Turkish Airlines, AnadoluJet, Pegasus, SunExpress, Corendon

• 50 059
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Вчера ме спамиха с реклами за stop over- и в Истанбул на Търкиш, 4 звезден безплатен хотел за икономична класа /или 5 звезден 2 нощувки за бизнес/. И кога отварям таблицата - не важа за България. Аланкоолу, що ме спамиш с реклами тогаваа, аман 🤐
Еее, така е... Alankoğlu Wink
Аз пък съм им набрал, че тамън накупя билети с удобни прекачвания и след някоя друга седмица, сменят часовете на полетите и прекачванията остават за следващия ден. Полет Истанбул-Талин от 15 ч. ми го смениха за 7.40. И кога да се прекача от София? Grinning По същия начин връщане от Александрия през Истанбул до София. Промениха полета от Египет с 3 часа по-късно и си изпускам последната връзка за София. Мисля, че предлагат безплатно настаняване в хотел, ако е с престой над 12 часа, но трябва да отида в офиса да питам. Как не ми се занимава с това... Sad   А кой знае още колко промени ще има докато дойде време за летене.
Тези реклами за Stop over на мейла ли ги получаваш? При мен не идват такива.

# 196
"София-Анталия-София с доста добри цени, има и по 17€ на посока с 55 см ръчен багаж.

Хубава промоция, закачих се за нея, ама канселираха полета в сряда и остана само неделния.
Явно билетите за връщане ще изгорят.
Какво се прави в такъв случай?"

Набързо да ви информирам, че 4 дни след като подадох писмено заявление за анулация на билета, от Пегасус ми позвъниха и след уточнение още същия ден парите ми бяха върнати!

И вече нов въпрос - Пегасус или Анадолу Джет за полет Истанбул Сабиха до Даламан и обратно? Някакви съществени различия?

# 197

Набързо да ви информирам, че 4 дни след като подадох писмено заявление за анулация на билета, от Пегасус ми позвъниха и след уточнение още същия ден парите ми бяха върнати!

И вече нов въпрос - Пегасус или Анадолу Джет за полет Истанбул Сабиха до Даламан и обратно? Някакви съществени различия?
За мен при отмяна/промяна на час на полет Пегасъс са ми по-лесни за управление от профила.
При цитираната горе отмяна на Пегасъс на единия полет до Анталия сама си канселирах цялата резервация в събота и си получих парите по сметка в понеделник. А поне преди време Търкиш и дъщерните ѝ Анадолу джет си ме пращаха към офис/телефон и т.н. След като ми изгоряха няколко билета с тях при появата на ковид – първо заради 30% инфлация на турската лира, а после ми дадоха право да сменя само един билет от общо четири за полет след половин година, който отново не се състоя, им теглих една и реших да ползвам в бъдеще само Пегасъс за вътрешни полети в Турция. За качеството на предлаганите услуги по тези дестинации не съм забелязала кой знае какви разлики. Седалките са идея по-раздалечени от европейските нискотарифни и базовата цена обикновено включва 15 кг чекиран и 55 см кабинен багаж за вътрешни полети.

# 198
Това лято ползвахме  Pegasus до/ от Dalaman.
Летяхме с тях и до Грузия.
Никакви оплаквания нямам.
Дори мога да препоръчам менютата им, които за вътрешни полети са на приемливи цени. Децата хапнаха добре и ги харесаха.

# 199
Мерси за бързите отговори, момичета.
/Дизилер така и не се включи. /

# 200
Чак сега прочитам мненията.  Ами аз съм доволен от Пегасус. Летял съм до Фетие (тоест летище Даламан) точно с тях, всичко си беше тип топ, навреме излетяха.   С Anadolu Jet не съм летял досега. С Пегасус.. до Истанбул (от София), до Монастир, Адана, Тбилиси, Алмати, Даламан, Амасия, Анталия и др. Нямам оплаквания.
Менютата са си ОК, но ... не правете моята грешка, да си поръчвате менюта за ... посока "на връщане към Истанбул", особено ако е дълъг полет. Защото храната е приготвена още преди да излети от Истанбул, да кацне на майната си, да престои там и да се върне. Имах излишни бол бол точки и реших да ги изхарча за храна и си бях поръчал някаква салата с полета до Казахстан, но и на връщане ... пак същата салата. Беше замразена и после.. съответно размразена. Абсолютна отврат. Това не се ядеше. Ама... кой да мисли Grinning За полети в посока Истанбул: само напитки и това е.

# 201
# 202
Промоция на Turkish Airlines за вътрешни полети в Турция от 399 лири (40 лв)

# 203
Пегасус, намаление до 40% за международни полети, януари - 19 март'2023

# 204
Да, тамън щях да се включа за тези 40% индирим на Pegasus, но виждам, че вече е публикувано. Само допълвам, че за да важи промоционалната цена, билетите трябва да са купени този уикенд, до полунощ на 11 декември.

Подробно инфо

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 22:05 от diziler

# 205
Привет,
Предстоят ни 4 полета с дете на 1 г. с турските авиолинии след 10 дни и имам някои въпроси. Опитах да се свържа по телефон с тях, но никой не отговаря или изобщо не дават свободен сигнал. Опитах да им пиша, отговор не получавам.
Някой има ли актуален телефон за връзка с тях или трябва специално да си организирам пътуване до летище София и да търся техен офис там, за да си задам въпросите 🤔

# 206
За пловдивчани.
От 21.01.2023 г. Пегасус пуска линия Пловдив - Истанбул (Сабиха Гьокчен). Полети ще се изпълняват два пъти в седмица.
https://manager.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1 … vdiv-do-istanbul-

# 207
Не само за пловдивчани. Супер новина! Дано се подпише скоро този договор и да пуснат полетите на сайта. Мерси за шерването Wink

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 15:20 от diziler

# 208
Привет,
Предстоят ни 4 полета с дете на 1 г. с турските авиолинии след 10 дни и имам някои въпроси. Опитах да се свържа по телефон с тях, но никой не отговаря или изобщо не дават свободен сигнал. Опитах да им пиша, отговор не получавам.
Някой има ли актуален телефон за връзка с тях или трябва специално да си организирам пътуване до летище София и да търся техен офис там, за да си задам въпросите 🤔

ако са по-общи въпроси може да питаш тук
иначе търси офиса в центъра на София, не на летището. Много са услужливи и е трудно да се доредиш на телефона.

# 209
Понеже не сме летяли до сега с детето, не знам как стои въпросът с количката, вода и храна за нея.
Единствено ми става ясно, че ще лети върху един от нас и че има включен багаж 10 кг. Но тези 10 кг включват ли количката? Отделно заплаща ли се за нея? Изобщо цялата хамалогия не ми е никак ясна и в приложението не мога да се ориентирам по тези ми въпроси 😕

Общи условия

Активация на акаунт