Turkish Airlines, AnadoluJet, Pegasus, SunExpress, Corendon

• 50 001
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте, имам промяна в Полета на Пегасус. Опитвам се да направя аз промяната, но не се получава. Възможно ли е да им пиша на e-mail, за да ми направят те тази промяна?

# 676
За кога ви е промяната? Че и аз имам два полета с тях идната седмица, сега вече и аз се стреснах.

Предното лято като ми промениха полета, звънях на колцентър и говорих с оператор, имах право на една безплатна промяна на резервация. (Тоест двупосочно: два полета.. или ако е с прекачване, значи 4 полета)

# 677
  • София
За октомври ни е промяната   за Бишкек. Еднопосочен полет е.

# 678
О, и аз бях там преди месец.  Ами пробвайте и през приложението, и през сайта. Ако не стане... явно ще трябва да звъните на колцентъра. Беше някакъв дълъг турски номер... Има го на сайта.

# 679
Заради войната в Близкия Изток PEGASUS  спира полетите до и от Иран от 30 юни 2025 г., а полетите до и от Ирак, Йордания и Ливан са отменени от 23 юни 2025 г.
https://www.flypgs.com/basin-odasi/duyurular/orta-dogu-seferleri … nda-bilgilendirme

AJET удължава до 31 август безплатната промяна на вече закупени билети за полети до Иран, Ирак, Сирия, Йордания и Ливан между 13 юни и 31 юли, които са канселирани или променени, заради ситуацията в Близкия Изток.
https://ajet.com/tr/medya/basin-ve-duyurular/orta-dogu-seferleri … ilen-ilave-haklar

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 16:30 от diziler

# 680
  • Берлин
Аз с полезна информация- полет преди 20 дни с Пегасус. Чекираният ми куфар пристигна с потрошена дръжка. Заведох щета през чата, поискаха снимки, доказателство за цена на куфара и отрязък от билета или етикета, с който куфарът се чекира, + банкова сметка. 91,43 евро са ми постъпили днес в сметката. Знам, че човек се чуди има ли смисъл да се занимава-има!

# 681
Потвърждавам, и на мен ми платиха.

Въпросът е, докога ще трошат.

Не, не ме репликирайте. Знам, че куфаротрошачите не са на превозвача.

# 682
  • София
Извинявам се, но как се доказва цената на куфара? Аз не пазя касови бележки и документи, особено на предмети, по-евтини от 500 лв примерно...

# 683
  • Берлин
В моя случай беше поръчка от Амазон и приложих скрийншот. Ако нямаш доказателство, става с линк към куфара /така ме насочиха от чата/.

# 684
  • София
Може и без доказателства - има си базови цени на счупени или загубени предмети. При нас изчезна бебешка количка, възстановиха 250 Е. А количката беше втора употреба, купена само за пътуване по самолетите. Доколкото помня написахме само марка и модел.

# 685
Здравейте! Имам няколко въпроса за паркинга на летище İstanbul Airport.Става въпрос за вътрешен полет. Може ли да се резервира предварително или няма такава опция. Доколкото четох само единият етаж е за вътрешни полети, и ако е вярно кой е той? За първи път ще пътуваме от там и всякаква информация би била полезна. Благодаря! 😊

# 686
  • here and now
Turquoise и Purple ги препоръчват за вътрешни полети, но може да спрете където пожелаете.
Не се резервира предварително, но винаги има свободни места. Всичко е обозначено много добре, няма от какво да се притеснявате. Пазете си билета за паркинга, друго не е нужно за вътрешен полет. На излизане може да платите на автоматите, може и на гише и в брой и с карта.
Може да погледнете тук https://www.istairport.com/en/airport/airport-transportation/air … king-availability

# 687
НОВИ МАРШРУТИ

Истанбул С.Гьокчен - Бристъл: от 8 юли
Бодрум - Бейрут: от 9 юли
Измир - Цюрих: от 20 септември
Диарбакър - Кьолн: от 31 октомври

Диарбакър - Скопие: от 29 юни

Истанбул - Порт Судан: от 4 август
Истанбул - Севиля: от 17 септември
Истанбул - Момбаса: от 26 октомври
Истанбул - Бангкок Суварнабуми - Пном Пен: от 10 декември

Анталия - Ийст Мидландс: от 31 март 2026
Анталия - Корк: от 16 май 2026
Бодрум - Лондон Гетуик: от 4 май 2026
Бодрум - Манчестър: от 4 май 2026
Даламан - Дъблин: от 1 април 2026

Анталия - Веезе: от 11 юли
Анталия - Меминген: от 2 август

# 688
Промо на Пегасус за полети до Северен Кипър между 17 и 30 септември

Промоцията е валидна до полунощ на 6 юли

Детайли: https://www.flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/4-6-temmuz-tum- … i-1eurovergilerle

# 689

Общи условия

Активация на акаунт