"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 920
  • 789
  •   1
Отговори
# 615
И аз мисля, че няма да има хепи енд, само казвам какво ми се искаше... Поне на книги и филми обичам след драмата да изгрее слънце, ясно е, че в живота много често "ядем дървото"... Grinning

# 616
Мисля, че не е листчето от дилъра. Май преди да тръгнат, Михайлов спомена, че братовчеда се е обадил.

# 617
  • Галифрей
Няма да има хепи енд кажете един бг сериал ( не комедия) с хепи енд? За съжеление няма   щастлив край ще си има отворен край. Когато стане  големият финал на сериала те ще го съобщат още като пуснат  първото промо. Ще видим след малко какво са направили.

# 618
Може би нещо съм пропуснала, ама как дилъра е разбрал подробности за срещата?
И излиза, че дилъра е информатор на полицията ли?
И аз не разбрах как се докопа до тази информация, при положение, че Дани от "София ден и нощ" го отряза и не му каза нищо.
И аз това идвах да напиша Simple Smile

# 619
Мисля, че не е листчето от дилъра. Май преди да тръгнат, Михайлов спомена, че братовчеда се е обадил.
Сякаш сомена нещо с братовчеда, да. Ама много несериозно да си измиват ръцете с тях, в началото беше забавно...

# 620
Ако следят настроенията в социалните мрежи вече са разбрали колко фенове има Радо ,редом с Влади.Така че, не смятам че биха се лишили от втората "златна кокошка".

# 621
Сякаш сомена нещо с братовчеда, да. Ама много несериозно да си измиват ръцете с тях, в началото беше забавно...
Те тия братчеди им решиха всички случаи … само дето изпълнението на ДАНС беше излагация  Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 20:19 от rady_plovdiv

# 622
  • Пловдив
Калин нелегално ли ще ходи на акция?
Това е голям проблем, ако го убият.
Колегите му ще загазят яко.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 22:13 от Ket_G

# 623
Ако следят настроенията в социалните мрежи вече са разбрали колко фенове има Радо ,редом с Влади.Така че, не смятам че биха се лишили от втората "златна кокошка".
За Радо не ми се вярва, Никсъна обаче ми е на кантар, много го свързвам с образа на Косъма от Под прикритие, затова може би ми е по-логично, въпреки че не ми се иска.
Видях сторито в иг на Дани Ангелов, да не е Черкезов накрая аут?

# 624
Недомислица до недомислица. В действителността мафията владее политиците и съдебната власт, а не обратното.
А тук някакъв си прокурор разиграва на малкия си пръст Денис и Денис нищо не може да му каже, а изпълнява като ученичка.
В живота досега я да го е заплашил с убийство, я да му е метнал някаква солидна сума и Лора отдавна да е на свобода.

# 625
Това си мисля и аз, няма как някакъв прокурор да върти един мафиот от голям мащаб на малкия си пръст. В живота щеше да е отстрелян, ако не прави каквото трябва.

# 626
Заложен е животът на жена му.В предният сезон и той разиграваше политици и  данъчни доста.

# 627
Още по - нелепото е, че се оказва, че Денис НЕ е най - големия наркобос. Но пък ГДБОП само него преследват. 😜 😂

# 628
  • Галифрей
Ми за тях другите престъпници не съществуват само Денис. 😂
Както каза Stella така е в реалният живот, досега Денис да го е гръмнал тоя  прокурор и да е изкарал жена си от ареста. Ама в тоя сериал нещо близо до реалноста тук има ли? Харесва ми по начина как  снимат София  пускат дрона и човек ще си каже, брей колко е хубов град. Закриват мизерията.

# 629
Да гръмнат Черкезов освен, а бебето на Зайка да е от него и после с Калин драмата, ще го гледа ли, няма ли да го гледа - още едни 65 епизода.
Майчето да не се появи на срещата. Тя ми е любимката и ако е жива - ще гледам Smile

Общи условия

Активация на акаунт