"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 872
  • 789
  •   1
Отговори
# 420
Образът на Драго е изграден така, с цел да го харесваме - наистина няма нищо лошо или странно в това.

Много ме зарадвахте с новината за четвърти сезон, не знаех! Дано само да го пуснат от по-рано другата година. Щом вече се е оказал като успешен сериал, не виждам защо да не заеме по-адекватно телевизионно време.

# 421
  • Велико Търново
Темата и съдържанието не са за по-ранен час.

# 422

Е, че като гледаме за мафиотското семейство от "Пътят на честта" в 20:00, там да не би да нямаше пакети с наркотици, оръжия, убийства, изнасилвания и т.н. Simple Smile

Ако изключим сцените от Братя с кръв (най-често на ринга), смело твърдя, че в Пътят на честта има по-брутални сцени, че и доста по-чести според мен.

# 423
Калин заслужава не само от случая да го отстранят, ами и да бъде разжалван. Направо се е поболял по Топал, а всички знаем до какво води това (справка - “Под прикритие “ и Попов) . Нищо човешко не му остана, а за Ива нямам коментар. Как бързо забрави униженията на Калин и хукна да си спасява семейството.
Симо никога не съм ги харесвала, а напоследък стана същия мрънкач и многознайко като баща си.
Много ми се иска да са гръмнали Акарди, още повече че в профила на Алекс Иванов имаше снимка с надпис “game over”, ама да видим …
Май днес ще е тази сцена с Радо Андреев, дето всички са плакали на нея (направо не ми се гледа, другият ми Любимец след Влади ❤)
А за Владо Михайлов каквото и да напиша ще е малко - за мен е Творец от световна величина (фен съм на музикалното му творчество години назад - Сленг, Сафо; сега и Rewind!)
Много талантлив, но и земен. Ако сте гледали интервюта с него - няма позьорщина, изтъкване.

# 424
  • Галифрей

Е, че като гледаме за мафиотското семейство от "Пътят на честта" в 20:00, там да не би да нямаше пакети с наркотици, оръжия, убийства, изнасилвания и т.н. Simple Smile

Ако изключим сцените от Братя с кръв (най-често на ринга), смело твърдя, че в Пътят на честта има по-брутални сцени, че и доста по-чести според мен.
Да така е, Пътят на честта е доста по-черен и пълен с много брутални сцени за 81+ Не съм гледала всичките епизоди,защото ги прескачах а и не бях изпуснала. На мен лично ми стана мега гадно от него и спрях да го гледам. Братя е доста по-добър и светъл няма такива откачени неща.

# 425
  • Велико Търново
Е, все пак никъде не съм написала, че ПЧ е подходящ.
Може би зависи и от това кой е продуцентът, знам ли...

# 426
Здравейте дами, съжалявам, че не се сетих да проверя тук дали обсъждате сериала, за да се включа по-рано 😀 Изчетох цялата тема, също като вас, този сезон много харесвам Радо, особено покрай епизодите със сватбата. А сякаш не го помня кой знае колко от предните два, освен като Симката имаше панически страх от него. Даже си мисля, не уби ли той Боксьора или се бъркам и каква е тази сцена, на която актьорите са плакали?
Иначе не мисля, че снощи Денис уби Сандо, сигурно ще го помъчи до финала на сезона.
Сторитата на Владо Михайлов мисля, че са от къщата на баща му и май се очертава нова любов в 4-ти сезон. 😌

# 427
Нова любов ли? Rolling Eyes

Ива много ме дразни.Това не е приятелка.Окей,разбирам,иска да запази семейството си,нормално е.Но не може тя да се измъква безнаказана,при положение, че съвсем осъзнато и то със задоволство се занимаваше с пласирането на момичетата и там каквото още беше.Действията на Лора са си чиста самозащита и почти всеки един от нас би направил същото.

Денис едва ли някой го оправдава,но на мен ми е адски симпатичен.И актьора,и героя му.Някак си му личи,че това, което прави не е това,което всъщност иска да прави.Беше решил да остави всичко и да избяга с Лорка,тъй че не му е важно.Пак казвам,не подкрепям действията и това,с което се занимава.

# 428
Нова любов ли? Rolling Eyes

Ива много ме дразни.Това не е приятелка.Окей,разбирам,иска да запази семейството си,нормално е.Но не може тя да се измъква безнаказана,при положение, че съвсем осъзнато и то със задоволство се занимаваше с пласирането на момичетата и там каквото още беше.Действията на Лора са си чиста самозащита и почти всеки един от нас би направил същото.

Денис едва ли някой го оправдава,но на мен ми е адски симпатичен.И актьора,и героя му.Някак си му личи,че това, което прави не е това,което всъщност иска да прави.Беше решил да остави всичко и да избяга с Лорка,тъй че не му е важно.Пак казвам,не подкрепям действията и това,с което се занимава.

Проверих момичето, което беше тагнало Владо на сторитата в инстаграм и пише, че е актриса, на едното дори се вижда как имат сцена заедно в къщата. Та, предполагам в края на сезона, за да има драма, Лора и Денис ще се разделят, за да ги събират отново 40 епизода в следващия.

# 429
Слагам в спойлер, защото някои може да не следват Влади и да не искат да знаят:
Скрит текст:
Да, явно това ще е великият сюжет за 4-ти сезон - някаква мацка с Драго на мястото на Лора. Rolling Eyes Слагам скрийншоти от сторитата:

# 430
  • Берлин
Неее
Ще бъде Сестри 4-ят сезон поради изчерпване на братята 😂

# 431
О,не,ужасТ!

# 432
Неее
Ще бъде Сестри 4-ят сезон поради изчерпване на братята 😂
Сега сестра на Юлчето ли ще появи ??!!

# 433
Хаха, верно на нейна сестра прилича. Сезон 4 ще е "Баджанаци и сестри". Satisfied
Май от ФБ групата ще се окажат прави, че Йоанна се е сбогувала с персонажа си завинаги.

# 434
Кой уби боксьора наистина в първи сезон, май Радо беше Hushed

Общи условия

Активация на акаунт