"БРАТЯ" - сезон 3

• 28 672
  • 789
  •   1
Отговори
# 300
  • Берлин
Е, що така?
Не мога да гледам. Ще може ли някой да ми напише два-три реда какво е станало след епизода. Благодаря предварително и дано хубави неща напишете. ❤

# 301
Батко ви Драго - МАФИОТА в действие! За съжаление така е в мафията, няма по-важно от сделката. А страха на тази жена, разочарованието, срама пред мъжа  ѝ, проблемите които ще ѝ създаде. Той си отмъсти,защото  мисли че тя е казала на Калин за приложението или натриваше носа на Калин и това беше начина да се измъкне? Нещо не разбрах.

# 302
И аз нищо не разбрах 😄

# 303
  • Галифрей
Пълна пародия. Няма смисъл. Еми нищо не стана ей това стана Драго се обади на всички и те хукнаха на зелен хайвер. Велин премести дрогата под носа на Сашка.
Драго каза на Лора, ще я измъкне довечера. После се появи Жана с нейните глупости.
Драма с приложието стана както го бях написала, но мойто бе доста по-добро.
За епизода явно Владо се е научил да кара кола ( той няма книжка)  зебележете колко бавно и внимателно се движише. 😅  Поради някаква причина взе Ива със себе си  ( изобщо нищо не разбрах) и стигнаха където е сделката и  ествено тя се издъни, появиха се куките тя разрева като и слезе от колага скочи в ръцете на Калин.
И такам, това нищо не стана освен,че много валеше.

# 304
Ива беше неговата гаранция, не смятам, че имаше някакво отмъщение или натриване на носове.

# 305
Абсолютно! Гаранция,че няма да открият огън и ще успее да се измъкне. И успя.
Дали някой е видял,че куките отидоха в Дружба и дали ще се разбере за Сандокан,не знам.
Симо и Поли са ми много досадни.
Жана още повече!

# 306
Това е ясно че е гаранция. Аз се питам, не  вложи  ли и друго Драго.. С какъв тон я питаше "Какво си признала на Калин?"

# 307
Попита я,защото видя,че няма достъп вече. Нормално е,след като уж щеше да му помогне,а после изведнъж се разкайва и изплеска всичко на Калинчо. Но не мисля,че го направи за отмъщение.

# 308
  • Другата България
На Дражко идеята и аз не я схванах.
Особено, след като в крайна сметка наркотика остана у него.
И Мая ще го намери. Сега пък Мая.....
Това, което аз поне разбрах беше, че един вид гаранция някаква беше присъствието на Ива с него на въпросната сделка. Тъй де, ама ако е сигурен, че няма да има проблеми, след като вече е изпратил трима на три различни места и на едното ще са "умните хора", предвид "портата" /която отново не стана ясно кой е/, тази гаранция за какъв .....чеп му е? Значи ей това на мен ми се загуби по трасето, как така, в кой момент и защо Драго реши да сложи Ива до себе си в ДжипКата? Явно е било преди да чуе, че е казала на Калин, той вече беше в офиса ѝ, за да я вземе със себе си, когато го чу, значи е било преди това. Нещо планът му този път остана мистерия поне за момента дори и за мен, уж го "четях" до сега....
Иначе беше много комично как Вели с палетната количка изкара 200 кг. хероин под носа на Сандо, ако това беше хероина, щото и това не стана ясно - в един момент Сандо дебне като невестулка, в следващия 'амалето Вели бута количката с пакетите хероин, а в още по-следващия вече Драго чака Зайка в офиса да я води на наркосделка.
Обаче пък скоростта, с която дойдоха БОП-овете от Дружба до Божурище беше потресаваща!

# 309
  • Берлин
Благодаря. С една дума-станало е нещо като нищо. А сделката осъществи ли се?
Много е трудно да се гледа Нова от чужбина (повторение на нещо де).

# 310
Понеже не мога да хвана логиката на сценаристите - защо Великите БОП аджии не последваха Драго, веднага щом потегли? 🤔
Щяха да хванат и него, и дрогата.
Ама явно не съм дорасла да разбера тези титани на мисълта. 😜

# 311
  • Галифрей
Не сделката се провали. Епизодите ги качват в YouTube.

Само,че  дрогата не беше в джибката. Незнам какво е намислил,до сега да се оправили нещата.

# 312
  • Другата България
Не сделката се провали. Епизодите ги качват в YouTube.

Само,че  дрогата не беше в джибката. Незнам какво е намислил,до сега да се оправили нещата.
Откъде стана ясно, че не е там?

# 313
Купувачите също бяха там и като чуха полицията си тръгнаха, значи и дрогата е била в колата на Денис. Защо го пуснаха да си тръгне е вероятно защото имат още епизоди за запълване до финала. Не е напълно ясна целта Ива да е с него на сделката. Ще стане неудобен свидетел и можеше и да не оживее за да разказва. Особено след като разбра че Ива е признала нещо на Калин.
Симо и Поли е по-добре да ни ги спестят. Това ще е дълга агония, която не ми се гледа.

# 314
  • Галифрей
Ох вярно извинявам се аз тотално се обърках,местят я тая драго навсякъде 😣

Общи условия

Активация на акаунт