"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 898
  • 789
  •   1
Отговори
# 360
Може ли да ми обясните какво казаха на Денис та той се усети, че Сандо е предателя? Два пъти връщах и не разбирам... Grinning

# 361
Даниелче, явно с теб сме мигали на някоя важна серия.

# 362
Ами този Махмуд с когото лекето щеше да прави бизнес е полицай под прикритие. И сега този като разказа случката с Махмуд как го е нахендрила полицията, Денис веднага стопли че братчето му си правии сделки с куките.

# 363
  • Пловдив
М да, ама ще е късно...Лорка ще направи самопризнания и айде...плана оттече..

# 364
Леле, Денис се самобичувал. Не ми пука, ако ще и в манастир да влезе. Това няма да го извиси в очите ми. За мен ще си остане престъпник. 👌

# 365
  • Галифрей
Няма защото имаше една снимка bts сцена  Лора и Мая в кола тъй че ще я изкарат. Да съжеление както написа Алиса в тази държава справедливост няма, има само кризи.

# 366
Ама стига разказвахте от тук от там какво ще стане занапред.Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 22:25 от Amber*

# 367
Леле, Денис се самобичувал. Не ми пука, ако ще и в манастир да влезе. Това няма да го извиси в очите ми. За мен ще си остане престъпник. 👌
Че е престъпник, няма две мнения. Но колко пъти казваше, че е "боклук" и затова се и събра с Юлия след раздялата с Лора, понеже смяташе, че си приличат. И на Лора казваше много пъти "бягай от мен, защото убивам всичко, до което се докосна". Затова е толкова симпатичен на публиката - романтичният мафиот, който само прилича на кумчо вълчо, а в същността си е мек като памук. Grinning

# 368
Не мисля, че е мек като памук. Че и любовта му към Лора не успяват да предадат реалистично. Но приемам, че е от сценария.
С което не оправдавам Калин и действията му естествено.
Но и Лора нямаше да изпадне в тази ситуация, ако беше малко по - умна.
А тя отиде директно при мутрата да му каже, че го е разкрила. Какво очакваше да се случи - да се покае и помоли за прошка? 🤔

# 369
А какво можеше да направи? Опита всичко. Денис беше дал тотален отпор, не я изслуша. Какъв избор имаше, освен да отиде директно при Огнян? Това беше последният акт на отчаяние. Ако не го беше направила, любимият й щеше да загине.
А това за памука беше иронично. Естествено, че не е. Но в любовта си към Лора е, тогава е нежен, грижовен. Това е доброто, което зрителите виждат и заради това симпатизират на "злодея". Wink

# 370
Зависи от сценаристите. Аз например щях да извикам някого с мен. 👀
Най - добре щеше да е Никсъна. В краен случай - дори полицай. А можеше и Ива, която да заснеме всичко. Или нещо 4то,но не и пряка конфронтация със сигурност.
Аз като зрител не симпатизирам на Драго заради любовта му към Лора. А и май повечето симпатизират на човека от реалния живот, не на героя му. 😉

# 371
Аз на актьора май не симпатизирам - за Влади иде реч. Един ми е дребен такъв, пък и тая коса, мне, не ми харесва. Но във филма да, макар че не харесвам такива зализани принципно.
А Лора към оня момент нямаше голям избор от компания, най-малко пък Никсъна. Никой не искаше да я изслуша.

# 372
Аз не съм фенка на човека, а стана ясно и на героя. 😜
И като певец не ми харесва, не е моята музика просто.
Относно Лора - нямала голям избор - ок.
Но какво очакваше да стане на тази среща? 🤔  Да го беше обмислила, да беше набрала някой по телефона, да беше направила запис на разговора. Нещо, каквото и да е.
А тя направи едно нищо. Пък после - леле Мале. А, да - спаси любимия, сега той спасява нея. И така поне още 2 сезона. 😂

# 373
  • Галифрей
Причината по която обичам Драго,че е сложен персонаж и те са най- интересни. Не е еднопластен ако беше примерно такъв  и “добър герой” тн. щеше да е акци дразнеш и скучен. Аз съм фен и на персонажа и акьора.
Добре де разбрах,че не ви харесва Владо( всеки си има вкус) Той е страхотен човек ( даде ми сърце като му написах коментар колкото е  добър,прекрасен,талатлив и тн 😳) с голямо сърце и желание да прави изкуство. Малко хора като него има у нас. Аз бих отишла 2 часа на опера да го гледам.
Че какво му е на музиката? Ако правеше “ музика” като Криско и песни с имена примерно ‘ Ела ме изяж’ какво щяхте да кажете? Аз разбирам,че рок музиката не е за всеки, ама човека е вложил душа и сърце. Дами малко уважение моля.

# 374
Не познавам музиката му. Харесва ми как играе във филма.

Общи условия

Активация на акаунт