iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 124

• 58 974
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравей, Денис,
Този колаген добър ли е? Пише, че може да се слага в кафето, а т теб знам, че колаген се пие на гладно, та този
Скрит текст:
дали наистина може в кафето и дали се усвоява така? И може ли да се сложи захар в кафето с колагена?

https://www.iherb.com/pr/great-lakes-gelatin-co-collagen-hydroly … tinued-item/52774

Мерси предварително!
Здравей!
Този Колаген е хубав, но вече не се предлага в сайта.
Много марки посочват, че колаген може да се приема с кафе, чай..., но, не е точно така, защото високата Т ( над 400С променя структурата му и влияе на неговата бионаличност, както и смесването му с въглехидрат и/или мазнини. Максимално се усвоява, когато се приема с вода... но, всеки е свободен да си го приема както иска Simple Smile

Денис, удачно ли е това Алое за пиене от тийн на 15, във връзка с проблемна кожа, акне?
Скрит текст:
Да, това Алое Вера е много хубаво, притежава сертификат за кач-во и чистота.
Подходящ продукт при проблемна кожа - акне, АД...
Започва се с ниска доза - първо след хранене, ако няма проблем със СЧТ - на гладно, с вода.
Високата доза може да причини диария.
Дозата за 15 г. е около 2/3 от тази за възрастни. През деня да се приема повече вода.
Може да се ползва и локално, като лосион
След отваряне - да се съхранява в хладилник.

iHerb® код:   YUL919
5$ намаление - за първа поръчка
5% за следващи

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 06:43 от denis.

# 511
Здравейте,  като си правите поръчка към iherb какво цени плащате за доставка? Опитвам да си поръчам easy Iron на country life, продукта е на много хубава цена но шипинга до бг е малко над 50лв с DPD. Такива ли са цените Dizzy Face
Здравей!
Разгледай тези продукти дали ти харесват - комбинацията дава Безплатна доставка:
Желязо
https://www.iherb.com/pr/country-life-easy-iron-25-mg-90-vegan-capsules/17369 може да поръчаш и повече от един брой
Омега 3 детска, но може да се ползва и от възрастни
https://www.iherb.com/pr/oslomega-norwegian-kids-omega-3-fish-oi … l-oz-200-ml/96253 ...  2 броя
АлКар за отслабване, чисти мазнини и т.н. ... в момента е на  - 35% намаление ( 30+5% от перс. код)
https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-acetyl-l-carn … 3-oz-100-g/104975 ... 1 брой
ПроБ
https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-lactobif-prob … ie-capsules/64008 ...1 брой

Само с 2 броя АлКар - също дава Безплатна доставка

Благодаря Денис!

# 512
  • София

Brands of the Week
- до 20% намаление
- с персонален код, още 5% => 25%
валидни до  16 февруари - 20:00 ч. н. вр.

# 513
Може ли да ми кажете как се приемат Глюкозамин, Зеленоуста мида и МСМ ?

# 514
  • София
Може ли да ми кажете как се приемат
Скрит текст:
Глюкозамин, Зеленоуста мида и МСМ ?
Глюкозамин формула и МСМ се приемат на гладно с вода, час преди хранене... и след като са отделни продукти, за да се усвоят максимално може да ги приемаш с интервал от поне 30-40 мин.
Първо на гладно МСМ, цялата дневна доза на един прием... ако е за болки, скованост на ставите, възпаление на  връзки, сухожилия, мускули...дозата трябва да е поне 3 грама, за да има ефект от нея/някакво облекчение/да се усети...след 30-40 ми - Глюкозамин формулата.... след час, може да се храниш.
Глюкозамина се приема 2 до 3 пъти на ден, в по-ниски дози, за да се усвои максимално
Зеленоуста мида - след хранене... добра комбинация  е с Омега 3 на един прием, Започва се с малко по-висока доза (100+ 50%... нещо такова), която след месец прием, може да се намали. Дозите, най-често са 3 до 6 грама на ден ... когато продукта е хубав ( напр. да е посочено, че е  Perna canaliculus от Нова Зеландия, качествен и чист... защото все пак е мида - отрови, токсини,  може да причини най-малкото гадене, диария, обрив, алергия )
Не искам да те плаша, а да ти обърна внимание да внимаваш и добре да проучваш откъде какво купуваш.
Имам спомен, че някой имаше проблем с такъв продукт и сме коментирали страничните ефекти.
Tя има способността да акумулира, от тежките метали - кадмий... както го правят и ягодите, ако почвите са замърсени с него. Simple Smile

