Професионални серии за коса- тема 152

• 48 671
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, един бърз въпрос:
Densifique на Kerastase дали е подходящ да отмия маслена маска ? Забъркала съм си зехтин, етерични маска и черно ямайско рициново масло и се чудя с какво да мия косата? Имам и Architect.

medissa,
Аз съм отмивала масла с двойно шампоаниране с Денсифик. Идеално се отмива.

# 421
  • Пловдив
Момичета, като правите маслени маски, слагайте вътре и малко балсам. Много лесно се отмива после.

# 422
Т.к. кърмя в момента си купих боя за коса color&soin  някой ако има опит с тази боя ще се радвам да сподели.
Аз лично не съм се ограничавала от към боя, нито докато бях бременна, нито докато кърмех /а не беше хич малко 😀/.
Ползвах си профи боите от златна рибка без никакъв проблем ☺️

# 423
  • Някъде там
Искам да направя подарък на приятелка.
До сега не е пробвала профи продукти, естесвено съм с ограничен бюджет.
Има тънка и права коса, дълга почти до кръста, но с много фриз.
Мислех си за тази маска https://www.arlen.bg/product/20283/zaglazhdashta-maska-za-nepoko … g-mask-200ml.html, дали би била подходяща?
Или тези комплекти.

Или
Друг вариант ми е

# 424
Много доволна съм от бялата на Алфапарф илюминейтинг (тънка,  но чуплива с фриз е моята) справя се отлично

# 425
Също бих препоръчала да разгледаш и на Лореал, отново бюджетни са, крема е много добър
https://www.arlen.bg/category/47/liss-unlimited-seria-s-keratin- … -izglazhdane.html

# 426
Здравейте, един бърз въпрос:
Densifique на Kerastase дали е подходящ да отмия маслена маска ? Забъркала съм си зехтин, етерични маска и черно ямайско рициново масло и се чудя с какво да мия косата? Имам и Architect.
Аз винаги с Денсифик отивам маслени маски.

# 427
Искам да направя подарък на приятелка.
До сега не е пробвала профи продукти, естесвено съм с ограничен бюджет.
Има тънка и права коса, дълга почти до кръста, но с много фриз.
Мислех си за тази маска https://www.arlen.bg/product/20283/zaglazhdashta-maska-za-nepoko … g-mask-200ml.html, дали би била подходяща?
Или тези комплекти.

Или
Друг вариант ми е

Аз съм с тънка, права, дълга (не е боядисана) и тази маска ми се отразява страхотно.

https://vivian-cosmetics.com/marki/kaypro-384/argan-oil-podhranv … an-oil-mask-500ml

# 428
Аз бих взела белия комплект на Алфапарф, защото чантата към него е много готина и харесвам такива неща за подарък. Марокънойл е страхотен избор също, но количеството е доста по-малко и в сравнение с другите опции ми се струва по-готино няколко продукта и в пълен размер. Не съм ползвала Алфапарф, но щом приятелката ти не е пробвала профи козметика, сигурно ще остане доволна и от този ,,по-нисък клас" профи продукти, няма нужда да е директно нещо от най-скъпите.

# 429
  • Някъде там
Благодаря ви, ще взема комплекта Diamond на алфапар.

Може ли да сравните тези два балсама.
Кой е по хидратиращ и приглаждащ?

# 430
Може ли да сравните тези два балсама.Кой е по хидратиращ и приглаждащ?
Скрит текст:
Левият е доста подхранващ ( без да утежнява )
Балсамът от Анти-фриз е доста по лек, не видях от него ефект ( хидратиране и анти фриз ) в/у моята коса - изрусен, сух,плътен изтощен косъм. Но и за мен продукт без отмиване не влияе в/у фриза ( ми) Приглаждането според/при мен идва от leave-in продуктите, четката и сешоара.
Предполагам ако е за тънък косъм вторият е по подходящ.

# 431
Бялата серия на Alfaparf (шампоан + балсам от снимката) не са лоши. Ароматът е доста неприятен за моя вкус. С фриз няма да се справят, но може да се каже, че дават блясък на косата.

# 432
Момичета, решила съм да си самоподаря сешоар за Коледа и да се уча да се суша с кръгла четка. Интересно ми е да науча техниките за повдигане в корена, приглаждане на дължини или пък начупване тип "loose curls".
И тук идва чуденката каква машинка ми трябва? Моля Ви, препоръчайте нещо - поне марка, ако не конкретен модел. Има ли шанс да се вместя в 100-120лв или ми трябва по-сериозна инвестиция?Thinking  В моя защита отдавна не съм си купувала читав сешоар, карам си с един Филипс, който е на вече 7+ години и нямам идея колко струва един сешоар среден клас.
https://www.notino.bg/babyliss/le-pro-compact-6730e/  - това приемливо ли е като цена-качество според вас?

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 15:47 от Stella D

# 433
Эа 120 лв бюджет аэ виждам Бейбилис като добра бюджетна марка. Според мен е наистина ок. Раэгледай, има много модели эа теэи пари, особено ако са в намаление. Търси някой бейбилис с повече ватове, 2100-2200 поне эа оформяне с четка. Иначе техниката, с която боравиш с четката и сешоара, може да компенсира ниско качество сешоар до голяма степен. Наистина не са много хората, които го могат на себе си, така че ако проявиш търпението да се научиш, ще спечелиш доста.

# 434
  • Варна
Още един глас за  BaByliss в тоя ценови клас,но нека е Pro.
Имам Babyliss PRO Black Star Ionic от почти 4 години и е железен. В къщи имаме и 2 паралукса та база за сравнение имам достатъчна.

Общи условия

Активация на акаунт