Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са мненията за главните герои Мая и Радо?
Какви са отзивите за актьорската игра в сериала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са мненията за главните герои Мая и Радо?
-
Какви са отзивите за актьорската игра в сериала?
-
Какви са реакциите към сюжета и развитието на събитията в сериала?
-
Какви са мненията за актьорите Калин Врачански и Владо Михайлов в сериала?

Мен би ме изкефил подобен завършек на сериала: Денис да зареже завинаги наркопласьорството и да завърти някакъв напълно чист, легален бизнес, да постави нещо като ново начало, заедно с Лора и окончателно да скъса с миналото. А най-големият моралист Калин да бъде позорно уволнен от полицията, след като се разкрие прикриването на жена му - сводничката и сина му - айтито на мафията (много е сладък Симката, но в крайна сметка работеше за наркодилъри, това са фактите). И ми се иска да видим някакъв катарзис в този човек, някак сам да прозре, че както Топал, така и той самият не е редно да е над закона и да поставя личните си интереси и болни амбиции над общото ("Топал го няма, Топал го няма" и бам - 400 кг хероин се отправиха към потребителите