👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 41 124
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • Sunshine state
Ауу, много хубава новина! Чакам го с нетърпение. 😁

# 32
Предишни години почваше +- 1-2 дни с МШ ..по спомен края на Февруари може би тази година ще почне на 28.2.

Аз пък гледах в Уикипедия, че е почвал формата все последната седмица на февруари, във вторник иии според моите сметки, почва на 22.02.2022г.... Яко двойки Smiley

Нямам търпение да започне, че да има какво да гледам. То иначе само "Кошмарите" ми хващат окото. Дано да има някой запомнящ се образ като Никола - т.е. човек, който е възпитан, знае какво и как да направи и си работи кротко и спокойно Simple Smile
Ще хрърля и един поглед на Сървайвър, който е възможно да започне на същата дата, но най-вероятно ще изгледам само първия епизод.

# 33
Привет! С удоволствие се присъединявам към темата, благодаря за която!
Неочаквано видях рекламата за нов сезон, въобще не очаквах, но се зарадвах  Simple Smile
Радвам се и за Реджи със супер сладкия акцент Kissing Face, беше моят любимец.

# 34
И аз тези дни случайно видях рекламата по ТВ. Чакам началото с нетърпение Grinning

# 35
Днес е снимано в Копривщица!

# 36
Здравейте, и аз се присъединявам към темата, много го харесвам този Hell' Kitchen. Yum
Онзи ден видях в Инстаграм стори на Гери Малкоданска, заедно с мъжа ѝ, синоптичката на Нова Лора Георгиева и един водещ на спортните новини, по едно време се изявяваше и при Гала. Мисля, че бяха от ВИП гостите на някоя от вечерите.Thinking

# 37
  • IC 1101,Abell 2029
Без шеф Ангелов това предаване нямаше да струва и пукната пара.Гледал съм малко от конкурентният формат.Еми,щях да заспя.Очаквам в такова шоу да има най-вече сблъсък на характери.Ако търсех кулинарни съвети,то в youtube си има хиляди видеа на тази тема.

# 38
На  Ангелов много му отива тази роля,но и аз съм пристрастна защото ми е любимец. Конкурентите не съм ги гледала от както Ангелов се махна

# 39
  • Испания
Тази година няма МШ, така че няма конкуренция. Не мисля, че бозата, която ще прави Роу, ще му бъде конкуренция.

# 40
  • Велико Търново
Тя даже, поне засега, не се очертава да е пряка конкуренция на Хелс Китчън. Всички делнични вечери на bTV са заети в праймтайма, неделната също, значи остава да е в събота.

# 41
  • Другата България
Радвам се да видя познати лица.
Засега ще следя основно вас за новини.
Нещо прогнозно като дата на стартиране и дни на излъчване има ли?

# 42
  • Велико Търново
Аз поне не съм засичала. Имам усещането, че от Нова чакат последния възможен момент да обявяват такива неща, за да не може конкуренцията да си пренастройва схемите спрямо тях. Бе малко "детска градина" ми е положението.

# 43
От 20 ли го даваха по принцип?

# 44
  • Испания
От 20 ли го даваха по принцип?

Всеки сезон е различно.

Сега няма официално обявена дата. В Уикипедия всеки може да пише. 15 февруари е вторник, така че би могло да започне и тогава.

Конкуренцията между каналите е нещо нормално. Става въпрос за много пари, рейтинг и реклами.

Общи условия

Активация на акаунт