"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 879
  • 789
  •   1
Отговори
# 390
  • Другата България
Измислих го!!! Драго някак си получава опрощение и започва да работи за полицията, като с Калин и Черкезов се обединяват срещу Лошите Акарди и Юлия. И 4ти сезон се нарича Баджанаци. Така вече ще можем спокойно да си харесваме Драго/Влади без моралистите да ни нашокват репите във всяко второ мнение. Даже и шапката съм измислила - връткат се тримата баджанаци сред някакви пушеци там, а зад тях Ивето изплува и гледа фатално.
П.С. Дианчето си е детенце, ама си я обичкаме. И не се заяждайте с нея, зщото си е нашето детенце. Simple Smile
Само едно въпросче - на Зайка на главата ще има заешки уши, на Зайко ще са еленови рога с дължината на непостроената част на магистрала Хемус, на Денис и Митко обаче нещо към настоящия момент не ми идва на ум какво би могло да им тичка най -много....Confounded
А, на Митко полицейски буркан? От онези - нино-нино-нино-нино...и синьо червена светлина за съспенс.
Остана главния герой.

Сядам да гледам аз, че окъснях днес.

# 391
  • Галифрей
Чаках дълго кога най-сетне ще му бие шамарите 🍿 Трябваше Драго да го държи и Радо да го шамари, той го искаше от момента в който се запознаха.
Хареса ми сцената с Драго,Вели и Мая. Да може Бобката да беше кофти събруг и др неща но си обичаше малкото си братче и Драго винаги си го обичал 😘
Ще е мего яко ако Драго стане ченте, хареса ми.

# 392
Даже и шапката съм измислила - връткат се тримата баджанаци сред някакви пушеци там, а зад тях Ивето изплува и гледа фатално.
А, на Митко полицейски буркан? От онези - нино-нино-нино-нино...и синьо червена светлина за съспенс.
JoyJoyJoy
'Начиии, само като си го представя и падам от смях. Може би, защото и шапката на първи сезон ми стоеше супер комично с двамата братя дето се въртят като на въртележка.
Само не ми е ясно къде оставихте Лорка? Верно, че ще е "Баджанаци", ама все пак... Или можем да минем и без нейната кахърна физиономия?
Голяма комедия можеше да излезе от тоя сериал, ако нямаше трупове и прочие.

Тоя епизод бяха много добри всички, с Велин сцената сте я коментирали вече, но аз да похваля и малкия. Май за пръв път не ми прозвуча фалшиво като извика "СТРЕЛЯЙ!"

# 393
Измислих го!!! Драго някак си получава опрощение и започва да работи за полицията, като с Калин и Черкезов се обединяват срещу Лошите Акарди и Юлия. И 4ти сезон се нарича Баджанаци. Така вече ще можем спокойно да си харесваме Драго/Влади без моралистите да ни нашокват репите във всяко второ мнение. Даже и шапката съм измислила - връткат се тримата баджанаци сред някакви пушеци там, а зад тях Ивето изплува и гледа фатално.
П.С. Дианчето си е детенце, ама си я обичкаме. И не се заяждайте с нея, зщото си е нашето детенце. Simple Smile
Само едно въпросче - на Зайка на главата ще има заешки уши, на Зайко ще са еленови рога с дължината на непостроената част на магистрала Хемус, на Денис и Митко обаче нещо към настоящия момент не ми идва на ум какво би могло да им тичка най -много....Confounded
Остана главния герой.

Сядам да гледам аз, че окъснях днес.
Да, предлагам и Шехерезада да разказва историята, седнала на килимчето на Аладин. 🙄.
Ако наистина има 4ти сезон, дано разчистят в този максимално сюжета.

# 394
  • Другата България
Много добър епизод.
Страхотен Влади Михайлов. Heart
Дори Калин ми хареса.

Поли обаче....жалко.
Симо да хваща самолета с нея, и без друго като светне за мама Зайка и големия лош Черкез, пак ще има драма.
Разсипаха го тоя младеж.....

# 395
  • Галифрей
Обичам си го Симо и ще  ми липсва ако замине с Поли.
Иска ме  се  да разкарат Гергана. Преди не ми пречеше, ама след няколко епизода ми иде да я гръмна.
Ще е много интересно ако обърнат нещата и Драго вземе мястото на Борис и да им разкатае фамилийте на Акарди и Юлия. Макар,че тия двамата не искам да ги  виждам. Последната седмица е ще видим как ще се развият нещата и да правим теории за сезон 4. 😘🤗

# 396
Помислих си, че Поли се друса и така се очертава. Разочарована беше, че шоколада, който Симо й донесе няма станиол, а пък онова пласьорче, дето се прави на инкасатор явно й носи дрогата. Така да ме е яд за това момиче... а Симбата е страхотно дете. Умно, ама попаднало на кофти родители в зайчарника...

