👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 959
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз слушам,поглеждайки от време навреме, но ми гръмна  главата от крясъци.Горките пожарникари.

# 511
За Валентина ми е много странно - можеща е и готви супер, обаче толкова да не може да си овладее нервите. Не знам дали е единствено нейна вина - първо бургера трябва да се приготви, след това се топлят хлебчетата, видя се, че Елена бърза, обаче Валентина така да почва да вика... Странно е. Сценарий ли е или нервите ѝ са изпилени? 🤔

# 512
О, вече и стриптийз ни поднесоха .. мале това предаване удря дъното вече 🙄

# 513
Тъкмо идвам, дано е навреме за боя Grinning Викаха ли линейка вече?

# 514
  • Пловдив
След рекламите.

# 515
Все още не, те първа предстои😃

# 516
  • София
Ама и Юра къде се е набутала, като е зле с нервите?

# 517
  • София
За мен Юра е симулантка.
Само подобен танц на купона не очаквах.

# 518
Юра си изглежда болна според мен,бая бледа беше,не мисля че е от нерви припадъка.

# 519
Ох ама аз чак сега разбрах коя е Валентина... през цялото време, когато съм казвала Деница съм имала предвид Валентина Grinning

# 520
  • София
Тази година всички шоута рязко снижиха качеството за сметка на циркаджилъка. Да не използвам по- груба но по-точна дума.

# 521
Еее, видя се кой е дразнителя. Деница е тази, която първа започва и намеси децата. Аз съм на страната на Валентина - хем е можеща, хем не я е страх да им каже, че не стават. Мариела се обиди, ами да се обижда - толкова може и е факт. А лошото при Деница е, че дори и да може добре да готви, е много заядлива и агресивна. Да станеш от леглото си и да отидеш до Валентина, да ѝ се надвесиш отгоре и да ѝ размахваш пръст. Голям проблем има тази жена. Не знам какво е станало точно между нея и мъжа ѝ, но понякога жените дразнят страшно много, мъжете се изнервят и избухват и накрая са виновни за насилие. Пак казвам, че не знам какво е станало между тях, затова не искам да спекулирам, но е възможно и това да е сценария като я гледам как се държи тук.

# 522
  • Варна
Не ми стига Ангелов, че крещи непрекъснато, сега си доведе и беквокали- Валентина и Деница! Голямо викане...отщя ми се гледането.

# 523
  • София
Не успях да разбера каквобеше това за децата, какво си казаха?

# 524
Голяма скука с тия дИца! Мислих, че ще е по-интересно... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт