"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 930
  • 789
  •   1
Отговори
# 315
  • Viena
Наистина са мега зле, дори не ми е готино да пиша повече. Просто даже е ужасно.

# 316
  • Euskal Herria
Благодаря. С една дума-станало е нещо като нищо. А сделката осъществи ли се?
Много е трудно да се гледа Нова от чужбина (повторение на нещо де).
Аз влизам директно в сайта на Нова и гледам на живо, нямам проблем.

# 317
Поне сега Ива с чиста съвест ще се оправдае пред Калин, че е била отвлечена. Истина си беше.

# 318
Само, че Калинко няма да повярва.

Драго взе Ива като застраховка, защото знае, че постоянно го следят и нямаше как да направи сделката. Идеята с различните локации беше да ги заблудят и да им ‘опукат бюджета за месеца’, но беше наясно, че Калинковата дружинка ще се усети, че ги пързалят като видят, че всички отиват на различни места и при никой няма купувач.

# 319
  • Пловдив
Тоя път поне се усетиха, че не е там сделката...ма как ги настигнаха и къде точно в Божурище решиха че са, па и ги намериха Smiley Филм и половина...
И що Драго не можа да предаде дрогата? Закъсна ли кво?
А Вели хич не видя разпорения пакет от Сандо и просто ей така си натовари пакетите..Hushed

# 320
Аз и не разбрах защо Лора чакаше да си тръгне веднага след сделката? Освен това си мисля, че дори и Денис да свърши всичко както трябва няма да  я пуснат, защото Юлия е замесена с въпросния служител/прокурор ли беше, не помня/, който постоянно го мотае...
Ако не друго, поне чета смешни коментари. Във фейса прочетох, че Зайко ще направи Зайка на яхния като разбере защо е качила приложението Joy

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 09:13 от daniela19

# 321
Драго не успя да предаде дрогата, защото онези си тръгнаха като чуха сирените.

# 322
Отдавна коментарите тук са ми мнооого по-интересни от самите серии. Но вече и коментарите намаляха. За престой в ареста - мисля, че има някакъв срок. Лора не може безкрайно да стои там. "Довечера те взимам", може би значи "Прокурорът ще те освободи, поради липса на доказателства".

# 323
Е как да няма доказателства, а оръжието? Кой го освобождават вечер? И тя чака да я освободят на стола, все едно ще има  свиждане... вечер.... когато им скимне.

# 324
..ма как ги настигнаха и къде точно в Божурище решиха че са, па и ги намериха Smiley Филм и половина...
Е нали всеки следеше някого, Михайлов беше след Топал и докладваше движението му. Първо каза, че е взел някаква жена и после пак се обади, че се движат по Борис 3- ти посока Горна Баня.
На стола май чакаше обаждане.

# 325
  • Галифрей
Трябва да пуснат мърч случери,тениски и тн, мойте предложения 😂
Топал го няма
Само улица Божур
Обичам те до Плутон и обратно
Всеки сам си преценя
Зайко

# 326
Снощи като повтори за кой ли път Калин "и Топал го няма" като се сетих за тук и за предишната акция Joy Не помня кой го обрисува цветисто  тогава "Топал го няма,та Топал го няма".

# 327
Калинчо ще разбере истината за приложението и за поканата на Черкезов... и не знам какво ще я прави мама Зайка тогава
Поне да бяха дали Радо да се завърти покрай Силвето, не да остава само зяпането на балконите ѝ. 😃

# 328
  • Другата България
Снощи като повтори за кой ли път Калин "и Топал го няма" като се сетих за тук и за предишната акция Joy Не помня кой го обрисува цветисто  тогава "Топал го няма,та Топал го няма".
Аз, кой друг....
Припомням, че беше култов епизод:
Цитат
"Топал го няма", и го няма този Топал, и го няма, и много го няма. А Топал директно го нацели с биноклата.  Къде се беше маскирал на храст не знам, ама точно на дупката МУ наш ДраШко попадна, и ей го на - трима човека на курсове изнасят един кокаин, ама много кокаин, който ей така се превозва просто с БДЖ /голЕма фирма/ по пътищата, и в товарния влак с кокаина освен него, и чалмосани муджихидини с автомати се намират тук -там, заформят престрелка с автоматично оръжие, обаче - греда - Топал го няма. Няма акция, няма кокаин, няма ни-що. Накрая Топал с Топалчовци и кокаина необезпокоявани под биноклата на Биг Бос Йосифов се изнасят на прибежки до бялата баничарка, с която отпрашват в неизвестна посока.

# 329
Хрумна ми, че освен, че с БДЖ пренасяха чалмосаните, сигурно и боса им е бил с тях и Топлачовците са го застреляли.

Общи условия

Активация на акаунт