Изгледах участия на Владимир Михайлов при Гала и в Маскирания певец и много ми харесва, доста отворен човек, забавен, харизматичен, талантлив - такива хора искам да виждам, заприлича ми като поведение на Орлин Павлов - усмихнат и непринуден. Жив и здрав да е и много успехи му пожелавам.

Парцалеси като Гери не понасям! Да я разкарват.

# 397
  • Другата България
Много харизматичен.
Това е дарба.
И много талантлив.

# 398
Даа, прекрасен е. И аз му гледах интервютата и е страхотно позитивен и усмихнат човек. И много, много талантлив. Великолепен актьор наистина. Simple Smile
Колкото до Денис, той със сигурност би предпочел да умре, отколкото да стане ченге и сладкопойна чучулига. Grinning Мен би ме изкефил подобен завършек на сериала: Денис да зареже завинаги наркопласьорството и да завърти някакъв напълно чист, легален бизнес, да постави нещо като ново начало, заедно с Лора и окончателно да скъса с миналото. А най-големият моралист Калин да бъде позорно уволнен от полицията, след като се разкрие прикриването на жена му - сводничката и сина му - айтито на мафията (много е сладък Симката, но в крайна сметка работеше за наркодилъри, това са фактите). И ми се иска да видим някакъв катарзис в този човек, някак сам да прозре, че както Топал, така и той самият не е редно да е над закона и да поставя личните си интереси и болни амбиции над общото ("Топал го няма, Топал го няма" и бам - 400 кг хероин се отправиха към потребителите Joy). Интересно е, ще гледаме. Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 04:51 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 399
  • Ню Йорк
След като гледах Владо в маскираният певец някак ми е много труднода го приемам като злият мафиот Денис. С този висок и романтичен глас и с тази крехка физика ми е по-подходящ за някоя романтична комедия Wink

# 400
  • София
Хайде сега да си представим, че в ролята на Калин беше Влади Михайлов и обратното. Кого щяхте да подкрепяте? Дали не особено красивия мафиот или прекрасния полицай? Много лесно феновете прощават убийствата и престъпленията на екранни любимци ми се струва... дано да е само, защото са екранни. И не е, защото съм скучна моралистка.

# 401
Помислих си, че Поли се друса и така се очертава. Разочарована беше, че шоколада, който Симо й донесе няма станиол, а пък онова пласьорче, дето се прави на инкасатор явно й носи дрогата. Така да ме е яд за това момиче... а Симбата е страхотно дете. Умно, ама попаднало на кофти родители в зайчарника...

Изгледах участия на Владимир Михайлов при Гала и в Маскирания певец и много ми харесва, доста отворен човек, забавен, харизматичен, талантлив - такива хора искам да виждам, заприлича ми като поведение на Орлин Павлов - усмихнат и непринуден. Жив и здрав да е и много успехи му пожелавам.

Парцалеси като Гери не понасям! Да я разкарват.
Честно не знам как се е напъхала в сериала
Кофти игра, кофти излъчване, не знам защо решиха да й дават толкова присъствие в сериала …  само се мотае и се натиска на тоя оня … егати и персонажа !!

# 402
Това с Гергана беше егати тъпата сцена.
Тя, разстроена, се опитва да помогне на възлюбения си като лъже охраната. Той, уж я отпраща, но след секунда забравят за това и почват да се мляскат. 🙄
Тя спокойно му взе пистолета и пак се връща да търси Сашкото, а онзи какво прави през това време?! Седи и чака да падне тавана …. 🤦😂
Тия всичките са хвани едния, удари другия…
Драго от зоопарка да изкара някоя маймуна, по-добра работа ще свърши от неговите хора.

# 403
Абе някак не ми е приятна като излъчване Гергана, дори самата актриса. Друго си е Юлия, със самочувствие, с присъствие, тая е точно, който не я е дръпнал, той не я е о*одил, ама иначе с претенции - момичето на тоя, момичето на оня, те я правят луда.

# 404
На Гера и дай само да се натиска по ъглите и евентуално да избоботи "Кво ти става бе?" Joy

Общи условия

Активация на акаунт