш доволна от Керастасите, но никой не може да ти даде гаранция. Също съм на мнение, че трябва да комбинираш серии, эа да работят оптимално.

Аз много искам да пробвам Керастаз. Това е тази черната маска ли беше? Може би да редувам тежката артилерия с нещо балансирано или хидрариращо ама какво да бъде?
А, гаранция никога няма. И аз си мислех, че миналия път като не ми се изтощи кисата изобщо от изсветляването и сега ще е така, но не-изтощи се доста повече. Но не искам да се откажа от червеното, а ще трябва още боядисване тепърва и да поддържам цвят с тонери и оцветители, тоест нужни са ми хубави продукти, с които косата да ми изглежда добре.

# 446
Не, тъмноэелената маска е. Эа редуването-няма нужда да е нещо леко в твоя случай, решаващ е бюджетът ти. Ако трябва да иэбираш къде да вложиш дебелата сума, според мен това трябва да е терапист, ако остане и эа маскинтенэ, марокънойл с кафявата капачка или един джойко мойсчър-още по-добре. Ако не-лореал нютрифайър, нещо поэнато, от което си доволна-эащо не таэи олиосета?, Тииги CATWALK oatmeal and honey, Вела хидратиращата про маска в квадратната опаковка със синьо... има и бюджетни варианти.

# 447
Идея и от мен за протеинова серия:
Schwarzkopf Professional BC Fibre Force
За хидратация със сигурност Joico Moisture Recovery
За финиш Oway Nurturing Drops
Термо Керастаз Нектар термик
И грижа преди измиване:
https://www.arlen.bg/product/16639/vazstanovyavashta-terapia-za- … charge-200ml.html
Много е добро, смея да твърдя, колкото един Olaplex 3, че и повече, за мен ❤️
И последно погледни:
https://sicosmetics.bg/bg/product/948/zashtitno-i-podhranvashto- … -stres-plex-500ml
Става за преуош и за  балсам/маска с или без отмиване, много е харесвано тук и наистина е мултифункционално!

# 448
  • Някъде там
Момичета, имам нужда от съвет какво да си взема за суха и обезцветена(вече червена, от почти черно коса). Взех Лореал Липидиум новата серия, но не съм доволна като преди. Трябва ми нещо, което да преобрази сухичка и изсветлвна коса, дайте някакви насоки, защото се чудя коя терапия ще ми помогне, много гледах, но не  мога да си избера.
Косата ми е гъста, плътна и чуплива.
Не е профи, но много харесвам няколко дрогерийни продукта,които може да пробваш и ти
Aussie Хидратираща интензивна 3-минутна маска за суха или изтощена коса.
Матрикс Ламинатора с балсама,пристрастена съм към тези продукти.Косата ми с това дуо става винаги разкошотия.Бонус е ,че запазват цвета Simple Smile
Хидратиращия балсам с ламерната им вода.Дават доста добър ефект,дори по добър от много скъпи продукти.

# 449
  • София
Здравейте,
Тъй като до сега не съм използвала четките на Оливия Гардън, но сега искам да закупя както за мен, така и за подарък, може ли да ми кажете еднакви ли са върховете на четките от сериите NanoThermic Ceramic + Ion и Ceramic + Ion Speed XL? От прочетеното тук и в ревютата а четките съм се ориентирала към размер 45 за коса до раменете и коса 4-5 пръста под раменете, като ще се ползва и за оформяне на бретон. От първата серия съм се насочила и към комбинираната права четка, дали някоя от вас има отзиви за нея?

Общи условия

Активация на акаунт