код NTA15  15% намаление
на:
Nature's Answer

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 20:51 от denis.

# 515
Изключително полезно! Благодаря!
Може ли да ми кажете как се приемат
Скрит текст:
Глюкозамин, Зеленоуста мида и МСМ ?
Глюкозамин формула и МСМ се приемат на гладно с вода, час преди хранене... и след като са отделни продукти, за да се усвоят максимално може да ги приемаш с интервал от поне 30-40 мин.
Първо на гладно МСМ, цялата дневна доза на един прием... ако е за болки, скованост на ставите, възпаление на  връзки, сухожилия, мускули...дозата трябва да е поне 3 грама, за да има ефект от нея/някакво облекчение/да се усети...след 30-40 ми - Глюкозамин формулата.... след час, може да се храниш.
Глюкозамина се приема 2 до 3 пъти на ден, в по-ниски дози, за да се усвои максимално
Зеленоуста мида - след хранене... добра комбинация  е с Омега 3 на един прием, Започва се с малко по-висока доза (100+ 50%... нещо такова), която след месец прием, може да се намали. Дозите, най-често са 3 до 6 грама на ден ... когато продукта е хубав ( напр. да е посочено, че е  Perna canaliculus от Нова Зеландия, качествен и чист... защото все пак е мида - отрови, токсини,  може да причини най-малкото гадене, диария, обрив, алергия )
Не искам да те плаша, а да ти обърна внимание да внимаваш и добре да проучваш откъде какво купуваш.
Имам спомен, че някой имаше проблем с такъв продукт и сме коментирали страничните ефекти.
Tя има способността да акумулира, от тежките метали - кадмий... както го правят и ягодите, ако почвите са замърсени с него. Simple Smile

код NTA15  15% намаление
на:
Nature's Answer

# 516
Здравейте, помня, че преди време имаше код за първа поръчка през приложението. Отдавна съм го свалила, но още не съм го пробвала, а сега не виждам и кода на първа страница.

FLR252 код за отстъпка

# 517
  • София
Много ще съм благодарна ако ми помогнете да намаля максимално доставката до БГ, от два дена пробвам различни варианти, но под 27 лв. не успявам да го докарам.

Искам да поръчам:
https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-california-go … in-softgels/85180

https://www.iherb.com/pr/natural-factors-cherry-concentrate-supe … 90-softgels/42254

https://www.iherb.com/pr/solgar-u-cubes-children-s-multi-vitamin … 120-gummies/56616

https://www.iherb.com/pr/natural-factors-zinc-citrate-50-mg-90-tablets/2671

# 518
  • София
Много ще съм благодарна ако ми помогнете да намаля максимално доставката до БГ, от два дена пробвам
Постигнах Безплатна доставка, като увеличих Омега 3 - на 2 броя и добавих:
 1 брой от тази детска Омега 3
+
11 броя от тази мостра ПроБ може да се ползва от възрастни и деца
... с код VDAY22 - дава 14% намаление

# 519
  • София
Мерси, Денси. Остава 3 лв. доставка при мен, ама пак е по-приемливо Simple Smile

# 520
  • София
Мерси, Денси. Остава 3 лв. доставка при мен, ама пак е по-приемливо Simple Smile
Опитай да промениш кол-вата.
Напр. 12-13 броя ПроБ.
Аз съм го поръчвала много пъти и още на 1-вия брой цената при мен е по-висока ... и  най-вероятно това е причината.
Продуктите, които са на промоция са с по-висока цена на доставка, в повечето случаи.
ПП.
 С 2 броя детска омега 3 и 7 броя ПроБ - също дава Безплатна Доставка

