"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 889
  • 789
  •   1
Отговори
# 375
😂😂😂😂
Диана, отдавна искам да те питам - на колко години си? Може да не ми отговаряш.
Иначе си посипвам главата с пепел, че не проявявам "уважение" към музиката му.😏👀

# 376
Диди, към онзи момент Лора имаше точно нулев избор. Най-малко пък Никсън можеше да вземе, той тотално я беше отрязал, защото Денис преди това почти му беше пръснал мозъка заради уж грешната информация, която Лора му беше дала. Полицай пък никакъв шанс да довлече там, как щеше да обясни ситуацията - чула-недочула, че той ще убива някого? Ива пък съвсем, защо да я забърква в тази история? Проблемът си беше неин и тя го реши, както можа. Но според мен друг избор нямаше. Simple Smile
Аз симпатизирам най-вече на актьора, за мен е голям талант този човек и не знам къде се е крил досега. И музиката му ми харесва. Че и рисува много добре. Много харизматична и всестранно развита личност. Simple Smile

# 377
Оказва се, че има един недостатък - не шофира. Що така се е оставил?
Това в кръга на майтапа, разбира се.

# 378
Да не му е уроки. Joy Много перфектен щеше да дойде вече. Smile
А сериозно ли не може? В сериала много пъти е бил зад волана...

# 379
А запис на признанието например? 🤔
Не можеше ли да направи?

# 380
Да не му е уроки. Joy Много перфектен щеше да дойде вече. Smile
А сериозно ли не може? В сериала много пъти е бил зад волана...
.

Ами някой го написа тук. Нетипично за мъж, но има и такива.

# 381
Не можеше ли да направи?
Това в съда няма тежест - нито аудиозаписи, нито видео. Щеше да й послужи като доказателство само за пред Денис, но той така или иначе разбра истината, като намериха отровата в дома му.

# 382
Владо Михайлов ми изглежда голям симпатяга като човек от интервютата, които съм гледала.
Като мъж не ми допада на външен вид, не е мой тип, особено пък преди, въобще не харесвам мъже с дълга коса. Но е супер харизматичен и талантлив, отвя ги всичките с присъствие на екран.

Дани Ангелов пък е другата противоположност - хубавец е, но като го гледах в Черешката, ми идваше  да му забия един. Ужасно се държа, въпреки че беше прав за някои неща, поведението му е супер дразнещо.

# 383
  • Галифрей
😂😂😂😂
Диана, отдавна искам да те питам - на колко години си? Може да не ми отговаряш.
Иначе си посипвам главата с пепел, че не проявявам "уважение" към музиката му.😏👀
Само тайните служби знаят на колко години съм  😉
Не бъдете груба, никой не кара да го харесвате. Човекът е готин,забавен,харазматичен, нищо лошо не е направил. Аз просто уважам такива хора като него,добри и талантливи. Респект. Той е рядко цвете. ❤

# 384
Не можеше ли да направи?
Това в съда няма тежест - нито аудиозаписи, нито видео. Щеше да й послужи като доказателство само за пред Денис, но той така или иначе разбра истината, като намериха отровата в дома му.
За сериала щеше да има тежест. 😉
Аз пак ще питам - според теб с каква цел отиде Лора сама?
Какво мислеше, че ще постигне?
Че то е напълно логично да предположи, че каже ли му, че е разкрит той ще я убие.
Не намирам логика в действията ѝ, наистина.
П. П. Диана - не ти давам повече от 20. От тайните служби съм. 👀

# 385
Лора според мен накрая вече не беше на себе си след като Денис и компания тотално я отсвириха и не й позволиха да припари и да разкаже каквото знае. Беше отчаяна вече от безизходица. Мисля, че 99% от жените в реалния живот в тази ситуация щяха да се приберат по къщите си и да си реват тихо под юргана. Grinning Да, ама не. Като на филм Лора отиде самоотвержено и се конфронтира директно с Огнян. Тя така или иначе друг ход вече нямаше. И нямаше с кого да отиде... Може да е таяла малка надежда той да се откаже... А може и да е подозирала, че ще се стигне до крайност и затова е взела и оръжие, т.е. отишла е подготвена. Wink Не знам, много неща в поведението на Лора са ми били нелогични, но не и в тази ситуация. Като цяло не съм фен на образа й, има си и тя кусурите.

# 386
В момента, по Нова Телевизия, Влади Михайлов! ( Неделя, 9 сутринта)

# 387
Страхотни откровения от Драго и Велин. Разчувстваха ме, особено Велин(актьора де).
Мая като го гледаше с притворени очи и съмнение.. ей колко е красива тази жена.

# 388
Измислих го!!! Драго някак си получава опрощение и започва да работи за полицията, като с Калин и Черкезов се обединяват срещу Лошите Акарди и Юлия. И 4ти сезон се нарича Баджанаци. Така вече ще можем спокойно да си харесваме Драго/Влади без моралистите да ни нашокват репите във всяко второ мнение. Даже и шапката съм измислила - връткат се тримата баджанаци сред някакви пушеци там, а зад тях Ивето изплува и гледа фатално.
П.С. Дианчето си е детенце, ама си я обичкаме. И не се заяждайте с нея, зщото си е нашето детенце. Simple Smile

# 389
  • София
Айде, Ива накара Лора да се чувства виновна за гнусняка Калин, който и уби детенцето... Ми, браво! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт