Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 67

• 84 635
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
От кой депилиращ крем сте доволни?

# 646
Зеленият на Дева при мен дава най-добри резултати. Балеа е ужасен.

# 647
  • София
И аз препоръчвам 7 секундната на Глис. Нанасям след шампоан и балсам или маска. 7 секундната ми е финиша

# 648
  • София
Толкова добри отзиви че ще взема и аз да си я купя!
Какви видове са и на каква цена?

# 649
Толкова добри отзиви че ще взема и аз да си я купя!
Какви видове са и на каква цена?

L'Oreal-ската, която използвам е за дълга коса - Elseve Dream Long Wonder Water - в момента е намалена от 16 на 14лв в Нотино и 11лв в Лили.

Gliss - има за слаба и изтощена коса (жълтата), суха и увредена (сивата), боядисана (розовата) и синята, която е за просто суха коса. В момента са по 13.50лв в Нотино и 16лв в Лили.

# 650
  • София
Etole-снощи измих косата по твоя протокол-Ш, М и 7 секунди на Gliss. Като сложих маската косата ми стана много пригладена и лигава, след като сложих Gliss всякаш ми и ми глафкото на косата и взе да ми пристъргва. Днес косата ми не е пригладена.

# 651
Etole-снощи измих косата по твоя протокол-Ш, М и 7 секунди на Gliss. Като сложих маската косата ми стана много пригладена и лигава, след като сложих Gliss всякаш ми и ми глафкото на косата и взе да ми пристъргва. Днес косата ми не е пригладена.

Пробвайте да го използвате по моя метод, и така както го пише и на опаковките - измивате със шампоан, слагате от Глис-а след като изплакнете, само по дължините (не и в скалпа), измивате и след това маска или балсам. Аз задължително изсушавам със сешоар след това.

Косата ми 2 дни след това е още бляскава и гладка:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 09:13 от Eva Ilkova 708937

# 652
И аз я харесвам Глис маската за 7 секунди, ползвам сивата. Но вие защо слагате балсам или маска и после пак маската Глис? Маска върху маска..  Тя е напълно достатъчна .

# 653
Доколкото съм чела от вас, не е много икономична?

# 654
Глис не е маска, а ламеларна вода, която се води "подхранваща терапия". Винаги слагам балсам след нея, по-скоро за поддръжка на цвета, а не допълнително подхранване.

# 655
  • София
И аз я харесвам Глис маската за 7 секунди, ползвам сивата. Но вие защо слагате балсам или маска и после пак маската Глис? Маска върху маска..  Тя е напълно достатъчна .
Защото сме с различни коси, за мен не е достатъчна и я ползвам само за приглаждане.
Подхранването ми е от други продукти.

# 656
Навсякъде из сайтовете където съм я срещала си пише че е маска никъде не съм виждала да пиша подхранваща терапия.
Глис не е маска, а ламеларна вода, която се води "подхранваща терапия". Винаги слагам балсам след нея, по-скоро за поддръжка на цвета, а не допълнително подхранване.

~Étoile~, да съгласна съм, че сме с различни коси щом не ти е достатъчна ... добре че на мен ми е ок,че нямам време и нерви да си слагам по 2-3 маски 🤪

# 657
  • София
И аз ползвам Глис само за приглаждане.

Ще пробвам и метода на Ева Илкова.

# 658
  • София
Всички тези продукти, копират ламиниращата вода на Керестаз. Но са дрогерийни продукти и ги представят по опростен начин.
За мен това не е маска, без значение как го водят.
При мен къпането по принцип освен шампоан+маска+ балсам/или в случая тази течна маска, включва и преуоши и грижа за скалпа и финиши, термозащити...и последния да затвори вратата. Joy
Грижа се фанатично за косата си, понеже естествения ми цвят е 4-ка, а пък я поддържам на ниво 10-ка и е дълга и гъста. Това  си иска определени усилия и време.

# 659
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Все тая как се води, аз си купих току що втора опаковка от сивата, защото първата ми свърши вчера.За мен не е нито икономична, нито разточителна, по-скоро като стандартен продукт.

Аз след това, което ~Étoile~ изреди ще трябва точно след два часа отново да си измия косата, защото ще е тройно по-мазна.

Общи условия

Активация на акаунт