Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 67

• 84 607
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Току що в Елитис видях шампоани на марката, не съм се заглеждала кои видове са.

# 61
Аз съм доволна от шампоана на баба Агафия за косопад. Два пъти съм го ползвала и космите намаляха. Цяла година вече се мъча, дано резултата е траен. Приорин при мен не помага. Незнам дали Агафия имат спрей, може да се види онлайн

А как е косата след него? След повечето професионални е кошмар, степана и безжизнена

# 62
Прави ми впечатление, че много са вдигнали цените Елитис. Половината неща вече ги намирам по-евтино в ДМ, а с отстъпката за рожден ден стават още по-добри цените там.

# 63
  • Deutschland
Аз съм доволна от шампоана на баба Агафия за косопад. Два пъти съм го ползвала и космите намаляха. Цяла година вече се мъча, дано резултата е траен. Приорин при мен не помага. Незнам дали Агафия имат спрей, може да се види онлайн

А как е косата след него? След повечето професионални е кошмар, степана и безжизнена

Плътна, обемна и в никой случай суха. Не изсушава категорично.
След професионалните за косопад е трагедия. Суха, хвърчаща, дори и след маска.

# 64
  • Сливен
Фрау,пробвала ли си капсулите на ДМ срещу косопад,доста момичета са ги хвалили във форума.Аз имах много сериозен ,появи се преди 2-3 години от стрес,тази година изкарах и ковид ,проблема се задълбочи.Но от около месец косата изведнъж спря да пада.Не знам какво помогна,капсулите пия от 2 месеца,преди това пих някакви други,по препоръка на позната ползвах шампоана на Клоран с хинин и витамини от група Б почти 3 месеца,пръсках с билкова вода от коприва на Инаесеншъл и спрей преди измиване,който купих от билкар в нашия град.

# 65
  • Deutschland
Кои точно капсули? Пила съм Приорин и Мерц и нищо

# 66
# 67
  • София
Аз ги пия точно тези, нямам увеличен апетит.
В интерес на истината, не знам на косата дали помагат, но откакто ги пия не ми се цепят ноктите на ръцете.

# 68
  • Бургас
Момичета,някой от вас използвал ли е тези маски на Рецептите на баба Агафия...някакви впечатления от тях,с каква консистенция са?

и

# 69
Момичета,някой от вас използвал ли е тези маски на Рецептите на баба Агафия...някакви впечатления от тях,с каква консистенция са?

и
Преди време ползвах тази с лилавото, сега имам от другата. Доволна съм, харесвам и други продукти на баба Агафия. С нормална, права, боядисана коса съм, след маската стои мека и подредена. Маската не е гъста

# 70
  • Deutschland
В скрийншота има стар мой пост. Имала съм в предвид Мерц, че ми докарваха зверски глад. Миволис не съм пробвала

# 71
Здравейте,не знам дали този крем се предлага в България,но почувствах облекчение още след първото намазване.Моите ръце зимата се напукват много,до кръв чак и така всяка година.Този крем го купувам за първи път,цената му е 8 паунда.
Хубава вечер

# 72
Някой да си е поръчвал от тези кутии с изненади,мистериозни кутии и нз още как ги водят🌞😃
Отзиви???
Изкушавам се за bellebox 😇цената е около 24лв

# 73
Някой да си е поръчвал от тези кутии с изненади,мистериозни кутии и нз още как ги водят🌞😃
Отзиви???
Изкушавам се за bellebox 😇цената е около 24лв

Аз съм поръчвала от Кибрит и от Goodbox. И двете ми харесват. Ако поръчвате няколко поредни месеца, има вероятност да се “затрупате” с продукти, които не ви харесват/нямат ефект. Затова аз лично изчаквам да разкрият продукт, за да преценя дали би ми харесала кутията. Попадала съм и на много качествени продукти, които не бих имала възможност да открия сама.

Bellebох е основно грим и понякога козметички продукти. Не съм си поръчвала, защото не се гримирам, но мои познати са доволни и от тях.

# 74
Очарована съм от комплекта на Нутроджена. Продуктите са с сдискретен аромат, лесно се нанасят и усещането е приятно. Цена на комплект-15.00 лв. Отделно лосиона
 е 12.00 лв., а крема май над 6.00 лв. Тоалетната вода не е много трайна, но аз харесвам всички аромати на Найк, просто пръскам повечко.

Общи условия

Активация на акаунт