👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 815
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
С глас се смея и аз каква простотия написах с Борисов. Тотално забравих, че имаше такова нещо като Биг Брадър Grinning

# 556
Предварително се извинявам за въпроса,погледнах в началото на темата,но не видях линкове за гледане. Къде мога да гледам епизода от вчера? Преди Мари ги качваше,сега май не. На Нова плей не може да се гледа извън България. Благодаря.

# 557
  • София
С глас се смея и аз каква простотия написах с Борисов. Тотално забравих, че имаше такова нещо като Биг Брадър Grinning

Ха-ха Satisfied
Направо си го представих Sweat Smile
Нямат никакво оправдание за тази мръсотия.От ден 1 ми се набива в очите.Снощи като миеха пожарникарската кола им предложих да си занесат и тиганите( аз редовно си водя диалози с участниците) Simple Smile
Иначе за епизода-Юра е много важно да напусне играта,мъчително е присъствието й за всички.
Тези двете новобранки нали се сещате кога ще ги пуснат и защо ги вкараха изобщо.
Надявам се Иво? да не си стегне куфарите,не ги обичам аз тези неща.

# 558
  • София
https://playtube.tv/@anika
Viliiv, в този сайт потребителят качва всички тв формати

Вчерашният епизод
https://playtube.tv/watch/hells-kitchen-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE … _7NuNpKlkCaN.html

# 559
https://playtube.tv/@anika
Viliiv, в този сайт потребителят качва всички тв формати

Вчерашният епизод
https://playtube.tv/watch/hells-kitchen-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE … _7NuNpKlkCaN.html
Много благодаря!

# 560
  • Другата България

Ха-ха Satisfied
Направо си го представих Sweat Smile
Нямат никакво оправдание за тази мръсотия.От ден 1 ми се набива в очите.Снощи като миеха пожарникарската кола им предложих да си занесат и тиганите( аз редовно си водя диалози с участниците) Simple Smile
Иначе за епизода-Юра е много важно да напусне играта,мъчително е присъствието й за всички.
Тези двете новобранки нали се сещате кога ще ги пуснат и защо ги вкараха изобщо.
Надявам се Иво? да не си стегне куфарите,не ги обичам аз тези неща.
Иван.
Като гледах промото, мисля, че е подвеждащо.
Просто тази седмица трябва да си иде Юра.
Мъчение е това нейното.

# 561
А на какво се казва Стартери, какво правят на тая станция?
Май разядки разни, антипасти...

# 562
  • София
Къде в Сф е снимано началото с пожарникарите, знаете ли. Има ЛИДЛ на близо. ...
Пожарната на бул. Тодор Александров, близо до бул. Константин Величков и парк света Троица. ЛИДЛ го построиха на мястото, където едно време беше ресторант, плаж и баня „Чайка“. Отвори картата на ГУГЪЛ и въведи в полето за търсене тези данни: 42.70327544395216, 23.295345604841128 и то ще покаже къде е.

# 563
Аз съм от доволните, че разчупиха сезона с външни кадри и с демонстративния Шеф-Мобил, нека има нововъведения.
И съдовете не ме дразнят, това означава, че се ползват, а не бутафорни току-що закупени съдинки. В западните шоу-кухни също се използват такива с нагар. Едва ли са ги плакнали само с една водица.Wink
Относно двете трещялки - еднакво отвратителни. Валентина ги заблъска още в караваната на грила. Три момичета вече работеха, като тя взе да се бута и да дава заповеди кое кога да се приготвя. Може и като по-късно влезли с Деница да са си някаква конкуренция, но и двете ужасно товарят с простите си изблици, а уж децата им трябваше да се гордеят с тях.

# 564
  • София
Външните снимки са проточване на времето. Все ми е тая в кой манастир са отишли, коя баба ги учи да готвят и на колко висока стълба са се качили. По-интересни са индивидуалните битки на номинираните.

# 565
Жената на мъжЪ, не е ли с херпес на устните? Трябва ли това да става в кухня?!
Стриди нали се хапват всеки ден у нас, та всички са запознати.
Валентина и Деница са изключително натоварващи.
За Юра няма да казвам нищо, не е за там жената, ама са и обещали разни неща по договор.
Дани Спартак нали беше комбина със Светла/ресторант/ какво прави там?

# 566
  • София
Браво на Николай! Иван трябва да се хване под ръчичка с Юра и Андрея и да си ходят.

# 567
  • София
Къде в Сф е снимано началото с пожарникарите, знаете ли. Има ЛИДЛ на близо.

Стартер е предястие.
Във 2-ра РУБПЗН на Илиенци. Но началото е на друго място. Вероятно в индустриалната зона. Когато започнаха да готвят в караваните, беше вече в пожарната.
Това беше моята пожарна. Обичам си ги колегите. Но гостите пожарникари, бяха и от други служби. Момчето, което им показа как да съединят шланговете и ги включат към източника - казва се хидрант е от 2-ра служба. Много е точен, както и всички, с които работих. До днес са си моите момчета, поддържаме връзка редовно.
Извинявам се за отклонението. Слабост са ми.

# 568
Мале, тая Андреа е покъртително зле 😃😃😃😃😃 Ужааааас

# 569
След трътките започвам да броя колко пъти ще кажат пенис в минута Grinning Но с оглед на всичките им простотии предишните епизоди се радвам, че използват думата пенис, а не някоя от производните му Grinning

Общи условия

Активация на акаунт