👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 818
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
То не само изгорелия вид, ами имам чувството, че има и мазни наслоявания. Поне така ми изгледат от малкия екран. Да купят нови съдове и да не се излагат с тия гледки като от кухня на китайски ресторант

# 541
За мен скандала тръгна заради Валентина. Още от караваната започна да нарежда. Колкото и да я гласят за лидер, не е. Истинския лидер знае кое и как да каже. Знае как да се сработва с хората, за да върви работата. Тя иска да пляска, съотборниците да играят. Ако не се лъжа, тя даже се заканваше да се саморазправя с някой от караваната. А Деница пали от четвърт оборот. Още от преди да започне резервацията каза на Валентина да не ѝ говори. И на мен да ми местят тиганите в кухнята, и аз ще се ядосам. Валентина изгони Мариела (Мирела?), защото не можела да се справи сама. Ама нямаше против да остави стейшъна на въпросната с един човек. Важното е да не се дъни тя. Юра е ясно, че не е за там от първия епизод. За мен знае, че не е за там и симулира всичко.

# 542
А на какво се казва Стартери, какво правят на тая станция?

# 543
  • София-Младост
Къде в Сф е снимано началото с пожарникарите, знаете ли. Има ЛИДЛ на близо.

Стартер е предястие.

# 544
  • София
Да, чух, че се караха още в караваната. И аз да бях, щях да й се опъна. Да ходи да си двика вкъщи.

# 545
  • Sofia
Къде в Сф е снимано началото с пожарникарите, знаете ли. Има ЛИДЛ на близо.

Мисля ,че е тази в Красна поляна,отдясно,по пътя за тунела към Люлин 🤔

# 546
Мисля, че е в района на общ. Витоша. Там има такива сгради за тренировка на пожарникари и наблизо нов Лидл

# 547
  • София
И нови съдове да купуват от предаването, то от това, което се излъчва, не виждам участниците да са дисциплинирани, за да ги поддържат чисти. Много от тях ми излъчват енергия на небрежни типажи. Отпуснати  физически и душевно. В предни сезони, като видях как ги мият съдовете - изплакват и хвърлят. Не знам в какви заведения са работили на запад или какъв стаж имат, но и сценария не може да прикрие безхаберието им.

Иначе това ли е заведението на Ангелов? Вчера се замислих, че ми идва некомфортно. Двете кухни да са изложени челно пред гостите, то вярно за шоуто, но като не се снима пак ли се използват? Не би ми било комфортно да слушам тропане на тенджери и тигани. Някой ходил ли е, когато не се снима, да пише как е?
Идеята с тази количка готвачите да готвят пред гостите също ми е доста некомфортна и неловка. Събрали сте се с приятели и изведнъж идва някакъв човек като индийски търговец на гевреци с тази количка да готви и да се гледате умната. Неловкоооо Rolling Eyes

# 548
  • София
Мисля, че снимат в къщата на ББ. Всичко е декор.

# 549
  • Другата България
Наистина ли смятате, че това е заведението на Ангелов /и кое "заведение", той има няколко ресторанта/?

# 550
  • София
Наистина ли смятате, че това е заведението на Ангелов /и кое "заведение", той има няколко ресторанта/?

Не знам и за това питам Grinning

Мисля, че снимат в къщата на ББ. Всичко е декор.

Борисов?

# 551
  • Другата България

Да.
Но тази в Барселона, не в Банкя.
Директно от там излъчват.

ББ = БИГ БРАДЪР

Това е ТВ Шоу, всичко е сценарий, декори, сцена, постановка.
Само шефа е истински.

# 552
хаахахах Борисооов Grinning може би Биг брадър?

# 553
Не, ресторантът на Ангелов е друг Wink
Не смея да пусна линк, да не каже някой, че е реклама.

# 554

Идеята с тази количка готвачите да готвят пред гостите също ми е доста некомфортна и неловка.
Интересно е така като готвят пред теб, особено нещо с пламъци като е. Един път само съм гледала, хареса ми. То е все едно сервитьорът като дойде да сервира, пак се прекъсват разговорите на масата. Малко е по-дълго, обаче пак не е много, защото всичко е приготвено и яденето само се довършва пред теб.
Естествено, ако те притеснява или не искаш да гледаш, си казваш че не искаш и изобщо не ти карат количката. Ти още като поръчваш, в менюто пише кои яденета с с демонстрации, можеш да ги откажеш още при поръчката.

На тиганите не им пречи, че са черни отдолу, аз готвя на газ и имам един суперстар тиган, другите са нови, обаче все в него готвя. Всичко ми се получава много добре. Като взема друг и все нещо не ми е удобен. Хич и не се занимавам да го излъсквам отвън, ще му се загуби чара и автентичността.
Една участничка в американския мастър шеф си беше донесла 100 годишния тиган на баба си, да прави месото в него, и той беше така черен. Журито много се възхити.

Общи условия

Активация на акаунт