👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 934
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
Юра....тази жена защо се мъчи, та и нас мъчи, не знам.
Да хваща пътя и да ни спаси от себе си, че не се търпи.
Деница е мега дразнеща, много неприятна. Казвала съм го, но пак да го кажа.
Продължавам да харесвам Валентина.
А Мариела е ясна, отдавна.
Няма да стане топ-готвач от нея, ясно е.

# 526
  • Велико Търново
В промото май дават, че Иван си тръгва сам.

# 527
  • Другата България
Ако е така - жалко.

# 528
  • Sunshine state
Напрегна ме Валентина мен, колкото и да е можеща в кухнята, мисля че има проблем с нервите. Деница и тя е проклета, ама по друг, по-първичен начин. Юра да си ходи, не е за там тази жена. Кефи ме Вики, с лекота й се получава общуването с другите.

# 529
Не знам нито как готви Валентина, нито Деница. Ама такива крясъци и истерия не са за там. Правилно го каза Деница не е тук мястото да се бутат и да викат. Не разбрах от къде им тръгна скандала. Но поведението на Валентина не е ок, трудно бих я изтърпяла.
Юра в някое сериалче по Нова, някоя драмичка екстра ще й дойде. Като нямаш нерви си отивай вкъщи.

# 530
А храна, приготвена от злобни, нервни и бесни хора ядете ли? Енергията, която влиза в храната е… нямам думи.

# 531
  • София
А какво си мислиш, че нижат мантри ли? Крещят, и още как! Вкъщи с положителните енергии си готви! В ресторантите е екшън.

# 532
Има ресторанти, които са по-малки и цялостната им концепция е различна, поддържат наистина малко меню, масите са малко и е цялостно изживяване, много по-хубаво от ресторантите на известните шефове. Иначе да, концепцията на предаването е шефа да ги прави на 2 стотинки, те да клепат и да се учат как се прави паста от най-добрия. Но когато играчите се хванат за косите и пищят като ненормални в спалнята вече е изплискване на легена. Много са злобни, то им личи на повечето по физиономиите и веднага се намразват с хора, с които се познават от 5 дена

# 533
Да се излагаш така в национален ефир, жени на възраст, вероятно са им платили не да готвят, а да врещят, като коза на баир. Чак толкова елементарни сценки няма нужда да ни пробутват и по друг начин може да е интересно. Ако имаше по-малко критика и повече похвали, критиката щеше повече да хване интереса. А сега - всеки вика, шефа вика, те си викат един на друг. Голяма забава, нвма що. Много го чаках това предаване, но този сезон са го опропастили в моите очи.

# 534
Има сценарии, но според мен и има доза истина в поведението им. Личи им, че не могат да се понасят. Валентина как и се промени гласа..., това не е само сценарии. А ако е сценарии верно по сериялите да започнат работа, че са по-кадърни от голяма част от актьорите ни.

# 535
  • София
Валентина избесня и беше пред нервна криза. Това не е по сценарий. Другата и тя същата. Единственото предимство на първата е, че много знае и може, следеше и владееше положението. Ангелов се изхвърли със суперлативите, за да разпали завист и конфликт, който видяхме после.

# 536
Тиганите и тенджерите защо са толкова мръсни, мазни, загорели и гнусни?

# 537
  • София
Като готвят на газ и нещо не е наред с котлоните съдовете стават черни от долната страна. Мен ме догнуся как снощи в един тиган имаше някакво парче месо и един от мъжете сложи един тиган върху него, затисна го с дъното.

# 538
И така да е, на газ, ок.... огромни пари се наливат в това предаване, но после и огромни пари се печелят от рекламодатели. Не може ли просто да купят чисто нови съдове за този сезон? Тези тигани и тенджери май са от първия сезон още...

# 539
  • София
И така да е, на газ, ок.... огромни пари се наливат в това предаване, но после и огромни пари се печелят от рекламодатели. Не може ли просто да купят чисто нови съдове за този сезон? Тези тигани и тенджери май са от първия сезон още...
Предполагам,че са скъпи и не могат да ги сменят,когато решат, но голямата дъщеря ми каза,че в Белгия имало някаква пяна, напръскваш и всичко светва.И моите потъмняват отвън,колкото и да търкам, не се чисти.И киселини, и абразивни препарати ползвам, дъната потъмняват. Предполагам само с пясъкоструйка ще се изчистят. Готвя на газ и е регулирана, нямам проблем.Когато не е регулирана, има оранжеви връхчета на пламъка.

Общи условия

Активация на акаунт