Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 383
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, минахте ли през Сефора да разгледате намаленията? Нещо интересно има ли? Иначе аз се чудя дали коректора или пудрата ми изсушават околоочните зона. Наистина положението не е добре.

# 496
Най-добри намаления като асортимент има в Сефора в Парадайс. Относно коректора, при мен също няма спасение относно сухотата. Пробвала съм с фиксираща и без и отново зоната остава суха. Имам неотворена пудрата на Худа, която е специално за тази зона, ще видим и тя как се държи. Иначе има мини вариант на коректора на Tarte в Парадайс (26 лв), смятам да се възползвам ако има подходящ цвят.

# 497
В дъ мол намалението беше отчайващо зле. Много зле опоскани продукти, стари и цветове, които никой не би купил.

Иначе за пудра за суха кожа препоръчвам насипната на Hourglass. Аз не се разбрах с нея, тъй като кожата ми е мазна, но си върши работата, без да матира и изсушава. Нз дали има мини в нашите сефори, моята е от cultbeauty.

# 498
И в Сердиката имаше много яки неща на намаление онзи ден.

# 499
  • обл. Шумен
Момичета, препоръчате ми нещо за намаляване сенките под очите. Не фдт или нещо за замазване, а за изсветляване.

# 500
Аз използвам бадемово масло. При мен има ефект, но трябва да се прави редовно.

# 501
Момичета, искам да похваля комбинацията от тези два продукта. Миглите ми изглеждат много добре. Препоръчвам!

# 502
  • обл. Шумен
Queen V , ще покажеш ли? 😊
Моите ги постригвах едно време и ги мажех с бадемово масло. Наистина станаха по-дълги.

# 503
  • Варна
Най-накрая имаме снимките от сватбата (подписването) ни.

Това ми беше гримът.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 14:50 от scalestone

# 504
Поздравления, изглеждаш страхотно!
Тъй като темата е за грим искам само да кажа че липсва малко цвят, не виждам руж и в комбинация с червило от кафявата гама става доста безцветно.

# 505
  • Варна
Благодаря много!

Руж не съм слагала, а само бронзиращ продукт.

# 506
Според мен пробвай, вече за кой цвят не мога да кажа, защото изглеждаме много различно. Определено течните ми харесват повече.
Аз слагам не само на бузките, но и на носа, много харесвам този "целуната от слънцето" вид.

# 507
  • Варна
Ще пробвам!

Вчера гледах клипове на Андреа Али и един много ми хареса и тези дни ще го пробвам.

# 508
Scalestone, ти имаш много красиви тъмни очи. Дали си пробвала някога с цветове от зелена гама, да речем?
С тези златисто-розово-лилавеещи, които ползваш, на мен ми изглеждаш с изморен и тъжен поглед. Може би защото се сливат и с кожата ти по някакъв начин и се губи контраст.

# 509
  • Варна
Like_Smoke, имам само този с нещо зелено. От лятото на 2016 са снимките.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 19:40 от scalestone

Общи условия

Активация на акаунт