"БРАТЯ" - сезон 3

• 28 671
  • 789
  •   1
Отговори
# 225
Ванилия, в последно време голямо чувство за хумор струи от теб. Не бях забелязала досега, харесва ми. Hug

Разгръщам се в подходящата компания 😄🤗

От промото изглежда, че Драго шпионира Сашко и Калин в парка, ако не е монтаж за заблуда.
И ако е така, ще им устроят представление, както обикновено. Но после Сашко какво ще го правят… 🙄 за да има интрига или ще се обърне в конкуренция на Драго, или ще стане свидетел/ченге. Обаче както няма нужния потенциал, не знам ще излезе ли нещо от тази линия за следващ сезон.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 20:22 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 226
Уф, и аз съм с лошо предчувствие.....
Майчето искрено ме радва.

# 227
Аз липсата на секс през първата брачна нощ мога да я разбера на такова ужасно място, ама със сигурност щях поне да си говоря с мъжа ми цяла нощ... Лорка какво се отряза и заспа на мига, сякаш е орала и копала цял ден, много беше смешно. Joy

# 228
  • Галифрей
Ако Сашко стане ченге това ще е най-големият смях евър 😂
За умората на Лора има два варятна а) уморена и б) бременна

# 229
Много бих се радвала пак да е бременна. Иначе сбогуването на Йоанна Темелкова с героинята й във фейсбук не знам как да го тълкуваме... Дали пък с Драго няма да напуснат страната и да се установят в чужбина, където тя да бременее и гледа челядта? Grinning И за четвърти сезон примерно да се върне от чужбина само Драго, за да довърши някои неща... Wink Как ви се струва този вариант? Не ми се иска Лора да загине трагично...

# 230
  • Галифрей
И аз не искам Лора да умира,това ще е много тъпо. Обикновено повечето акьорите постват така след финала, защото не знаят дали ще има нов сезон. Хубав варият по-добре в чужбина.

Ето ги в парка и да найстина ги наблюдава.
Какъв е този олтфилт бе Саше? 😂

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 15:34 от Диана Бишоп

# 231
  • Пловдив
Сети се байчо...

# 232
Сашката е палячо от всякъде. 🤡 😄

# 233
  • Галифрей
Джордж от IT 😂 липсва му само🎈

# 234
  • Пловдив
Егати мохабета дет дръпват братчето и Калинката Satisfied То не бе по телефон, после в парка...

# 235
Слабо им е въображението да измислят съвременен начин за надеждна дистанционна комуникация, но като на филм все някога трябва някой да ги види с тези безкрайни излишни лични срещи за да стане драма. Вече става подозрително как никой не ги е видял досега при толкова съмнения и си му е време да се случи.

# 236
Те повече от гаджета се срещат, обаче топ боса Драго последен ще стопли. 😁

Ужасно е смешен Сашката. Ако бяха намерили по-добър актьор на негово място, можеха да направят много по-интригуващ сезон. С Татко същото, и там пълна излагация.
И най-тъпото е, че Драго не показва никаква симпатия и братска привързаност към онзи келеш и той пак го прави на маймуна.

# 237
Не е до актьор. До сценарий е. То нелепица след нелепица. И ченгета и престъпници са топ, колкото и сценаристите, които им пишат репликите. Да се насочат към комедията - това им се получава. 😜

# 238
  • Галифрей
Нали, направо да го сложат в жанр комедия какво се мъчат да е “ криминална драма,екшън,романчен” На хиталдо им се получава комедеята като Етажна собственост, all inclusive.

# 239
Този сериал вече пълна пародия стана - пак изпусна великия бос кой го порти.

Общи условия

Активация на акаунт