Желан подарък за 13-ти рожден ден на момиче

• 1 831
  • 9
  •   1
Отговори
  • В страната на бурите
Моля за идеи и съвети. Детето е на мои близки, но като попитам какво му трябва или какво ще му хареса, ми казват, да не се тревожа, всичко си има. Много ми е объркваща тази възраст - хем дете, хем ще е тийн.
Та моля за идеи - нещо да е модерно сега при 12-13 годишните? Каква козметика се ползва на тази възраст? (За дрехи май не смея, че се случвало да не съвпадне размера)
Мислех за Коледен календар с козметика, но дали не е Коледен подарък това и става ли за рожден ден?

# 1
И календар с козметика става. Може и от онези комплекти с парфюм, лосион за тяло и тн. Може и ваучер за книжарница ( Сиела, Ориндж и тн), дори да не чете, може да си избере настолни игри, тефтерчета и други джунджурии от там. Сещам се, че и магазини за дрехи тип Зара и HM имат ваучери...
Според мен, бижу също е добра идея, ако носи.

# 2
  • София/Благоевград
Дъщеря ми е на 13г. Тя и нейните приятелки тази година за рождените дни най-много се радваха на козметика - комплекти с тоник, маска, крем подходящ за възрастта например. Гланц за устни, парфюмче, коледен календар с козметика също е подходящ според мен.

# 3
  • София
Някакви готини слушалки за мен са много подходящ подарък и за момиче и за момче на тази възраст - всички тийнове са нон стоп с телефоните. Цъкат и слушат музика, а също ползват слушалките като аксесоар. Ще влязат в употреба и за онлайн обучението. Е сега тъкмо на черния петък ще има много намаления и ще ти излезе изгодно дори и някакви по-качествени да се вземат. В някой фешън цвят.

# 4
Ваучер от книжарница, магазин за дрехи, магазин за козметика, ... - да отиде и сама да си избере.

Изненадващо дори за мен 9-годишният ми син каза за РД тази година, че иска ваучери от книжарници и Амазон и абонамент за едно конкретно списание. Може би си спомни за един РД, когато получи 17 кутии с лего.

Друг вариант е ваучер за някой спектакъл, концерт, театър, боулинг, кино - не знам какво се предлага в България в тази област.

# 5
  • Далече, далече
Гривните и другите бижута от полускъпоценни камъни са на прилични цени. Трябва да се има предвид какви цветове харесва.

# 6
Зависи и за каква сума трябва да е подаръка.
Има тийн козметика, също тийн парфюми (по-леки и цветни). Хубави шал и шапка също са вариант.

# 7
  • В страната на бурите
Благодаря на всички за препоръките. Избрах и купих подарък, като имам вече и варианти за Коледа!
А какво ще кажете за Гифт карта със снимка и името на момичето, заредена с някаква малка сума?

# 8
  • Down south
А какво ще кажете за Гифт карта със снимка и името на момичето, заредена с някаква малка сума?
С нейна снимка?
Изглежда странно. За мен.

Друго предложение за подарък - гривна на Пандора. Има намаления. Това ти отваря път към бъдещи подаръци, без излишни чуденки и лоши интерпрерации.

# 9
  • Някъде по Дунава
Вземете ваучер за Озон. Там има и слушалки, и пъзели, книги, игри, клавиатури, мишки, играчки.

Общи условия

Активация на акаунт