"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 875
  • 789
  •   1
Отговори
# 405
Гергана с охраната ли се е целувала?

# 406
  • Viena
Да, прилъга го и му взе оръжието.

# 407
Да, прилъга го и му взе оръжието.
И той пък не се и усети ?!

# 408
Мая малко ме подразни. Отиде да се оплаква на Лора, че Велин я лъже, като че ли на нея са ѝ малко бедите. Ива и тя, но поне при нея е приемливо, че реши да застане твърдо зад семейството си.
Денис не е убил Сандо, иначе как ще има 4 сезон.
Защо искаше станиол Поли? Нещо свързано с наркотиците ли е?
Симо да заминава при първата си любов да учи, че с това обкръжение...

# 409
И аз се чудех за станиола, ето откъс от Уикипедия: Метамфетаминът е синтетичен наркотик със стимулиращо действие, приема се перорално, чрез смъркане, чрез пушене на фолио или интравенозно.

# 410
Сашко е жив със сигурност.

Лелчето командос дано се усети за Поли. Егати иронията - дилър доставя до дома на полицейската щерка, докато баща ѝ гони лошите на работа.

# 411
  • Галифрей
Сашка е жив. Ама как ми иска да се маха, ама няма….
Значи Поли продължава да се друса, трябва да я вкарат в клиника спешно.
Все пак от години не слагат станиол в шоколадите, има само в по-скъпите. Симо защо й взе най- евтиният вид? Можеше да й вземе милка или своге. Явно не са спонсорирани от mondelez.

# 412
  • София
А как се е свързала Поли с дилъра като е все заключена и под надзор?
Да вземат да я разкарат, че много дразни.

# 413
Да, Поли е голям дразнител.

# 414
  • Галифрей
Горкият Симо никак не му върви с момичетата всичките го нараняват по някакъв начин 😟

# 415
А как се е свързала Поли с дилъра като е все заключена и под надзор?
Да вземат да я разкарат, че много дразни.

Още по-интересното е как му плаща?
Да кажем, че е успяла да се свърже с него, когато се обади на Симо, обаче от къде пари да му плати. Черкезов дори пастата за зъби ѝ изхвърли, не вярвам да е оставил вкъщи пари под ръка.

# 416
Сашка е жив. Ама как ми иска да се маха, ама няма….
Значи Поли продължава да се друса, трябва да я вкарат в клиника спешно.
Все пак от години не слагат станиол в шоколадите, има само в по-скъпите. Симо защо й взе най- евтиният вид? Можеше да й вземе милка или своге. Явно не са спонсорирани от mondelez.

Може пък да е някакъв ръчно изработен шоколад, те нямат станиол.

# 417
  • Галифрей
Този който взе беше ей този ( знам защото и аз го обичам)

🧐 Явно снимат сезон 4  ( после показа цял екип от горе) Това е 100% дрехите на Драго хмм 🔍

# 418
Хайде сега да си представим, че в ролята на Калин беше Влади Михайлов и обратното. Кого щяхте да подкрепяте? Дали не особено красивия мафиот или прекрасния полицай? Много лесно феновете прощават убийствата и престъпленията на екранни любимци ми се струва... дано да е само, защото са екранни. И не е, защото съм скучна моралистка.
Това все пак е филм. А на филм можем да си позволим да симпатизираме и на наркопласьори, и на крадци, които задигат милиони от банките Grinning, и на други престъпници. Затова е изкуство. В реалния живот надали ще ги харесаме тези хора. Не виждам лошо, че чак да трябва да се чувстваме виновни, че Драго ни е симпатичен. Simple Smile Това само по себе си говори много добре за артиста - че образът е минал истински през него, разбрал го е и дори го е обикнал, за да пресъздаде престъпник по такъв начин, че да ни стане чаровен и да забравим за момент какъв е. Simple Smile
P.S. Дианче, да се надяваме това да е къщата с френските прозорци. Grinning

# 419
  • Галифрей
Дори цяло село да изпепели  аз пак ще си обичам Драгомирчо ❤  Аз винаги харесвам такива сложни персонажи, те са най-трудни за играене минава един цикъл на всички човешки емоции.

Общи условия

Активация на акаунт