Turkish Airlines, AnadoluJet, Pegasus, SunExpress, Corendon

• 42 479
  • 680
  •   1
Отговори
# 630
Оферта на Пегасус за полети 11.03-31.05.

# 631
НОВИ ДЕСТИНАЦИИ

Истанбул С.Гьокчен - Кахраманмараш: от 3 април
Даламан - Кишинев: от 28 май
Даламан - Дюселдорф: от 7 юли
Анталия - Брюксел Шарлероа: от 4 април
Анталия - Осло: от 11 април
Анталия - Грац: от 12 април
Анталия - Залцбург: от 13 април
Анталия - Дортмунд: от 15 април
Анталия - Ерфурт/Ваймар: от 26 април
Анталия - Орхус: от 9 май
Измир - Ааръ: от 2 юни
Измир - Копенхаген: от 28 юни
Измир - Цюрих: от 20 септември

Истанбул С.Гьокчен - Санкт Петербург: от 15 март
Истанбул С.Гьокчен - Бишкек: от 24 март
Истанбул С.Гьокчен - Стокхолм Арланда: от 2 юни
Истанбул С.Гьокчен - Мостар: от 4 юни

Истанбул - Охрид: от 27 март

Анталия - Глазгоу: от 4 април
Анталия - Ливърпул: от 6 април
Анталия - Аман: от 4 юни
Балъкесир - Щутгарт: от 1 юни
Бургас - Кьолн/Бон: от 19 май
Бургас - Дюселдорф: от 16 май
Бургас - Франкфурт: от 16 май
Бургас - Хановер: от 18 май
Бургас - Лайпциг/Хале: от 17 май
Бургас - Мюнхен: от 17 май
Бургас - Щутгарт: от 17 май
Бурса - Дюселдорф: от 30 март
Бурса - Щутгарт: от 30 май
Варна - Кьолн/Бон: от 17 май
Варна - Дюселдорф: от 17 май
Варна - Франкфурт: от 18 май
Варна - Хановер: от 18 май
Варна - Лайпциг/Хале: от 16 май
Варна - Мюнхен: от 16 май
Варна - Щутгарт: от 16 май
Даламан - Глазгоу: от 5 април
Даламан - Лондон Станстед: от 5 април
Даламан - Нюкясъл: от 4 май
Ерзурум - Дюселдорф: от 4 юни
Измир-Лондон Станстед: от 12 май 2025
Измир-Манчестър: от 15 май 2025
Измир - Корк: от 31 май
Кайсери - Хановер: от 3 юни
Кайсери - Лондон Станстед: от 1 юли
Орду/Гиресун - Щутгарт: от 28 май

Анталия - Пиещяни: от 24 май
Измир-Лондон Станстед: от 12 май
Измир-Манчестър: от 15 май

Анталия - Архангелск-Талаги: от 27 април

# 632

Днес, 25 февруари стартира кампания за продажба на самолетни билети с AJet от 1 евро+таксите от и до Турция. Кампанията предлага промоционални билети на цени от 1 евро до 27 евро от и до основни европейски градове. Останалите промоционални цени включват дестинации в Близкия изток и Азия. Билетите са ограничени – общо 26,850 места – и могат да бъдат изчерпани преди края на промоционалния период.

Всички останали дестинации, до които има промоционални цени на билети може да видите на официалния сайт на авиокомпанията. https://ajet.com/en/media/press-and-announcements/now-is-the-per … arting-from-9-eur

УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА ЗА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С AJET ОТ 1 ЕВРО

Цените важат за еднопосочни директни полети и включват такси и данъци.
Промоцията е валидна за полети, излитащи от и пристигащи в Турция (с изключение на Северен Кипър).
Офертата важи само за полети, оперирани от AJet, в пакет „Basic“ с до 8 кг ръчен багаж.

ДАТИ ЗА ПРОМОЦИЯТА:

Период за резервиране: 25 – 26 февруари 2025 г.
Период на полетите: 1 март – 28 март 2025 г.

И още:
Скрит текст:
Към Турция:

От Турция:

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 10:52 от diziler

# 633

Промоция на ПЕГАСУС за свързващи полети от 17  март до края на юни.
https://www.flypgs.com/en/campaigns/connecting-flights-starting-from-29taxes

Примерни двупосочни цени до Грузия 121 евро, до Кувейт 120 евро, до Мароко 129 евро, до Египет 137 евро, до Казахстан, Оман и др.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 15:38 от diziler

# 634
Здравейте, ще летя за пръв път с Pegasus, досега съм летяла с ryanair, wizzair и Lifthansa. Някакви особености при тях, самолетите от кой тип са? Полетът е София-Истанбул.

# 635
Различни са, но най-вече Boeing 737-800. Особености няма, освен, че безплатният ръчен багаж вече е намален на 3 кг, доплаща се за голям салонен или чекиране багаж, обикновено 10 евро. При промоция 8 или 5 евро.

# 636
И другата особеност е дългото висене за чекиране и заяждането за килата. Бях се зарекла уж да не ползвам Пегасус и от това заричане насам ги ползвах сигурно още 3-4 пъти 😅🫣

# 637
Е... защо да не ползваш? Плащаш си багажа, който не е скъп и .. като теглиш чертата, общо самолетният билет плюс багажа, пак не е скъпо, летиш си като бял човек Wink Често е по-евтино от Turkish Airlines, в чиято цена на билетите влиза багаж.

Сега имат промо за застраховки, ама тука малко ми е мътно, та не съм се съсредоточавал как и къде важи офертата.

# 638
Аа нее, не беше заради багажа, по-скоро опашките и летището не исках, но че е по-евтино, факт.
Аз си купувам багаж и колкото и да купя, на връщане пак съм отгоре, подаръци, пазар. Ajet не правят проблем, колкото и да е учудващо дори с wizz и Ryan нямам грижи. Само с пегасите 😁

# 639
diziler, според теб, като човек с много опит 🙂 как най-добре да използвам 13 500 Bol points на Pegasus? За международни полети. Частично плащане не виждам да става, сандвичи не искам да ям... Планирам да летя София -Истанбул в края на април.

# 640
diziler, според теб, като човек с много опит 🙂 как най-добре да използвам 13 500 Bol points на Pegasus? За международни полети. Частично плащане не виждам да става, сандвичи не искам да ям... Планирам да летя София -Истанбул в края на април.
Не съм diziler,но да кажа-става частично. В началото се задава "цена с bolbol точки. Проигравала съм го,но моите точки са наполовина на вашите и не си струва. Намалява много малко от цената.

# 641
Да, има частично плащане. Макар че 13500 не са много. Намаляват леко цената и ми се струва неизгодно, но... пред угрозата да изфирясат точките в края на годината, нямаме много избор. Аз съм си купувал храна/напитки с точките. Салатка съм си купувал  до Алмати, Казахстан, хаха. Кафета разни...  на вътрешни полети...

# 642
Понеже моят билет е закупен от друг човек, да попитам:
имам си малък куфар за до 10 кг., но билетът ми е до 8 кг. куфар. ТЕглят ли ги и ако превиша, какво става?
Също така лаптопът в чанта на рамо и дамската чанта за 2 чанти ръчен багаж ли се броят, да знам дали да го туря в куфара, че и без това няма място..

# 643
Теглят -> плащаш
2 чанти ръчен се броят

# 644
Да, 2 чанти за ръчен. Ако питаш за Пегасус, защото не става ясно от поста ти. При Turkish Airlines и няколко малки парчета багаж да носиш, никой не се впечатлява.

Общи условия

Активация на акаунт