👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 988
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Поне скандалите не са съвсем режисирани. Няма какво да се правя на света вода ненапита - това е шоу, а не научно-популярен филм, в който трябва да се следи за езика.
Как им помните имената кой кой е? Аз ги гледам само по физиономии и зная имената на най-големите издънки и на Валентина, която се вижда, че ги знае и ги може нещата. Виктория се опитват да я пробутват като любимка, но тя не може да понесе, че Валентина е тежката артилерия и е по-добра от нея.

# 451
Отвратително е, че не цензурираха. Аз също с близки приятели използвам по-пикантни и понякога леко цинични смешки, но в ефир е недопустимо. И то не тези, които го говорят. Мъжете си говорят. Нормално. Но Нова да го излъчи е дъно.

# 452
  • Другата България
Тупарев да изпусне ББ елементи???
Няма шанс, и по-зле предвиждам да става.

# 453
И аз не ги различавам повечето. Те и да могат да готвят други роли са им раздали. Скандалите и истерията ми идват в повече. Най-вероятно такива са ги подбрали умишлено. В началото на темата имаше въпросник за участие. Въпросите не бяха само кулинарни.
За случая с Юра. Всъщност тези в кухнята трябва да си издадат резервацията. Тя само трябва да ги проверява. Изключвам, че не я знам какво проверява като не знае кое как се прави.
Димитър ми беше симпатичен, но не е за там. Даже и не знам защо са го набутали - нито интрига, нито скандали....

# 454
Meн пък все повече не ми харесва Снгелов как се държи и изказа му!!
🤮🤢 предното предаване на Копривщица като бяха .."какви са тия използвани дамски превръзки беее?"
 А де,  какъв е тоя изказ по ТВ беее?

# 455
То и на него може и да не му харесва. Сценария си е сценарии, плащат му, за да ги казва. Съмнявам се някои от изразите да му идват от вътре и се съмнявам така да се държи в собствената му кухня.

# 456
  • София
Именно, Ангелов ги обижда в прав текст, в очите, а те трябва да мълчат. За мен това е по-гадно от скандалите помежду им. Но явно сделката ги устройва - той ги обижда и крещи, а те си траят, за да останат във формата и да станат популярни.

# 457
  • Другата България
Димитър ми беше симпатичен, но не е за там. Даже и не знам защо са го набутали - нито интрига, нито скандали....
Той затова и си тръгна пръв.
Именно - нито интрига, нито скандали.
Които продават.
Скука.
Геновева с диазепама поне може да крещи и да лъже. Добрякът Митко просто е сбъркал формата.
Новият - Артур, е невидим.
Натрапват ни постоянно Камен с мишата физиономия, който гот..., опс, злослови и говори цинизми. Някой да го видя да готви? Откакто холандчето влезе, фокусът е и върху Николай. А върху кого да е?
Добър готвач като Емо също се губи. Ама и той горкия объркал формата, решил, че е там, за да готви...

# 458
Тази година съвсем отива в друга посока това предаване, ако преди готвенето беше основно, то сега е сеира, колкото по-долен тип, по-добре.

Мен ме възмущава чупенето на чинии, хвърлянето на храна и изсипването и по участниците. Няма нужда чак толкова да преиграват.
И аз обичам сеир да гледам, но има една тъъъъничка линия, която, като се премине, и се избождат очи вместо да се пишат вежди.

# 459
  • София
Аз много го чаках това предаване, а сега ми идва в повече с тези цинизми, псувни, скандали и може би бой. Ужасна агресия има между участниците, особено в женския отбор. И Ангелов не се спря да дрънка глупости. Яд ме е, че Юра не си тръгна, ужасно долно лъжливо същество. Димитър е добряк, но няма полза от него в предаването.

# 460
  • Sofia
“Конкуренцията”се завръща...даваха преди малко реклама за кастинг за МШ

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 10:33 от Doli

# 461
Хайде и аз тук...
Сеира тази година наистина е пълен, простотията и тя на макс...от всичко по много, само не и от готвенето.

Чудя се нещо друго, не знам дали е коментирано.
Повечето участници имат дългогодишен опит в ресторанти, отделно има такива от ресторанти в чужбина и т.н.
Добре де, там какво са готвили?
Едни яйца не могат да направят...бекон да изпекат. Не знаят основни неща за работа с продукти, кое как се пече и приготвя.
Менюто им е от 3салати, 3стартера и 3основни.
Малоумен трябва да си, че да не запомниш в кое, какво се съдържа.
Салатите вечно безвкусни, че и всичко друго.
Е колко да изтървеш този оцет и сол???

# 462
  • София
На мен затова все по-безинтересно ми става по време на резервациите и цялото охкане и ахкане за гостите. Гостите и те са едни селебритита, направо е срамота. Поне да го ударят на сеира в спалните, че иначе става все по-скучно.
В оригиналния формат с Рамзито имаше по-интересни интриги в самата кухня, явно бяха подбрали участниците по-безскрупулни. Нашите са като на пионерски лагер.

Все пак видях, че Виктория правеше две чинии вчера на състезанието, явно това е част от формата, макар да показват само една накрая.

# 463
  • София
Супер за МШ, нямам търпение.
Гледам и тук, ама не ми е много любим като формат.

# 464
Камен ми е най-противния от всички. Търсили са Петко, ама не аа намерили.
На мен нещо друго ми прави лошо впечатление от първия епизод. Ако ме се лъжа, в 3 сезон имаше една блогърка, нещо с М. Спомням си, че беше голямо конте и уж се опитваше да флиртува с Ангелов. На нея няколко пъти ѝ правеше забележки за кърпата (банданата), че ѝ е на ръката, на не знам си къде още, не била моден аксесоар. Сега има поне 3 от червения отбор, които в даден момент изобщо не я носят, но за тях няма проблем. Поне като дават някакви изисквания, да си държат на тях. Функцията на тия кърпи е да не пада коса в ястията, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт