Делене на сметки

• 23 484
  • 997
  •   1
Отговори
# 795
Нейната командировка не е обща ваканция. Тя има ангажименти. Епа и да ходи и да си поема разходите. И да виси там. Съвместното съжителство не е за пестене на разходи. И защо трябва да продаваш, ако се приместиш в неговия дом?

# 796
  • Далечният изток
Спестявай, спестявай от транспортни разходи. Така се купува годежен пръстен... И не пропускай да му паднеш на коляно, като по филмите... Или в Канадата пък може да имате други обичаи...

Аз сега разбирам, че хората заживявали заедно, за да пестят от транспорта...

# 797
Хората на 30+ сме и наясно, че всеки може да даде гръмки обещания без покритие.

# 798
Каква командировка?

# 799
Нейната командировка не е обща ваканция. Тя има ангажименти. Епа и да ходи и да си поема разходите. И да виси там. Съвместното съжителство не е за пестене на разходи. И защо трябва да продаваш, ако се приместиш в неговия дом?
Това с командировките ти го измисли. Аз говорех от самото начало за ваканции. Дидо, обяснявам бавно и славно. Канадците ходят на ваканция в чужбина, защото сме твърде на север и морето ни е студено.Nature Snowflake
Защото данъците и поддръжката на дом не са 100лв годишно и е икономически нецелесъобразно да го държиш празен.
Аз сега разбирам, че хората заживявали заедно, за да пестят от транспорта...
Обясни го на Дидо! Той твърдеше, че пътуването предполагало несериозност на връзката. Сериозните живеели заедно. Бе ти да обичаш някого, едно пътуване ли ще те спре?!
Има хора които пътуват по 3 и повече часа на ден за да отидат на работа.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 00:10 от Ravenna

# 800
  • София
А, беше влюбена, нали Wink

# 801
Как съм измислил командировките, виж въпросника. И тук данъците не са стотина лева, а ако ги букваш ще докараш добър допълнителен доход.
И що си мислиш, че тук ядем доматите с колците?

# 802
Как съм измислил командировките, виж въпросника. И тук данъците не са стотина лева, а ако ги букваш ще докараш добър допълнителен доход.
И що си мислиш, че тук ядем доматите с колците?
Колко плащаш за имот годишно? Съмнява ме, че чак до допълнителен доход ще го докараш, освен ако доходите ти не са прекалено ниски.
Да бях и го преболедувах вече.

# 803
И кво ся, любовта като попремине и се почва деленето ? Като обичаш, не правиш сметка кой дал, кой взел.

# 804
Бая плащам, като всеки. Сигурна ли си, че си счетоводител, ако смяташ отдаване на имот като допълнителен доход само при ниски доходи?

# 805
  • София
Офисен планктон е.

# 806
Бая плащам, като всеки. Сигурна ли си, че си счетоводител, ако смяташ отдаване на имот като допълнителен доход само при ниски доходи?
Не мога да го отдавам под наем. Синът ми живее в къщи.
И кво ся, любовта като попремине и се почва деленето ? Като обичаш, не правиш сметка кой дал, кой взел.
Не правиш, докато не се освестиш, че любовта е едностранна.
Ако не беше, нямаше да има проблем той да дойде да ме види, а не аз него.
Аз също имам деца, но никога не съм ги споменавала като залог за бъдещето ни щастие.
Докато той заяви, че всичко зависело от децата му. Аз нямам време да ги чакам да пораснат. Те все пак са на 20 и 25 години.

# 807
  • София
Ревена, хайде аут.
Пусни си тема за поредния тъп… Аааа, несподелена любов.

# 808
Ревена, хайде аут.
Пусни си тема за поредния тъп… Аааа, несподелена любов.
Пусни ми ти! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Знам, че ме обичаш.JoyKissing Heart

# 809
  • София
Колкото всички досега са те обичали Grin

Общи условия

Активация на акаунт