# 521
Какво ви е мнението за липозомен витамин Ц и лопозомен магнезий бисглицинат? Наистина ли по - ефективно се усвояват и съответно трябва ли да се коригират дозите за деца и възрастни към по - ниски, заради по - добрата усвояемост? Кои от сайта са качествени и си струва да се пробват от цялото семейство?

# 522
  • София
Какво ви е мнението за липозомен витамин Ц и лопозомен магнезий бисглицинат? Наистина ли по - ефективно се усвояват и съответно трябва ли да се коригират дозите за деца и възрастни към по - ниски, заради по - добрата усвояемост? Кои от сайта са качествени и си струва да се пробват от цялото семейство?
Зависи от продукта. Ако е патент, с доказани липозомни кач-ва е по-ефективен, с по-висока бионаличност.
Липозомен, означава че е свързан с липид, най-често това е фосфатидилхолин. Но, за да е ефективен, липозомите трябва да са с точно определен размер, за да се осъществи клетъчно усвояване. В случая те имат интраорална и лимфна абсорбция (аналог и ефект на интравенозните терапии), чрез която се заобикаля метаболизма на първо преминаване в черния дроб и чрез която тези липозоми могат да достигнат до всяка клетъчна мембрана, вкл. и до мозъка.
Ако размерът им е голям напр. те се разпознават от микрофагите ( на Имунната с-ма) като чужди тела и по-бързо се изхвърлят... докато малките остават много по-дълго време в кръвта.
Или, ако даден производител предлага продукт, при който липозомите са с голям размер - той няма да е много ефективен. 
Оптималният размер е от 50 до 100 nm ...при по-големите размери - бионаличността намалява.
Производителят трябва също, чрез използваната технология, да гарантира, че липозомите са стабилни - в противен случай, тялото не може да ги абсорбира и използва оптимално.
Важно е също и какви липиди са използвани, защото не всички могат да се "сливат" с клетъчната мембрана и да са ефективни.
Или, най-общо, от липозомен до липозомен продукт има голяма разлика и ако той не отговаря на необходимите условия ще е просто пари на вятъра. Или, важно е дали наистина съдържа липозоми, дали те са с високи нива на капсулиране и първокласна липозомна стабилност, без други съставки и т.н. ... а не е само някакъв липиден разтвор с добавено активно вещество към него.
Липозомните продукти са с по-висока бионаличност и при тях, поради начина на усвояване, могат да се прилагат по-високи дози, с по-голям терапевтичен ефект ...като дозата зависи от големината на липозомите, защото само тя гарантира единица ефективност.
При обикновения вит. С, еднократни дози над 500мг не могат да се усвоят, кол-вото над 500 директно се изхвърля, докато при липозомния не е така - големите кол-ва се усвояват.
https://www.iherb.com/pr/sunlipid-liposomal-vitamin-c-naturally- … 5-0-ml-each/90757
https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-liposomal-vit … 5-7-ml-each/75532

# 523
Здравейте! Правя някакви комбинации за доставка до Бг и ми излизат тези съобщения:
Product(s) in your cart is not allowed to be shipped through the selected shipping option.
The product is not available for the selected shipping option.

Няма проблеми с теглото на продуктите. Може ли някой да ми каже какъв ми е проблема?

# 524
  • София
Здравейте! Правя някакви комбинации за доставка до Бг и ми излизат тези съобщения:
Product(s) in your cart is not allowed to be shipped through the selected shipping option.
The product is not available for the selected shipping option.

Няма проблеми с теглото на продуктите. Може ли някой да ми каже какъв ми е проблема?

Продукта, който си избрала не се доставя до съответната страна.

Общи условия

Активация на акаунт