Turkish Airlines, AnadoluJet, Pegasus, SunExpress, Corendon

• 50 042
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
На "Търкиш" храната не се заплаща, всичко влиза в цената на билета. А при Пегасус се заплаща и хич не е евтина.

# 226

Хм, в Турция "коледен период" няма, това са обикновени работни дни, така че за вътрешните полети няма покачване на цените обикновено има за международните. Аз и за 6 евро съм летял с Пегасус от Истанбул до Анталия, но сега такива цени няма вече.  
Иначе имаше промоция на Пегасус през есента и бяха пуснати билети София-Анталия-София  за под 20 евро на посока. С директни полети от 15 ноември до края на март.

Пазя си скрийншотове:

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 16:31 от diziler

# 227
Нова промоция на Турските авиолинии за вътрешни полети на цени от 20 евро.
Период на купуване: 11-12 януари
Период на пътуване: октомври 2023

# 228
Нещо като промоция на Turkish Airlines:
139 евро двупосочен до Истанбул с пътувания до 10 юни.
Срок за купуване на "промоционална цена" - 26 януари

# 229
  • София
Нещо като промоция на Turkish Airlines:
139 евро двупосочен до Истанбул с пътувания до 10 юни.
Срок за купуване на "промоционална цена" - 26 януари

Интересен период са задали - годината имам предвид.
Реално си е за тази година, а не 2026, както са написали.

# 230
Това беше ясно, но ето и официалния банер. И уточнението, че от Пловдив има връзка до 120 града през Истанбул, на една резервация.

# 231
20% индирим на билетите до Турция (на Turkish Airlines) от 1 юни до 30 септември

Вече пуснаха и метрото (M11) до новото летище край Истанбул. Засега от станция Кяътахане (която прави връзка с М7), скоро и от станция Гайреттепе, която също е трансферна и прави връзка с М2

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 18:20 от diziler

# 232
Нова промоция на Pegasus от 26 до 29 януари за пътувания от 1 март до 8 юни, на цени от 12 евро на посока.

Истанбул-Тбилиси: 30 евро на посока

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 16:09 от diziler

# 233
  • Пазарджик
Привет на всички. Предстои ми презокеански полет с Turkish. До сега не съм летяла с тях. Някой има ли опит, как е полета, храната. Малко ми е притеснено, до сега не съм летяла на толкова дълъг полет.

# 234
добре е, не се притеснявайте
малко по-добре от европейските превозвачи

# 235
  • София
Привет на всички. Предстои ми презокеански полет с Turkish. До сега не съм летяла с тях. Някой има ли опит, как е полета, храната. Малко ми е притеснено, до сега не съм летяла на толкова дълъг полет.
Ако полетът е до Щатите се пригответе за повторна и потретна проверка в Истанбул.
Ако не ви харесва разпределеното място, пробвайте да го смените на гише.
Храната е нормална, към хубава - обикновено има избор межу прана с месо и такава без месо. Ако имате някакви предпочитания, можете да изберете в сайта им различен вид храна.
На дългите полети хранят два пъти - основно ядене и закуска или подобно.
Вода има на разположение по всяко време.
Мултимедията им е добра, разнообразни филми има, та времето минава.
Нещо конкретно ако пропускам - питайте.

# 236
  • Пазарджик
Благодаря, до Маями ще летим от Истанбул. До сега сме летели само кратки полети и този дълъг полет ме притеснява.

# 237
  • София
Благодаря, до Маями ще летим от Истанбул. До сега сме летели само кратки полети и този дълъг полет ме притеснява.
Ако директно от Истанбул летите, няма нищо по-различно, освен че на гейта ще ви направят повторна проверка на документите и ръчния багаж.
Ако имате прекачване от София/Варна, няма да можете направо да минете като свързани полети - за Щатите отивате на пълна проверка все едно влизате сега на летището. И после на гейта пак има проверка.
Нищо притеснително няма в дългите полети. Изберете си по възможност местата, които предпочитате и се заредете с търпение просто да изминете разстоянието. Ще ви дадат одеалце, възглавничка, слушалки и ако сте от късметлиите да спите по време на полет, ще пристигнете още по-бързо от очакваното.

# 238
  • София
Имам питане към наскоро ползвали турците за презокеански - откога избор на места се заплаща и какви са врътките за избягване на плащането (ако има такива). Не ми се дават по 37 Е за полет/човек, ама сме семейно с тийн, и за полет от 13+ часа ми се иска да сме заедно.

# 239
  • София
Имам питане към наскоро ползвали турците за презокеански - откога избор на места се заплаща и какви са врътките за избягване на плащането (ако има такива). Не ми се дават по 37 Е за полет/човек, ама сме семейно с тийн, и за полет от 13+ часа ми се иска да сме заедно.
Ще ви сложат заедно предполагам, но ако не харесате местата, единствено молба на гише и при налични места да сменят.

Общи условия

Активация на акаунт